124

ароматния пръч

преди 3 дни

Ако е някъде в Сибир местните и да научат за наградата само по време на лов или риболовще я коментират,но никой няма да прояви интерес,особено пък ако при Староверците в някое тяхно село или град,които си следват религията да си произвеждат сами храната и почти всичко възможно и парите не ги интерисуват.А и доста такива рускини заселели се в Аржентина се преместиха в Русия със семействата си и мъже аржентинци,които са си кравари в болшинството си,които са тях.

123

Обидно отношение

преди 4 дни

Вече си се държат като в диввия запад. Този обикаля, разпорежда се, издава заповеди, раздава оценки, парични награди. А табела "Търси се", кога? Това ли е поведението на посланик в суверенна държава? Съвсем унизително за нас.

122

Щирлиц

преди 4 дни

Американският губернатор на територията България издаде поредната заповед.Аа,чудите се кой е вицегубернатор ли?"Премиерът",който обитава една сграда на бул.Дондуков.

121

Само да вметна

преди 4 дни

Един " посланник" в Чужда държава.Нямс Право,на Всеослушание,да " издирва" гражданка,в Чиято държава е " посланник"!! И още по малко,да дава " награда" да бъде " намерена"! Тоест,този посланник,открито " РЕКЛАМИРА" " интересите" на държавата си!!! Нямам какво повече да кажа! " Държавата" ни СПИ!-:(

120

след демарша

преди 4 дни

К'во ни занимавате с няквква неска гражданка? Що не пишвтв как тази нощ руски самолет Миг-35 е неутрализирал над Черно море американски стратегчески безпилотен самолет, служещ ца разузнаване и за насочване на ракети? След това остин е побързал да се обади на руския министър на отбраната. ."Къдно е, либе, за китка" Няма прошка вече. Що дечица пострадаха на плажа в Севастопол! Днес са унищожени ТРИ пускови установки за Хакмарс, заедно с обслужващите ги американци, и още в добавка ,,,,,

119

до 118

преди 4 дни

ФБР хваща престъпници само по филмите и само ако е написано по сценарий. Една лелка ги направи смешни.

118

Анонимен

преди 4 дни

Посланика може да си предлага каквото си ще, въпросът е защо деветото джудже скочи и козирува веднага като чели този му е началник? Това е толкова обидно, нямаме никакви институции, а навсякъде са плъзнали *** и калинки. Тези хора нямат грам достойнство и не могат да осъзнаят фумкциите си в институцията, която представляват. Това е отрицателната селекция на ти си го избра и Кой.

117

Анонимен

преди 4 дни

Пак се прочухме!

116

Анонимен

преди 4 дни

Много са добри от ФБР, щом една българка ги прави диви и щастливи мухахахахахах

115

Анонимен

преди 4 дни

ХАХАХАХАХА...тоя кклоун давал 5 милки?!?!Тя им разказа играта на кау-боите,милярди дръпна, 1 за издирване на сайта на фбр-то,наградата там е колосална-ТОЯ давал 5?!?Не е истина,направо ни имат за бананова фабрика :) ***!

114

Ланс Линк

преди 4 дни

Дори да я знам къде се крие,никога не бих я предал! Кенef Омер Зен за да дава тая сума означава,че Ружа е разпо Рила не малко краварски за дници ,действие достойно за уважение! Хвала на тази българка,дано си харчи зелените гущери с кеф

113

Анонимен

преди 4 дни

Да му предложим 10 милиона да закрие посолството и да си ходи.

112

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен..112 Да ве , кой е осъден до сега в Бе-Ге-тото на Европа ?То няма и държава , България на Левски и Ботев вече е чстна държава , на ПееСки и Баце ... , ПееСки печели , Баце може и да отпадне !

111

Анонимен

преди 4 дни

По-трудно ли беше да се намери Бин Ладен ,... или Ружа ?

110

Анонимен

преди 4 дни

Аз знам ФБР къде да чакат Ружа Игнатова и кога. На портала на Сливенския затвор, когато бъде осъдена от българския съд за пране на пари. Безплатно давам информацията.

109

Анонимен

преди 4 дни

Аве, Баце от колко месеца е станал ''АТЛАНТИК'' , нали беше от другите !?

108

Анонимен

преди 4 дни

До Г-н Мертен...За една нощ русофОБ не се стаА , аман от гербаджийски фурнаджийски лопати в Бг . Айде бЕгай на катерушките !

107

Анонимен

преди 4 дни

Кенет , поредният клоун !Аве посРаннико , Ружа ще те бие с банкноти по глаЪтЪ , от България , до САЩ .....Явно американСите са го закъсали яко , щом обикалят света и търсят ПАРАЛИИ БИЗНЕСМЕНИ ЗА ДА ИМ ПРИЛАПАТ ПАРИТЕ !

106

Анонимен

преди 4 дни

Ружа дава на Таки по толкова на месец. Те подиграват ли се с българина с трохи? Ние сме европейци, членове на НАТО и ЕС.

105

Г-н Мертен

преди 4 дни

Дайте някой лев, русофилите ми казват, че съм платен от посолството ви, а портмонето ми хлопа на умpeло, какво правим по въпроса?!?!?!?!??!