44

Мда

преди 4 дни

Макетата правят всичко по силите си за да не влязат в -есМоже и да успеят но по скоро едва ли

43

ЕС

преди 4 дни

най доброто место за живеене е ЕС акто неискат там да не ходят кой ги кара на сила

42

Анонимен

преди 4 дни

Защо си мислите, че макетата искат да влязат в ЕС? Те като гледат какво става там, нямат и намерение да кандидатстват.

41

Анонимен

преди 4 дни

Бибитко какво се прави на интересен?Вдигна ветото,прие условията на макетата без никакви гаранции от тяхна страна,сега седнал да се прави на мъж.

40

Анонимен

преди 4 дни

Нужна е незабавно отнемане на лични карти и гражданство на всякакви македонци. Масово са взели бг л.карти и са хукнали по Европа. Танас войвода вероятно е от същата група. Едно време първи ги признахме за държава при разпада на Югославия. Що помощи им се дадоха от Бг и накрая пак се държат нагло,неуважително и обидно. Стойте си там, албанците ще ви асимилират до 30-40г. Нямате работа в ес. Трябва от страна на Бг да бъдат спрени всякакви отношения с рсм вкл да бъде отзован нашия посланик от там.

39

Анонимен

преди 4 дни

До Танас Войводата - Имаш мисия и тя е да научиш всички македонци какво означава стокхолмски синдром. След това на всеки македонец да му уредиш разговор със съответния специалист, който да му помогне да се пребори с него. Това да приемате за приятели народа и държавата (сърбите и Сърбия), която ви е навредила най-много последните 100-150 години е меко казано странно, но именно това е стокхолмския синдром. Пожелавам на всички макета да се справят с него успешно и възможно най-бързо.

38

Анонимен

преди 4 дни

До Танас Войводата - И? Не ми отговори на въпросите. Как османците за 500 години не намериха поне един македонец в империята? Да обиждаш можеш, но да мислиш ти идва малко в повече хахаха

37

Анонимен

преди 4 дни

До Танас Войводата - Кажи на сръбските си началници, че на Сърбия и Белградска област й е много хахаха ... А иначе ми е интересно в днешно време сърбетата как продължават да ви промиват мозъците. Хайде преди години са кол_или и бес_или вашите прадядовци и прабаби и тогава е било опасно за живота да се наричаш българин, но сега няма как да го правят и вие пак им се връзвате. Наистина ли сте толкова ограничени от към интелект? Английски знаеш ли? Чети история на английски, ама не писана от сърби!

36

абе

преди 4 дни

Не е рекло Посолството, не сме променили набързо договорите. Предния път за "френското предложение" им трябваха 6 часа да съберат депутатското стадо и да гласува. Само Възраждане и ИТН не кандисаха тогава. Помним ги ние тези работи.

35

Българин

преди 4 дни

E те кога са можели , бе Гибон?

34

Танас Войводата

преди 4 дни

,,Етнос ,, българи ,, НЕМА - ,, българин ,, е само гражданство

33

Анонимен

преди 4 дни

Макета, представете си след 40-50 години вашите внуци да не твърдят, че са македонци, а че са северняци например и на всичкото отгоре да твърдят за вас, че вие не сте никакви македонци, а северняци. Ето това правите в момента. Вие си се определяйте както си искате, но вашите прабаби, прадядовци и като цяло прадеди докато са били живи са имали право сами да определят какви са и са го направили. Вие сега посмъртно им пл_юете върху избора и правото им на самоопределение. Голям грях е това!!!

32

Анонимен

преди 4 дни

Днес.бг, наистина ли цензурирате женското име Е_в_а? хахаха Какво нецензурно има в него?

31

Анонимен

преди 4 дни

До Танас Войводата - И теб да питам. Защо османците за 500 години не са намерили нито един македонец? Къде е бил народа ви през това време? На Луната? В Пиринска Македония няма как да има македонци поради една много пр_оста причина и тя е, че Пиринска Македония е част от България много преди СЪЗДАВАНЕТО на т.нар. македонски народ. Кой го е създал ли? Питай Тито и Сталин. Те са вашите Адам и ***, от които произхождате.

30

Анонимен

преди 4 дни

До македонец - Вярно ли няма българи? А защо за 500 години османската власт не намери нито един македонец? Защо всички там (включително и твоите прабаби и прадядовци) са твърдели, че са българи? Защо езикът, на който ти говориш и който твърдиш, че е македонски, е толкова близък до българския, при положение, че според вас ние сме дошли някъде от май_ната си? Толкова си промит, че дори нямаш акъл да си зададеш 2 еле_ментарни въпроса, на които сръбската пропаганда не може да ти даде отговор.

29

1

преди 4 дни

Макетата ще видят ЕС през крив макарон.

28

Анонимен

преди 4 дни

Измucлuцuтe в Дucнuлeнg! Ako paзбupa ce nokpuвaт u тaмoшнuтe kpuтepuu?

27

Анонимен

преди 4 дни

Hямa "мakegoнcka" нapogнocт, етнoc, eзuk! Измиcлeнu ca u ca нaлoженu c kлaнeтa, тepop, мaнunyлaцuu oт Cpъбckaтa reonoлuтuчecka gokтpuнa c nogkpenaтa нa noбeguтeлuтe в ПCB u BCB...

26

македонец

преди 4 дни

Нема българи в Македония Това са една шепа национални предатели , дрогаджии , и алкохолици продали се за жълти стотинки на България .Знаеме ги всичките 15 л ум че на.Вземете си ги в България.

25

Анонимен

преди 4 дни

Танасе, кога и създадена държава Македония, за признаваме някакви македонци.