61

Анонимен

преди 2 дни

Редник, Марко - извинявай, продума фараона на балъците- Извинен си, Нивелине. И ти, и цялото ти семейство, каза замислено подполковника, примлясвайки последното кюфте. Кръстът му тъкмо се беше топнал в горчица та.

60

Анонимен

преди 4 дни

При тия има,ли един нормален?

59

Анонимен

преди 4 дни

Като има кой да им вярва!

58

Баба Ванга

преди 4 дни

Ивелин "Мътния Поглед" скоро ке направи някоя гявулия.

57

Анонимен

преди 4 дни

Бунтът срещу феодала се наказва с рязане на ръце и ослепяване.

56

Анонимен

преди 4 дни

Феодала-фараон ли командва, или Наемника на САЩ и Полковника?

55

Йокин

преди 4 дни

Вожде,нещо май НЕ СЛУШКАТ,индианците.ПРЕЦАКВАТ ИДЕОЛОГИЯТА.ВЗИМАЙ ИМ СКАЛПОВЕТЕ!!!Досега живели във вигвамите,друго не видели.Сега са като Гаврошчета,пред витрини.Не били разбрали,КА ТЪЙ ГЛАСУВАЛИ,за представителката на ГЕРБ.МИ КВО ТЪРСЯТ ТАМ.УТРЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ,ЗА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!

54

Анонимен

преди 4 дни

Тези полуподполковници, владелци на паркове и прочия *** са големи комедианти. Чудя се за какво им парламентЯ? Като палячовци щяха да припечелват много почете отколкото като депутати.

53

Waco, Texas

преди 4 дни

Тоя само да не свърши като сектантите в Waco Texas

52

Ивелин JIM JONES

преди 4 дни

Сектанта - скоро ще подтикне сектата си към крайности. Историята вече познава подобни индивиди и случки. Ивелин Jim Jones върви по добре отъпкан път. Хващайте пуканките - ще е интересно.

51

Ужас

преди 4 дни

Този страшно ми прилича на Jim Jones. Няма да изпадам в подробности, но там случаят е същия - изграждат си тяхно селище и когато тръгват след тях, правят масово самоубийство. Гледайте документалния филм и открийте 10-те разлики. Този ивелин е чисто ку-ку!

50

Анонимен

преди 4 дни

не разбират ли как се излагат

49

The Eyes Chico!

преди 4 дни

Какво му има на очите на този ивелин? Защо му е толкова странен погледа?

48

hahaha

преди 4 дни

Ивелинка има доста тънък врат за военен. Сигурен ли е че е военен, а не хомосекcyален? И с това изнежено гласче.

47

аааахахахааааа

преди 4 дни

Тия са трагедия от Уйлям Шекспир. По-важното е толкова откачени хора ли има в България че тия успяха да влязнат в парламента?

46

До 44 "към г-н

преди 4 дни

Опасно е неграмотни да имат достъп до парламента, изключително опасно е ако принадлежат към опасната Секта на Сциентолозите, и снимките от посещението на централите на Сектата в Лондон и Дания, стоят на страницата им във фейсбук.

45

Божил Божилов

преди 4 дни

Самото име на партията,нейните създатели и идеолози, показват две неща:Карикатурност и Посредственост.Подобни са партии от типа ГЕРБ,ИТН,ПП,Алабала и други псевдополитически,но жадни за власт и пари криминални структури.

44

Галя от EmbassyTO

преди 4 дни

Наистина ли пиячите от кръчма в краен квартал са в Паршамента

43

Към г-н Михайлов

преди 4 дни

Не можете сам да се извинявате. Виж, обаче може да помолите ДА ВИ ИЗВИНЯТ. Елементарна фиология. Притеснително е, че толкова неграмотни хора имат досег до Парламентът.

42

Tенгри кан

преди 4 дни

До АнонименДо Джурасик парк;))) тва там не е никакъв исторически парк, а един джурасик парк създаден за ***. Нема кво да одим, тоа е "гагауз" и "гларус". Сички тия са *** и не ги искаме във вътрешността на страната;))) Да си седи при чайките и да вряка;))) Във вътрешността на страната има много по-допстойни българи от Ивелин "ГагаузаЧ ;))) Ич ми не требе и ич *** боли шпатулата за него;)))