600

Анонимен

преди 1 ден

ами хайде де.. вече три години ги чакаме ама рушлянките и до Киев не могат да добутат.

599

НОРМАЙЕН

преди 1 ден

Ех, чудно ми е кога руснаците спрат войната до границите на Полша и Ромъния в скоро време, вие "умните всезнаиковци" които от злоба плюете ли, плюете кво ще правите кат няма кой да ви дава стотънки за глупостите дето пишете!

598

Анонимен

преди 1 ден

путянски пак гледа обидено. сигурно са му напълнили дупарката с киреч

597

Бах мааму

преди 1 ден

Путин се оплака - "насилиха ме в бункера". Изтървал *** в банята и замина.

596

още нещо

преди 2 дни

не се чуди бай ПутИн грабвай кофа с вазелин то ще ти е съйзник як срещу надървения казак

595

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 дни

много е смешен Папутиняка като гледа като оборсрано дете.

594

хаха

преди 2 дни

няма ги Англия и Америка да дават поомощ както когато имаше веждусюзническа вона между СССР и фашистка Германия. Чэрчил ш Рузвелт не са живи до пжмжгат.

593

Анонимен

преди 2 дни

тоз путиняр пак гледа обидено (и малко изнасилено)

592

Анонимен

преди 2 дни

"У России есть только два союзника еe армия и флот" - Александр III, император Всероссийский.

591

Анонимен

преди 2 дни

Путин не се е оплакъл, Heло. Путин се гордее, че страната му може да смачка фашугите сама, въпреки подлия, нarъл Запад. Е, няколко милиона снаряда (а почему нет и крупнокалибрено РСЗО?) от другаря Ким няма да навредят, нацито и наглоcakса с камък да го утрепеш пак няма да сбъркаш...

590

Анонимен

преди 2 дни

тоз путянски защо на всяка снимка гледа като изнасилен? И щом сам си търси е*ането, защо все гледа сякаш някой друг му е виновен?

589

Анонимен

преди 2 дни

какво ли мислят олигарсите на путин относно положението че независимо дали русия ще задържи или загуби окупираните украински територии, ще трябва да налеят всичките си пари да възстановят тези райони. май май путин ще опъне петалите с изплезен език скоро.

588

Анонимен

преди 2 дни

Путин да не се оплаква ами да продължава смело да си разширява аналната халка, както досега правеше. А собственото му обкръжение да продължава да крои планове как да му затегне вратовръзката веднъж завинаги.

587

Путин се оплака

преди 2 дни

Как така се оплакал? Само на мен ли ми звучи смешно. Въобще, заглавието на статията можеше и да звучи по-добре...Русия, можела да разчита само на себе си. Да! Правилно. Кой на кого напада? На картата в видно.Дано Русия продължи да разчита само на себе си.На контрактники и всякакви други не годни за война федерати, тръгнали да заработят пари с автомат в ръка. А там...птички!

586

Анонимен

преди 3 дни

Кирил и Методий са от Солун което е Егейска Македония. От там е дошла азбуката факт. Има Вардарска Егейска и разбира се Пиринска македония най чудното място на света. Така е.

585

Анонимен

преди 3 дни

Кирил и Методий са от Солун което е Егейска Македония. От там е дошла азбуката факт.

584

До 583

преди 3 дни

Ами защото не искат да живеят в Руския свят. И защото искат договорите да се спазват. Например съгласно договора, Украйна сдава ядрения си арсенал на РФ и в замяна получава гарантирана териториална цялост. После Путин започва да го варушава и виждаме какво става. Сега научаваме че Путин подписал договор със Северна Корея. РФ ще го изпълнява докато получава облага и ще го скъса когато трябва да изпълни задълженията си. Както Бисмарк е казал: Договор с Русия струва по-малко от хартията на която

583

Ани

преди 3 дни

Руската дума е хамство. Означава грубиянщина. Путин ни каза че Българската азбука била създадена от Македонците. Държи се нагло с българите. Окуражи Радев да размахва юмрук пред президентството. Създаде ПП за да предизвика нестабилност в България и ни обяви за врагове. Как иска да му отвърнем?

582

Анонимен

преди 3 дни

Русия беше единствената страна която помогна на Италия в Пандемията но получи неблагодарност. Тя получи неблагодарност и от нас българите и аз се срамувам от това.

581

Анонимен

преди 3 дни

Верно ли, бе товариш? Що не разчиташ на помощ от Чечня, Грузия, Полша, Финландия, Прибалтийските републики.... А, забравих, щото сте нападали всичките си съседи. Яж го ся!