18

до 11

преди 6 дни

Самсунг си е Самсунг. Имам xcover 3 и xcover 5. И двата работят. На 9 години старият няма и драскотина!Перфектни телефони!Имам и един C100 от 2003 година,но няма батерия!И той изглежда като нов!Xcover са произведени във Виетнам,а C100 си е южнокорейски.

17

Анонимен

преди 6 дни

Последната пратка балони на Ким са с хартиени отпадаци-защото робите не са биле консумирали храна- като поизчакат още два три дни ще се появят и балони с фекалии- ядат рядко- но пък мятат ръце и глави що се зададе богоизбрания- титанът джудже- а южна Корея- на 19 място по Индекс на човешко развитие/по ООН/и си мисля ако КИМ чо отвори границите на огромния си ГУЛАГ ще останат ли роби- е на от ГУЛАГ Рашистан са избягали над 20 000 000 руснаци в обединения Запад-само в Германия има между 2/5 мл

16

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 6 дни

Всеки изнася, каквото има в изобилие! КНДР - б0000kлyци и ***, Южна Корея - HYUNDAI, KIA, LG, SAMSUNG, DAEWOO...

15

Анонимен

преди 6 дни

Горките копейки, от толкова обладаване отзад вече са готови да се кланят на малкото шишко от .... СЕВЕРНА КОРЕЯ човек..... просто няма такъв смях

14

До Христо

преди 6 дни

Ами купи си севернокорейски , бепич, да се насладиш на качество !

13

Ами

преди 6 дни

Всеки дава това, от което има в излишък !

12

Анонимен

преди 6 дни

Болни, червени мозъци!

11

страхотно

преди 6 дни

Ким-чо ме кефи! Само как ги държи в напрежение!

10

Христо Христов

преди 6 дни

Тази година си купих за пореден път Samsung S. Голяма грешка - и ще е за последен. Телефонът е среден клас, но оригиналната "калъфка" и скрийн протектора, и двете от Самсунг са по-зле от китайските ментета да под 10 лева.

9

Христо Христов

преди 6 дни

Да ги пращат на САЩ.

8

До 3

преди 6 дни

Каква марка е телефона ти копейка?

7

До 2

преди 6 дни

Те само леко са споменали че от Юга са пращали балони с ориз, листовки и музика да се опитат да облъчат щастливите хора със западна пропаганда. Как да не им отговорят подобаващо. И тука президента Радев трябва да забрани западна пропаганда и да забрани да се ходи на запад.

6

КИМ-чо

преди 6 дни

И без тези балони Южна Корея беше пълна с ***, болести и бацили. Южнокорейците са най проституиращата нация в света. Всяка втора жена там е роституирала поне две години. Другите са докато одъртеят. За тях това е нещо нормално. Има много видеота за това. Болет и бацили

5

Анонимен

преди 6 дни

Личи си колко е велика държавата и как управлението превъзхожда всички други

4

Анонимен

преди 6 дни

Тези още живеят в първобирния строй, дори тогава мисля е имало по-добри оръжия.

3

Анонимен

преди 6 дни

Логично е да се връщат боккллуците към производителите на самсунг. Те са свикнали да ги пращат в Африка и Третия свят. Запада си праща бокллуцците из целия свят с кораби.

2

Руси

преди 6 дни

Ако обичате пояснете първопричината ,понеже излиза че севера е започнал. Много мръсни медии , пристрастни и манипулиращи !

1

Анонимен

преди 6 дни

Колко евроатлантическо