13

Анонимен

преди 6 дни

фашистки град!

12

Анонимен

преди 6 дни

Интересно е да ни обяснят къде отива кръвта,която се дарява,след като на болните в нужда им се налага сами да си намират и плащат на свободни цени необходимите количества кръв?! В коя посока заминават банките с БЪЛГАРСКА кръв??? Защо няма информация за стойността на ваучерите,да не би да са за едната студена вода??? Взеха ни съвсем за балъци!

11

Анонимен

преди 6 дни

Ти даваш ваксинирана кръв ама е отделят и маркират като такава

10

Анонимен

преди 6 дни

Имам 6 бустера и редовно давам кръв, щом ме приемат, значи всичко е ок.

9

Кармазъ Сикиш

преди 6 дни

Малко акъл за общинските клати-корци! Вържете даряването на кръв с изследване на обща кръвна картина или туморни маркери. По здрави пациенти ( роби да бачкат) , повече кръв за болниците. Нямате акъл за 2 стинки!

8

Анонимен

преди 6 дни

Не ваксинираната кръв трябва да струва не двойно а 10Х

7

Анонимен

преди 6 дни

Цитат от страницата на ДАРПА Here we present a rapid and versatile method for capturing and concentrating SARS-CoV-2 from contrived transport medium and saliva samples using affinity-capture magnetic hydrogel particles

6

Анонимен

преди 6 дни

Сезона се очертава слаб

5

до 4

преди 6 дни

До Анонимен,за вас всичко е пари,добър ден гратис не казвате,кръв ще дадете,от алчност сте се превърнали в зверове,нямате нищо човешко отдавна,Вселената не ви стигна,заграбихте всичко и пак ламтите за още

4

Анонимен

преди 6 дни

Голям смях. Ваучери.....Що не пробвате следващият път да плащате с истински пари, гарантирано ще се намерят доброволци. Да не говорим, че е абсолютно безобразие да карате пациентите сами да си осигуряват кръв за операциите, а същевременно да искате да ви даряват безплатно. Откакто на мен ми се наложи преди 10 години да платя на ц..аините в София 150 лева за банка кръв, категорично отказвам да дарявам безвъзмездно.

3

Евразин Алахакбаров

преди 6 дни

До Анонименчистокръвен и татарин в едно изречение предизвиква бурен смях. а ако дойдеш да дариш и ми пъкнеш с чистокръвни хламидии ше те залея с нафта и ше те запала

2

Домбил Бомбасов

преди 6 дни

измислили са начин да си уредят пари за почивка, че явно връзкарите са повечко и картите за инвалиди от социалните се изчерпват бърже.

1

Анонимен

преди 6 дни

Моята кръв на чистокръвен неваксиниран и нито един път тестван с хидрогела на DARPA струва повече така че отровната кръв на ваксинираните никой явно не е иска!