26

РЕШЕНИЕТО

преди 4 дни

Е-НАПУСКАНЕ НА НАСИЛНИКА

25

Анонимен

преди 4 дни

Институциите са отражение на обществото. Все пак там работят индивиди съставляващи това общество. Няма как човек закачил се на едно място за заплатка да реагира адекватно докато е убеден, че каквото става в съседите си е тяхна работа.

24

Анонимен

преди 4 дни

"жени и други групи уязвими хора"Ясна работа,поредния напън за джендар права и конвенции маскиран като загриженост за жените.

23

Повиквателна за мола

преди 4 дни

Доста мои приятели се срамуват и крият , че жените им ги тормозят. Обиждат ги, повишават постоянно тон, изнудват ги за пари , за да им бъдат осигурени пари за силиконови импланти ит.н. , докато дета им ядат филии с маргарин. Даже посягат на тези мъже, ако след спор изходът не е в тяхна полза. Всичко това пред децата им. Много от тях имат дъщери, които също се държат много агресивно по примерът на майките си.

22

Анонимен

преди 4 дни

Всъщност потърпевшите могат да си помогнат сами много по бързо от институциите

21

Анонимен

преди 4 дни

По мое наблюдение над 60% от българските жени са жертва на някакво насилие от партньорите си - бой, обиди, финансов натиск, психически тормоз. Преди 89та бяха поне 80%. Обратния случай е рядък. Има подобрение откакто малко ни очовечи Европа, ама е бавно.

20

Анонимен

преди 4 дни

Къде е адекватният български закон за инкриминиране на домашното насилие, с който щеше да бъде заменена ИК , според Нинова и "умниците" от БСП и ВМРО, които се обявиха срещу ратифицирането на конвенцията? Колко жени или деца още трябва да бъдат убити, заради вашите комунистически инат, предразсъдъци и фалшиви опорни точки?!

19

Анонимен

преди 4 дни

Това е истината- има прекалено голяма толерантност към насилието в българското общество. И коментарите го показват. Насилието тук се толерира, това говори за незряло общество, много далеч от гражданското! А защо? Ами защото го има заложено в народопсихологията генетично - "възпитаваха ни" с бой и шамари, учеха ни да се подчиняваме на по-силния в семейството, да си МЪЛЧИМ ЗА НАСИЛИЕТО! Ето го резултатът...

18

Анонимен

преди 4 дни

пак дадоха телефона за дом насилие на анимус /дето убиха една жена, която им се е обаждала.Какви институции , като частни фондации получават информациятя

17

Анонимен

преди 4 дни

До кога разни феминистични мъ-р-ши и от-ре-пки ще тровят истинските български и европейски ценности с *** озвръщения и истанбулски конвенции .?? България е на първо място в света по демографска катастрофа заради Ей такива като тая па-ча-вр-а !!! Какво става във всеки дом и под всеки юрган си е работа само и единствено на семейството и никой няма право да се меси там .. ЯСНО

16

Еееее

преди 4 дни

Еееее, но това е друго. Тук насилие никакво няма, защото жена не може да извърши такова съгласно практиката по ЗЗДН

15

Решението е

преди 4 дни

Решението е със закон да се забрани на всяка жена да доближава мъж и обратно. 100% гаранция за елиминиране на дом.насилие.

14

Анонимен

преди 4 дни

Моя съвет към всички българки е да си намерят мъж от Англия, Германия, Нидерландия, Норвегия, Дания или Щатите. Тогава няма да има нито една жертва, защото там мъжете са мъже.

13

абе

преди 4 дни

като го гледам момето мислим дека мечтае за насилие било то и не домашно

12

Анонимен

преди 4 дни

на жена и турчин вера немай :)))

11

да го питам тва

преди 4 дни

убийството на мъж от майка и дъщеря като какво се води

10

ъъъъъъ

преди 4 дни

ЛевФем ми звучи като лбгдтж + - ~ ,,,,,,

9

банани и WC хартия

преди 4 дни

Наблягайте на бананите.

8

Анонимен

преди 4 дни

Тя иска мачото ама той я побийвал. Или захлупения с китките или мачото, среден вариант няма. Щом я бие да го напуска, а тя стои ?

7

Анонимен

преди 4 дни

Едно време дядо пребиваше баба от бой, ама никой нищо не можеше да му каже. Понеже беше партиен. Като запсуваше, Бегай!