38

Анонимен

преди 4 дни

Добрия живот ги кара да сложат край.

37

Анонимен

преди 4 дни

Естествен подбор в действие.

36

До 34

преди 4 дни

Правилно разсъждаваш, по-добре е никога да не разбираш. Съзнанието влиза в състояние, което пренебрегва основния инстинкт за самосъхранение. Според мен една от многото причини може да е натрапчива мисъл, колкото и странно да звучи. Не наркотици, не финансова или лична загуба, а просто натрапчива мисъл.

35

Варналиев

преди 4 дни

Е, и бургазлии си имат Аспаруховски мост! Събаряй!

34

Йордан

преди 4 дни

Трябва да има опитен спасител на моста и да има вход за втория етаж, който ще скача - по 2 левчета. Смешно изглежда, но няма да има удавени.

33

Анонимен

преди 4 дни

Какво става в главите на тези млади хора? Каква утеха намират в полет,който е последен? Какво отчаяние е това ,което ги кара към фатален край? Не мога ,не искам и не мисля никога да направя нещо подобно!

32

Анонимен

преди 4 дни

стига плюхте бе. скачат предимно деца и младежи. рядко скачат зрели мъже. кой не е бил дете и не е правил глупости. трябва да се сложат мрежи и да се премахнат козирките по които се засилват.

31

боже

преди 4 дни

отново ТИ ЛИ ШЪ МИ КАИШ, въпреки табелата нескачай

30

Човек

преди 4 дни

До АнонименДръж фронта друже, нещата ще се оправят! Всички минаваме и през трудни периоди <3

29

Анонимен

преди 4 дни

Интересно още колко трябва да скочат от моста,докато на останалите да светне червената лампа!В моето куче има повече разум!

28

Анонимен

преди 4 дни

едва ли е тръгнал да се самоубива. височината е 8 до 10 метра и се скача за удоволствие. най вероятно се е пльоснал по корем или по гръб и е изгубил съзнание, може да е бил дрогиран, в днешно време голяма част от народонаселението е на нещо. общината да монтира мрежи около втория етаж и никой няма да скача от там.

27

Tенгри кан

преди 4 дни

Вторият е отишъл да покаже на първият как се скача;)))

26

Руси

преди 4 дни

Браво ! Един *** по-малко да тежи на тази земя и да пърди! Сам е избрал да скочи какво да направим ние,а и защо ни занимавате ? Няма ли нещо добро да се е случило ,че само ми говорите за умрели *** ?

25

Анонимен

преди 4 дни

То като гледам на снимката,водата доста се е отдръпнала от моста.Сигур е паднал завалията върху камъните отдолу.Инач няма как да е.

24

100% 80%-ник

преди 4 дни

Явно си е помислил, че само от първия етаж се давят и затова скочил от втория.

23

До 12

преди 4 дни

Ами никой не е виновен за глупостта на глуупака, освен точно родителите му, че са го направили. Охранявай и връх Мусала ако искаш, от човешката глупост. Но, ти не си по-различен. Това с бургаския мост умнико е зона със свободен достъп нон стоп. Всеки е виновен за гльпостта си.

22

Анонимен

преди 4 дни

Не познавам мястото, а от текста не става ясно да се самоубие ли искал мъжът или просто е скочил да плува и е станала беля?

21

До 12

преди 4 дни

Държавата/общините не могат да охраняват всеки метър от територията на страната и да командироват полицаи до всеки човек за по-сигурно, да не вършат глупости!!!! Като няма акъл, кой му е виновен!?

20

Анонимен

преди 4 дни

Божееее! Този народ съвсем изтрещя! Мислят си, че живота е компютърна игра и имаш по 10 живота!

19

Анонимен

преди 4 дни

Дарвин харесва това