13

Анонимен

преди 6 дни

После лекарите и аптекарите че намажат.:))

12

Анонимен

преди 6 дни

Във леген слагаш няколко кубчета лед от хладилника, заливаш ги със студена вода и след като се растопят започваш да подскачаш с крака в легена до 30 пъти. Това дава информация на имунната ти система да скочи до неузнаваемо ниво. Освен това от книгата на Louis Kuhne "The New Science of Healing" се поучете как чрез студена вода по втора сeксуална чакра да унищожавате недобрите вещества в лимфата си и по този начин да сте винаги здрави и да не сте болни от никакви болежки!

11

Анонимен

преди 6 дни

Тоя с брадата си развъжда бръмбари, мушици, скакалци и всякакви бактерии безплатно, а вий се чудите защо се къпи в студена вода! За да не плаща за гореща вода бе, понеже ще си унищожи хранилката бръмбари, като си хапва филийка хляб с масло!

10

Анонимен

преди 6 дни

200% вярно. Има и още - нормализира кръвното- сваля, или вдига, действа добре и на разширени вени.

9

анонимна

преди 6 дни

Топлофикация София се грижи редовно за нашето здраве. Предното лято нямахме топла вода 1-2 месеца заради смяна на тръби и сега сме безсмъртни от многото студени душове.

8

Анонимен

преди 6 дни

7. Забравили сте да си включите бойлера, защото нямате парно и топла вода и щеш не щеш си вземаш студен душ.

7

Анонимен

преди 6 дни

С тив течни сапуни банята във фитнеса не е същата.

6

Препатил

преди 6 дни

Единственият "студен душ" който работи , и ще разберете веднага ,че е ок и работи за вас е на първи януари една баня в морето за 30-40 секунди, като се влиза постепенно за около 1-2 Мин за да свикне тялото първо краката , чака се поне минута и полека полека до самата баня. Ще сте като новородени. Няма да питате полезно ли е нито добре ли е - ще знаете!

5

Тоз космат

преди 6 дни

пор бръснар му трябва

4

бай Спас

преди 6 дни

Мъдите ми стават на стафидки.

3

Анонимен

преди 6 дни

Ако можеш да понасяш студена вода, аз лично не мога

2

G.I. Joe

преди 6 дни

Българина от малък е научен, че ако му е студено ще настине ще му потекат сопо ли и мама ще му се кара. Като бях студент си взимах студени душове и постепенно се намаля температурата и се свиква но не веднага се обливаш. Първо краката за минута две и после тялото и не се настива както имат насадени страхове от деца.

1

Дааа,

преди 6 дни

преди няколко дни имахте едно материалче за ползите от горещата вана, и давахне за пример японците. Сега пък това...Лошо е когато няма новини, и разни драскачи се мъчат да запълнят редакционно пространство!