38

Климент

преди 3 месеца

Някой от кабинета,няма ли да даде разяснение ,как кога и откъде се е появила тази особа в Бг.Спрял е да доставя дрога на човечето,или е арестуван на улицата,и е предпочел затвора,пред това да е на фронта ли???Мълчание,а и депутатите не питат....никой...

37

Анонимен

преди 3 месеца

досега нелегален, решил да се легализира, излиза на светло, ще излезе от затвора и ... по пътя на Алексей Петров, Илия Павлов, Божков ще дава дарения, ще реди правителства

36

Анонимен

преди 3 месеца

Брендо предпочете затвора пред охрана, а Борисов предпочита снайперисти по покривите пред затвора

35

Анонимен

преди 3 месеца

Само да не се окаже ,че който търси Брендо да търси и Бойко,че тогаз я фтасахме ?!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Различните кланове на мафията на демократите в България се избиват един друг.

33

СМЕХ....

преди 3 месеца

ЩОМ ЦРУ СА СЕ ЗАЕЛИ С НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ БАНДЮГИ, ШЕ ФЪРЧИ ТАЛАШ ОТ ЦЕЛАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА И ПРАВНА СИСТЕМА....ХАХАХА

32

СМЕХ....

преди 3 месеца

Брендо се предаде , а за.Ружа Игнатова и Таки, дават милиони---- не ви ли идва наум, че върви яко разплитане на мрежите на червената мафия у нас...и пълната и ликвидация.

31

Емигрант

преди 3 месеца

Първо, не е Патев, а Пантев, второ, ако наркобосовете искат да го ликвидират, най- лесното е това да го направят в затворът, що за оправдание търсят тези български корумпирани политици и милиционери ? Брендо е бил в България от много години и никой не го е преследвал въпреки издадената му заповед, че е търсен от Интерпол, милиционерите от "най-високо" са го покривали ! В България международните престъпници влизат когато си поискат още от времето на Карлос Чакала и биват "ухажвани" от властта !

30

Активизация

преди 3 месеца

Ама Брендо чак сега ли разбра че го търсят?! Или наскоро е станало и нещо друго, напр. почнали са да го търсят и други момчета, от бившите му дружки или конкуренти?

29

Анонимен

преди 3 месеца

може да пеши да заеме мястото на борисов в политиката, я как добре се справя цели 12 години премиер

28

Анонимен

преди 3 месеца

всъщност е Пантю Пантев

27

Ха-ха

преди 3 месеца

Явно бизнесът с Украйна е умрял,Зеленото е пътник,както и страната като цяло.А тука ще полежи някоя и друга година,но излиза чист като сълза,готов за пенсия.

26

Василев

преди 3 месеца

Взето ли е решение някой да бъде ликвидиран,край.

25

на ТКЗСто Пазвантина

преди 3 месеца

Какви времена надойдоха.Превърнаха панделата на почивна станция.Кой как му припари,все у тюрмата гледа да са навре.Оная румънката от ЕС като бе на посещения,Бацо хукна да се крие у панделата.Седя там докато оная не си хвана самолета за на обратно.То вече и за затрвора връзки трябват.Па и пари сигурно ще искат под масата.Не е за всеки там.Никой неще на Слънчака вече.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Брендо се предава, увиличават охраната на Борисов значи признават че имат връзка кво ще рече туй

23

Анонимен

преди 3 месеца

Еднокнижникът кога ще прецени, че е по-добре в затвора, за да не последва съдбата на Алексей Петров, заедно с Кирчо, Кокорчо и Шиши

22

Анонимен

преди 3 месеца

Ще хванат дръжки.Кой знае колко апартаменти,вили че и цели блокове е подарил на полицаи,прокурори,съдии,политици, Затова е Бренди тук и там,Бренди тукитам....

21

Анонимен

преди 3 месеца

оправете си заглавието бе, тъ ..паци!!

20

Фантомас

преди 3 месеца

Поли Пантев беше отишъл на Аруба да преговаря с колумбийската мафия, а не да се укрива...

19

Алекс

преди 3 месеца

Две грешки в заглавието.Сериозен мисирок.Почерпен ли е или толкова си може,не знам.Относно Брендо.Ако е включен в списъка,надежда всякаква забрави.Затворът няма да помогне.