52

Анонимен

преди 1 ден

Дилърите са изобретателни . И те са с Иновативна мисъл . Както Дружество Топлофикация на Централно Отопление. Мине не мине време и дружество Топлофикация слага нова методика за ценообразуване . По прогнозна формула , по дялово разпределение без уреди. Или по кубатура . И когато по уредите показва 0 разход мощност и е равно на 0. 00 лв . Фактура / без подпис на съставител / се мъдри сума 100 лв за дяволско разпределение ???????. Но важното да си Зависим клиент .

51

Кирчо-българоубиец

преди 4 дни

Хубаво вафли с амфетамини, а пици с кристали?

50

доктор

преди 4 дни

Повече от 89% от българите не са опитвали никакъв наркотик. Някаква кресливо малцинство си прави самореклама щото никой не им обръща внимание.

49

1

преди 4 дни

Всичко е до възпитание, и аз съм опитвал какви ли не наркотици и какво.... Наркотиците са за мухльовците.

48

47

преди 4 дни

ЛИЧНО ПРЕПАТИЛ СЪМ.

47

Анонимен

преди 4 дни

БРАШНО ОТ КАНАБИС, СЕ ПРОДАВА ЛЕГАЛНО В АПТЕКИТЕ. МАРКА " Драгон" Факт.ПРОВЕРЕТЕ!

46

Анонимен

преди 4 дни

МАРИХУАНАТА ОТКЛЮЧВА ПСИХОЗИ ПРИ МАЛОЛЕТНИ И СЛАБИ ВЪЗРАСТНИ!!! ПОСЛЕ ОТИВАТ НА КИНО! НЕ МОГАТ ДАЖЕ ДА РАБОТЯТ!

45

Къде продават вафлит

преди 4 дни

Къде продават вафлите? Защо не казвате?

44

АЗ

преди 4 дни

ВСЕКИ СТОЛИЧЕН ШЕФ НА РПУ И ВСИЧКИ В ГДБОП ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ДА СА НА ЗАПЛАТА КЪМ ДВАМА СТОЛИЧНИ НАРКОБОСОВЕ.ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИ ПРОДАВАТ ЗАДНИЦИТЕ ЗА ПО 2000ЛВ....ВЪВ ВСЯКО СТОЛИЧНО УЧИЛИЩЕ АКО ПИТАТЕ ДЕТЕ НАД 8-МИ КЛАС , КОЙ Е КВАРТАЛНИЯТ БОС-ТО ГО ЗНАЕ ...САМО ОТ СЕКТОР НАРКОТИЦИ НЕ ЗНАЯТ. УТРОВИХТЕ ДЕЦАТА НА СОФИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ , ГОСПОДА БОПАДЖИИ,,,,

43

Анонимен

преди 4 дни

ДИЛЪРИТЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ САНДВИЧ КАМО ЛИ ВАФЛА... НО ТЕХНИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ СПОНСОРИ МОГАТ

42

Марихуан4о

преди 4 дни

Легализация на марихуаната в България!

41

Емигрант

преди 4 дни

Ами напишете ги тези вафли от кои марки са бе, то само с "НАПОСЛЕДЪК ЧУХ" нищо не става ! Неефективна е борбата с дрогата щом се крият имената на артикули съдържащи дрога, същото е както корупцията се крие зад ИМУНИТЕТ и не се съобщават имената на ПРЕСТЪПНИТЕ политици, добре, че бяха САЩ и Великобритания да съобщят на света нашите мутри и въпреки това едно име беше скрито-покрито Бойко М.Борисов ! НАРОД - мишка, политици - наглеци !

40

Атмаджа

преди 4 дни

Лошото е,че част от полицаите са с наркодилърите.

39

Анонимен

преди 4 дни

Ако запалиш Конопена цигара един път на седмица, също ще изхвърлиш всекидневното пафкане по една кутия тютюневи цигари! Но тютюневата и петролната индустрии няма да позволят нито на Конопа, нито на Марихуаната да се отглеждат - така както нашите дядовци преди 1944г по своите земи са ги отглеждали и са си правели сами конопени дрехи, въжета, понеже СССР им отне земите и сега БАНДА КОМУНИСТИ - СОБСТВЕНИЦИ НА ТКЗС си правят каквото си искат по българската земя!

38

Анонимен

преди 4 дни

Само като запалиш една марихуана на седмица и отказваш веднага всички видове тютюневи изделия - цигарки и електронни цигарки. Тютюневата и Нафтовата индустрии се страхуват от легализирането на Конопа и Марихуаната, понеже Марухуаната ще затрие тютюневата индустрия, а Конопа ще затрие Петролната индустрия. От коноп се прави пластамаса, дрехи и 40 хиляди най - различни продукта и най важното - в лекарската индустрия на лековитото Конопено Олио с многото ползи за здравето!

37

Забрана

преди 4 дни

Забрана на Марихуаната за медицински цели и вдигане на присъдите за употреба на марихуана - за 1 грам марихуана - 1 година затвор. Марихуаната е първата крачка към наркотиците.

36

Анонимен

преди 4 дни

А тютюна не е ли наркотик? По времето на Соца развъдиха цигари - руската "Карьочка", след това "Слънце". "Арда" и ние малките дечица се криехме и пушехме, а комунистите се радваха на така наречената "Тютюнева индустрия" Преди 1944г някой са си пушели може би марихуана, но не всеки ден, може би по празници. Аз отказах да пуша тютюневи цигари след като прочетох, че в цигарите има хартийки със 40 най - различни химикала, които те карат да пафкаш една след друга и да ходиш всеки ден да си купуваш!

35

Анонимен

преди 4 дни

До Марихуан4о 34. Що ?

34

Марихуан4о

преди 4 дни

Определено трябва да легализираме марихуаната

33

Анонимен

преди 4 дни

Мълчанието на агнетата :)))