11

Анонимен

преди 4 дни

Ако не приемат правителство на малцинството, нещата отиват към смяна на политическата система и цялата власт - на президента. Е това ми се струва вече, че може да е преднамерено търсено. От КГБ. Игра с два коня. И един резервен.:)))

10

Анонимен

преди 4 дни

Правителство на малцинството с програма, която ще припознаят и други, е добър избор! При това положение правителството може да бъде бламирано във всеки момент, когато това не е в интерес на държавата - примерно във връзка с войната.

9

Анонимен

преди 4 дни

И защо да е нарочно, бе Киселовке, той какъв друг избор има като друг не иска да даде и 1 човек за подкрепа, а той с ДПС - не ще. И правилно! Престанете да търсите под вола теле!

8

Закривай партиите!

преди 4 дни

България над всичко!

7

на

преди 4 дни

Докато двете разбойнически организации-банкянската и дръндарската,не бъдат унищожени,така ще бъде.Павиана от банкя,дебелян сланинаров, и дръндарския хидроинжинер, задължигелно в затвора.

6

Анонимен

преди 4 дни

Абе,доц.Танева,какви ги дрънкаш.Нали видяхме за 12 години каква отговорност поеха-кюлчета,пачки,чували с милиони!Пак ли да им делегираме такава "отговорност"?Не разбирате ли,че тази дума се изпразни от съдържание?У нас никой за нищо не поема отговорност!

5

Х

преди 4 дни

за 6 гласа е много глупаво пак да се дават милиони за избори. Правителство на малцинството е правилният път.

4

Анонимен

преди 4 дни

КОЛКО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМА ПОДКРЕПА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! ЗАЩО СЕ ЧУДИМ НА НОВИ И НОВИ ПРОЕКТИ И ВСЕ КРЕМЪЛСКИ!И ЕДИН УШЬО ИГРАЕ РОЛЯТА НА ТЪЖЕН БАЩА, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ВЪЗДЕЙСТВА НА АМБИЦИОЗНИТЕ И НЕКАДЪРНИ НОВОИЗЛЮПЕНИ ОТ ИНКУБАТОРА НА ДС/БКП

3

хасан фасиле

преди 4 дни

те са трите прасенца сега - порко, шиши и марков. 750 кила живо тегло тримата. поръчват сега специален влекач лимузина за НСО да може да обикалят тримата заедно.

2

Анонимен

преди 4 дни

войната почва и при нас есента и някой ще трябва да ни вкара и да ни изведе. порко се услушва иска да е миноритарен отговорник за да не го изправим до стената когато завалят сарматите из варна и бургас.

1

Анонимен

преди 4 дни

Тиквата и Пра сето ще ви управляват до гроб.