17

Анонимен

преди 16 часа

Последно беше 4-5 стотинки преди 2-3 месецаСега не знам какво дъно е стигнала.

16

Българинъ

преди 1 ден

Абе, джанъм, пак ли с евреите разсейваш 80 милиона гладни турци? Не гледай Израел, гледай как ще увиснеш на един кран на площад Тексим... Я кажи, колко стана лирата турска, че да паля москвича да го напълня.

15

аноним

преди 6 дни

Обвинява света,че за всичко той е виновен,а в същото време приютява,и подпомага същите тия терористи,признати за такива-срещу които тоя свят воюва.Егати ти и лицемерният ***!

14

истински мъж

преди 6 дни

Този ли изкука-ка-л ислямист ще се прави на миролюбец?Този отдавна следваше да бъде отново в затвора.Но в ислямския свят се дава свобода на жестокостта,омразата към друговереца,убийството от човек на човек/човешкия живот не значи нищо/,примитивизъм,невежество и пр.Този ни-как-вец ще раздава морал и човещина?!

13

Анонимен

преди 6 дни

А твоите приятели в България - ДПС, те също подкрепят Израел, а ти подкрепи ДПС с видеопоздрав, когато избираха феномена за председател. Как ги мислите тия работи, че не се виждат ли? От ДПС не съм чул да са подкрепили с нещо Палестина или да са се отрекли от подкрепата си за Израел. И за капак втори на изборите, избрани от българските мюсюлмани, вкл и от тези под твоя опека в Турция. Ти имаш армия, скачай, какво се чудиш?

12

Анонимен

преди 6 дни

Чува се, че след ударите по Севастопол няколко ATACMS-а и HIMARS-а внезапно и безвъзвратно са приключили участие, заедно с разчетите. Също и един безпилотник, който висял над Крим. След това имало телефонно обаждане от Вашингтон до Москва, с искрени извинения.

11

Анонимен

преди 6 дни

И НА ТОЯ ЗАПАДА МУ ВИНОВЕН,ЧЕ НЕ МОГАТ ТУРЦИТЕ ДА СИ КУПЯТ КРАСТАВИЦИ ОТ СКЪПОТИЯ! А ТОЙ КАТ ДЖУДЖЕТО НЕВИНЕН!

10

Стария Джо

преди 6 дни

Турция да си гледа беднотията на местното население и вътрешния конфликт с кюрдите, че скоро ще се молят на Израел за някой бърз кредит и ще обърнат позициите

9

Христо Христов

преди 6 дни

Прав е Ердоган!

8

Факт

преди 6 дни

Дано тоя окастрен плишок да тръгне на война с Израел... Малко да си отдъхне светът от техните простотии и диващини

7

Крундел

преди 6 дни

ех тоя запад, как кара разни от хизбула да обстрелват израел непрекъснато, а те, горките мили тероряги му се връзват и стрелят ли стрелят с ракетки, ама те без да искат, играят си само...но, когато израел им отговори, де що има полезен и безполезен менталноограничен почва да реве, включително и всичките поддръжници на тероризма, но все пак "запада" е виновен, наистина е виновен - мисли че може да се разбере с ислямисти...

6

ъ

преди 6 дни

Ами какво да правят западните държави, като я закъсаха икономически, политически, военно и международно? Ще ръчкат тук, ще палят там, дано пламне голяма война и им "изгори" дълговете. Те затова направиха и гражданската война в Русия, но кремълския тарикат не им се върза и от 21 години ги мори бавно. Сега пробват с арабелите, може пък да стане...

5

Шалом

преди 6 дни

Султане по-добре си трай да не ти направят един истински конфликт в едва крепящата се т. нар. Турска република. В момента няма екцесии нито с кюрди нито със сирийци нито със сумалъка терористични организации само и еднствено заради САЩ и Израел. Не слушкаш ли, веднага се разпарчосва тая държава че и целия Кипър барабар ще си замине.

4

Анонимен

преди 6 дни

И този е един азиатски артист! Взе системи С-400 от Русия,а иначе иска и самолети Ф-35 от САЩ ?!

3

Анонимен

преди 6 дни

Ержо да се моли Нетаняху да не го погне и него, че тогава НАТО няма да спасява Турция

2

българина

преди 6 дни

израел ще се разширява докато сащ е зад него. а сащ ще бъде, защото от 80 г се управлява от диаспората там и никой не е взел мерки затова толкова години. Сега газа, идва ред на ливан, после източния бряг, малко от египет..... техния бог това им казва ,това правят. Нашият казва обърни и другата буза.

1

Анонимен

преди 6 дни

Ердоган обвини Запада за агресията в БИ и още веднъж покани Президента Путин да посети Турция.