13

Анонимен

преди 4 дни

Тия мамалиги се уливат, всякакви да гледат на хората личната карта и данните. Не стига че аптеките използват личните данни, а сега и всякакви продавачи.:)) Я личните данни изографисани на челото на всеки, та да се виждат от всеки.

12

Анонимен

преди 4 дни

По времето на соца, 66-68-*** год., имаше заповед да не се допускат ученици в кината, където дават филми със секс сцени. Може да си представите по това време що за филми са били, как Лолобриджида или София Лорен си показват големите ...ци или нещо подобно. Но, цензура. Тогава бях ученик в гимназията и се обличахме с цивилни дрехи, имах едно кожено бомбе, слагах очила и пр. маскировки. На Огито брат му работеше в театъра и го снабди с фалшиви мустаци. Голям майтап.

11

Анонимен

преди 4 дни

до 10 Прочетох го това бе, Пинко смеееешен. От това изречение дето си цитирал какво следва? НИЩО? Целта е ясна, но къде е написано, че ще се иска само на видима възраст под 18 години лична карта или няма да се иска на видима възраст над 18 годишна възраст, Пинкооо?

10

до 8

преди 4 дни

"Целта на законопроекта е да се намали употребата им сред подрастващите". Не четеш внимателно,друже!

9

Анонимен

преди 4 дни

ВЛАСИТЕ СА ИНФАНТИЛНИ ЗАТОВА

8

Анонимен

преди 4 дни

до 7 Муахахахаха... В статията къде видя че видимо хора над 18 години няма да се иска лична карта? От статията се разбира само ЕДНО: Че на всички ще се иска лична карта. Аз иронизирам самия автор на статията с поста си. Понял?

7

Анонимен

преди 4 дни

На теб няма да поиска,но като види някой пубер ще я иска! И като не я покаже няма да го обслужи.

6

Анонимен

преди 4 дни

Муахахахахаха....тия мамалигари избиха рибата. Примерно аз като 43 годишен отивам да си взема пиячка и продавачката ще ми иска лична карта за да провери дали имам 18 години??? Муахахахахаахха....

5

Анонимен

преди 4 дни

До 777И в България се проверяват но в малките квартални магазини това не се спазва

4

Анонимен

преди 4 дни

И тук беше така. През 80-те години на миналия век във всеки търговски обект имаше табела "Забранява се продажбата на цигари и алкохол на лица под 18 години!" И продавачките и особено сервитьорите искаха паспорта. По заведенията минаваха комисии на проверки и глобите бяха сериозни.

3

777

преди 4 дни

а тук кога?????

2

Анонимен

преди 4 дни

Забранените неща са най-сладки!

1

Я па я..!

преди 4 дни

А с наркотиците как е ?