44

митове и легенди

преди 4 дни

Ако хванеш куче, вържеш го и редовно го дразниш и биеш и после заявяваш че е зло - дали ти си го направил или то си е "било такова"? а как мислите?

43

а-и

преди 4 дни

Виждам,че много от вас,са за нас-арабите.Ние сме най-надарените,най-силните мъже.Не случайно всички бели жени си мечтаят за нас.Има и доста от вашите жени,които признават само нас,за истински мъже.

42

Анонимен

преди 4 дни

По-гнусно същество от арабин няма! Идете се разходете покрай Халите да видите нелегалните и тогава ги защитавайте! Дано Ираел ги изрине до последната мюсулманска *** там!

41

Анонимен

преди 4 дни

Хлеbаркиte не разбират от дипломация те си искат чехъла, или тероризма не само в Израел ще избуи отново.....

40

Анонимен

преди 4 дни

Дали може да върне Ливан в каменната ера е малко спорно, но категорично може в Израел да не остане камък върху камък!

39

учи история!

преди 4 дни

До Анонимен "ИСЛЯМА Е РЕЛИГИЯ НА ВОЙНАТА" - казали кръстоносците....

38

не иска война

преди 4 дни

иска само териториите без населението върху тях!

37

Евроатлантик

преди 4 дни

Е супер, ще посрещаме още 5-6 милиона бежанци дето пътьом минават и през България. Бъдещи евроатлантически инженери и доктори за Европа, благодарение на Израел. Много благородно от страна на евреите че ни ги изпращат!

36

AAAAAAAAA

преди 4 дни

Иран бомбандира еврейските нацисти, онези нищо не направиха от шубе, опитаха да си го изкарат на Хизбула. Хизбула ги спука от бой в Газа, изби хиляди еврейски военнопрестъпници нацисти, Израел не искал война вече с тях ! А уж щеше да ги унищожава. Сега бо.Клу.Ците искали да мачкат Ливан, но и там ще ги размажат и пак ос.Ра.ни този път ще бягат и от Израел. Фашистки Израел никога няма да има спокойствие, докато не бъде унищожен. След Македония и Украйна, това е най измислената страна в света

35

Инж+

преди 4 дни

Ливан е псевдодържава - база на терористи. Точно като Ирак на Садам и Либия на Кадафи.

34

Анонимен

преди 4 дни

Наглите бедни араби да оставят Израел намира! Това са юдейски земи от 3000 години преди Новата Ера. Пожелае ли, Израел ще смаже всекиго.

33

Русия

преди 4 дни

До 22 мусктакСъщия е евреин и истинската му фамилия е Шекелгрубер. И нито един багат евреин не е пипнат.

32

Тези

преди 4 дни

еврейски зверства просто ще доведат до нова бежанска вълна към ЕС. И то радикализирани - съборили са им имота, убили им децата, загубили и малкото, което са имали. Как мислите - дали няма да са проблем за нас. Няма какво да се радвам на израелски зверства. Изтикват брадатите към нас. А т.нар. Българин сигурно е обрязан /и те се режат като шалварите/.

31

Анонимен

преди 4 дни

До Българин - Защо се пишеш българин? Напиши си направо, че си евреин... :) ... Срамуваш ли се от нещо?

30

Българин

преди 4 дни

Арабските феодали нямат никакъв шанс, защото Богоизбраните синове на Израиля ще управляват Човечеството до Свършека на света...

29

Анонимен

преди 4 дни

"Ако така продължават евреите арабите ще ги ударят от всички страни и ще приключат с псевдодържата им" - Нямат ли ядрено оръжие с нищо не могат да приключат. Точно за няколко минути най-големите им градове ще изчезнат от картата, ако Израел реши и именно затова на евреите не им пука. В онзи район не харесвам нито едните, нито другите и невинни няма, но все пак едната страна е доста по-цивилизована по принцип от другата. Виж как живеят едните и другите и прецени сам кое от двете предпочиташ...

28

Анонимен

преди 4 дни

Ако така продължават евреите арабите ще ги ударят от всички страни и ще приключат с псевдодържата им

27

Анонимен

преди 4 дни

По скоро израел ще бъде върнат в каменната ера,много нагли взеха да стават евреите

26

Анонимен

преди 4 дни

Хахаха. Евреите ме кефят ! Как тупатт арабухитее, без компромисно. Евала. Некви брадюхии, ще определят кой имал право да съществува. Я бой наред.

25

666

преди 4 дни

Интересни хора сте. Когато радикализирани мюсюлмани убиват православни и евреи в Дагестан се радвате. Когато евреи убиват мюсюлмани пак се радвате.