139

ха, ха

преди 1 ден

Мицоцки обаче ще легне на албанците доброволно и с охота ще се претопи в албанец.Много скоро.

138

Анонимен

преди 3 дни

Ми няма Мицоски, но и България няма да коленичи.

137

Учете история

преди 3 дни

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

136

Анонимен

преди 3 дни

Така наречената Расийска Федерация се пръкна през 1991 година. Измислена история. Българска писменост,холандски флаг,византийски герб,съветски химн.

135

До 133

преди 4 дни

Приликите с Русия и Украйна ще са от момента, в който изпратим войска в Македония. Колкото и да са щурави макетата, вече си имат независима държава, която ние първи сме признали и ние нямаме никакво право да изпращаме войски там. Има и други начини да водим достойна политика в защита на своите права и история и визионерска политика за бъдещето. Друг е въпросът, че сме с некадърни управляващи. Така, че не, не е ситуацията като с Украйна и Русия.

134

Анонимен

преди 4 дни

Коленичили сме и ще коленичим само пред майка Сърбия! Затова си сложихме сърбин вицепремиер, който да отговаря за отношенията между общностите в страната!

133

Анонимен

преди 4 дни

Тоя като му чета изказването премислям че ние сме в същото положение като Русия с Украйна един народ който насила иска да се нарича по някакъв начин който никога не го е имало. И търси по всякакъв начин да се легитимира като такъв като се опитва да пренастрои обществата в негова полза с помощта на външни сили.

132

Анонимен

преди 4 дни

Доклкото разбирам те се борят България да признае на реципрочен принцип наличието на македонско малцинство у нас или поне да изпълни решеният на международния съд по правата на човека!

131

Хаха

преди 4 дни

Наистина не разбирам защо не прекъснем всякакви контакти с тази озлобени млаки човечета докато не се опомнят кой ги е признал за първи път (най-голямата ни грешка) и не сведат малко глави засрамени. Прекъсване на всички БГ документи и най-вече паспорти на северно македонци и да си живеят у велика Македония и да си се величаят там!!!

130

Анонимен

преди 4 дни

всичко е пунта мара, всички са с фирми в София и бг паспорти ,ама като да ходят на избори , досущ като нашите пеевци

129

Анонимен

преди 4 дни

Само не разбрах - и шиптърите ли не искат да влизат в ЕС, като макетата и Мицко!?

128

Анонимен

преди 4 дни

МалоуменМицко

127

Еден Албан

преди 4 дни

Вие няма да коленичите, но албанците ще. Благодарение на ръката на САЩ и ЕС те получиха такива права и привилегии в Северна Македония, каквито няма друга нация в света. Сега ни трябва нещо повече, те да станат фактор за стабилност на Балканите, а македонците заедно със сърбите - геноцидни.

126

Анонимен

преди 4 дни

Пъч, пъч, пъч - пъчи се пръч!

125

Off

преди 4 дни

В момента Мицо е на колене пред сърбите. Жална му майка.

124

:)))

преди 4 дни

Тоя паун ги работи нашите,а те не могат да се усетят!

123

Перо Антич СФРЮ

преди 4 дни

ZIVELA YUZNA SERBIA - VARDARSKA BANOVINA....SRBSKA BANOVINA !...JAAAAA..Beograd e so vas, braca ...VI ste Banovinci, ni ste Makedoneci .

122

така е

преди 4 дни

До Анонимна Когато сърбина предложи да си разделим Македония,желю отказа,защото тя била българска!Българина е слаб политик!Освен да се навежда друго не знае!

121

дедо Ташунко

преди 4 дни

Мицкоски, не само ще коленичите, а и ще се на...ду...пи..те.

120

Анонимен

преди 4 дни

много ги е страх, че признаят ли българите, ще се окаже че всички са българи, сега ги е страх да кажат