9

Анонимен

преди 4 дни

Гвоздейков всеки ден забива по един гвоздей в ковчега на БДЖ, така че, скоро молбата ви може да бъде удовлетворена!

8

мдаааа

преди 4 дни

машиниста е виновен че не е спрял влака , не се е огледал и да премине само кога нема коли или камиони ( в случая цистерна ) на прелеза

7

Пиян залян

преди 4 дни

БДЖ трябва да се закрие ! Само товарни превози !

6

Анонимен

преди 4 дни

БДЖ съсипа да прави катастрофи ,гадове и цените вдигнахте и за запазено място също

5

Новинарите

преди 4 дни

пишат изопачени новини. - некомпетентен и/или пиян шофьор е ударил влак , като минал под железните колелета . Впоследствие на неадекватната маневра , цистерната управлявана от пияния шофьор е била влачена . Машинистът на влака, като е видял цяла цистерна на ж п линията , веднага е дръпнал аварийната спирачка . Както и при предишните борби на автомобили с влакове и тук спирачният път на влака е 450м.

4

Анонимен

преди 4 дни

Много често виждам при пуснати бариери, как разни тарикати минават, явно се имат за безсмъртни. Има правила и те трябва да се спазват от всички за да може живота да върви нормално. Пияни и дрогирани сядат зад волана и съсипват живота на други хора. Видно е, че нещата куцат и докато има вратички за мой човек, нищо няма да се промени. Колкото и сериозни санкции да се въвеждат, ефекта ще и нулев.

3

силно загрижЕна

преди 4 дни

Бърза проверка, дали шАфИора е от ваксинираните, срещу страшния вирус.

2

тъй.....тъй

преди 4 дни

Нека, браво!

1

Руси

преди 4 дни

Какво ни занимавате с глупости ? Еми да си е отварял очите, какво като е шофьор ! Ще се научим ли най-после да поемаме отговорност за грешките си или пак някой друг ни е виновен ?