72

Аполлон Вангелов

преди 6 дни

ЧУДЕСНА НОВИНА !!!!...МАРК РЮТЕ Е ГОЛЯМ ГРЪЦКИ КАДЪР , ПРОТЕЖЕ , И ПОСЛУШКО НА МИЦОТАКИС.....И МРАЗИ КРАЙНО ТУРЦИЯ, ТУРЦИТЕ , и всичко турско и ислямско......СЕГА, СЕГА ТУРЦИЯ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ...ГЪРЦИЯ И ХОЛАНДИЯ ЗАЕДНО ЩЕ ГИ РАЗПЕРДУШИНАТ .

71

Соломон Паси

преди 6 дни

До Анонимен/70 "Да разчистим антинатовците в България" - молодец! Сигурен съм, че си импотентен и без топки като всеки аталантик, та няма нъжда да те приканвам да се самоскопиш!

70

Анонимен

преди 6 дни

Да разчистим антинатовците в България, жалките tъпаци

69

Анонимен

преди 6 дни

Някъде пишеше че и тоя от европейските ценности или бил гей ,е сега е втасахме ,и тоя че започне да плаши Русия ))е блазему на Путин с тия от НАТО

68

Христо Христов

преди 6 дни

До 66 даже фламандците са им писали историята, щот са били неграмотни про'с'таци. Ако имаш предвид, че лъвът е заимстван от кръстоносците - те пак са били основно фламандци.

67

Христо Христов

преди 6 дни

До 65 "Ще загубим Третата световна..." - че кой ви е крив на про'с'таците, че гласувате за тях?!

66

Христо Христов

преди 6 дни

До 63 "... Паричната единица лев идва от там, както и ГЕРБА на България също" - я пак?! Когато българите са имали герб в короната, холандия е била едно мочурище пълно с неграмотни сел'таци живеещи в дупки.

65

Баси!

преди 6 дни

Ще загубим Третата световна под вещото ръководство на една камара гейове. Баси!

64

R

преди 6 дни

До Анонимен 63 Педалът, който няма семейство и деца, ще брани демократичните ценности.... пред микрофона :) както всчки сме на ясно, "който плаща, той поръчва музиката" и Рюте няма да прави разлика.... Колкото и да лае пред микрофоните, ще скача според това, какво му казват братятя хамериканци :)

63

Анонимен

преди 6 дни

Супер избор. За разлика от предишния, Рюте не цепи басма. Пък и Холандия са империята от новото време на която най-много народи са искали да подражават, вкл. България. Паричната единица лев идва от там, както и ГЕРБА на България също и мн други неща.

62

Анонимен

преди 6 дни

Явно е , вече и НАТО се разпада !

61

Айляк

преди 6 дни

Бутафорен шеф. Всички знаем кои асъл дърпат конците на натю. Маркчо ще ходи на работа с колело, хъ-хъ...

60

Анонимен

преди 6 дни

Столти поне е дълъг. Рютето и това качество няма. Иначе все геюве, какво да ги коментираме.

59

Христо Христов

преди 6 дни

До Анонимен/41 "Аз мисля, че Рюте поне не е нацист, като оня." - като КОЙ бе, про'с'так неграмотен? "Мислел" бил европеидният про'с'так - *** питай родителите си кога ти правиха лоботомията! Сериозно!

58

Христо Христов

преди 6 дни

До Анонимен/45 "... това е позор за нас" - че про'с'таци дет гласувате да ви управляват от Брюксел и Вашингтон нещо друго заслужавате ли? Мачкане докато мърдате!

57

Христо Христов

преди 6 дни

До Анонимен/46 "Ако ще продължава сегашната САЩ-Нато-Ес-Сорос неонациста политика,от която страдаме и Българите" - напълно заслужено при това. Борисов каза ли ви преди 2 години, че европеидните про'с'таци само мачкане заслужавате? Каза ви. Сега ще видите какво е имал предвид.

56

Поредният Педерунгел

преди 6 дни

има ли нещо ново?!

55

Христо Христов

преди 6 дни

До Анонимен/53 "Няма ли поне една политическа сила да внесе декларация в НС" - няма и с право. 85% СТЕ про'с'таците дет гласувате да слугувате на Брюксел и Вашингтон. Дано като ви дойдат призовките осъзнаете какви про'с'таци сте били като сте гласували за "европейското бъдеще" на децата си.

54

Христо Христов

преди 6 дни

До Анонимен/51 "Не беше ли изхвърлен" - не не беше. холандицте са си същите от'п'а'дъци като него.

53

Анонимен

преди 6 дни

Няма ли поне една политическа сила да внесе декларация в НС, срещу това позорно решение на Главчев да подкрепи Рюте за шеф на НАТО, безумие е просто, тоя ни спираше години наред за Шенген, а сега за "благодарност" го подкрепяме за шеф на НАТО.