38

Антикравар

преди 4 дни

Санкции!Путин ги е накарал !Съда в Хага да пусне заповед за арест и да бъдат съдени!Все има за какво.

37

тия двамата

преди 4 дни

доста жарко подчертават двуличността на западните политици. Доста кирливи ризи са изкарали на показ!

36

Анонимен

преди 4 дни

Вова и Лескус пак са говорили с Неособено Умен.

35

Анонимен

преди 4 дни

39, осведомен си. Може би знаеш и ще ни светнеш какви такива неща е казал по телефона миналата нощ Лойд Остин на руския министър на отбраната, че снощи Песков заяви: НАТО е вражески алианс за Русия в настоящия момент? Питам сериозно и предварително благодаря.

34

Анонимен

преди 4 дни

Камерънът е долнопробна селяния, по-елементарен и от клоуна борис джонсъна.

33

Анонимен

преди 4 дни

Това са западните политици - на нивото на улични мошеници

32

Анонимен

преди 4 дни

Това, че няма да бъдат поканени в нато се знае от месеци. Лойд Остин го е казвал, скоро и говорителят на белия дом го каза, че за да бъдат поканени трябва да победят, което е ясно че няма как да стане по настоящия начин.

31

въпросчо

преди 4 дни

а, къде е МИ 6, Бонд и разните там величия в разузнаването им?

30

Христо Христов

преди 4 дни

БОЙ ПО ТЪПУТИНИСТИТЕ ПРОКЛЕТИ !ЖИВ ТЪПУТИНИСТ ДА НЕ ОСТАНЕ!

29

Хъ хъ хъъъ!

преди 4 дни

Както се казва: Този шаран (Камерън), на кука от арматурно желязо са го хванали!

28

Анонимен

преди 4 дни

"Украйна няма да бъде поканена в НАТО на следващата среща на върха. Съединените щати няма да подкрепят това и Киев няма нужда да спори", такова изявление направи министърът на външните работи на Великобритания Дейвид Камерън в разговор с "Петро Порошенко". Под името на бившия президент на Украйна се криеха световноизвестните руски пранкери Вован и Лексус. Какви комици са? Та те с един телефонен разговор свършиха половината работа на руското разузнаване.

27

Анонимен

преди 4 дни

А защо не пишете какво си е признал Камерън?

26

Анонимен

преди 4 дни

Като прочетох статията придобих усещането, че западните лидери са комици. Как тези палячовци обсъждат секретна информация с напълно непознати и то по телефон? Преди година се представиха за Зеленски и Лагард изпя всичко каквато я попитаха като канарче. Питаха я каква е целта на сбдс? Било за контрол над населението. Политиците са паднали на едно много ниско квартално ниво.

25

Анонимен

преди 4 дни

През последните десетина години известните руски пранкери Вован и Лексус хванаха на въдицата си редица западни политици от първа величина. Буда и Про100Кире да не се натискат на опашката. Те не представляват интерес.

24

Анонимен

преди 4 дни

Съществуват двама известни руски пранкери Вован и Лексус, които често правят за смях злонамерените чуждестранни лидери от първа величина. В тяхната работа няма нищо комично. Тяхната работа е изключително сериозна. Те не са комици.

23

Анонимен

преди 4 дни

Британското външно министерство признава че е имало такъв разговот ама тук експертите по всичко знаят истината че не било така. Дам сега излиза че и те са руски агенти. И веднага демократичния запад да забрани Ройтерс като про-руска информационнс агенция!

22

Анонимен_777

преди 4 дни

Ахахахааааа..боЖкеЕейй...такива новини ми правят деня ей !!! Комедия на друго ниво!

21

АнонимеН

преди 4 дни

САМО КГБ-ФСБ МОЖЕ ДА ИМА МОБИЛНИЯ НОМЕР НА ДЕЙВИД КАМЕРЪН, ИТАЛЯНСКАТА ПРЕМИЕРКА И ТУРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ТЪЙ, ЧЕ ТОВА СА СЛУЖИТЕЛИ НА ТЕЗИ СТРУКТУРИ ОТ ТЪПУТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЧУДОВИЩАТА И ЗЛОДЕИТЕ.

20

Анонимен

преди 4 дни

до 22, ами на видеото той говори, не че казва кой знае какво, но да се заблуди, че говори с порошенко, това е лошо за него - помня един инцидент с техен министър, качил автостопаджия, който го нападнал и ограбил, после подаде оставка - аз нямам правилна преценка за хората, а това е необходимо за поста, който заемам, кой знае колко още са ме заблудили.

19

Анонимен

преди 4 дни

Да бе. То така ако всеки можеше да се обади по всяко време на британски екс-премиер и да лафи 15 минути с него.