16

Митака

преди 4 дни

Паметник на Иван Иванов шефа на КЕВР! Смята и върти докато го изкара така, че да няма увеличение на цената на тока.Това е изборът - или тройна цена на тока или такси от фотоволтаиците.Аз избирам цената на тока да си остане, аз мога и без фотоволтаиции. Те и да фалират панелите ще си останат. Гърция ще ни залее с евтин ток от фотоволтаици ако трябва.Дано оцеллее Иван Иванов

15

Анонимен

преди 4 дни

Вероятно е така: Хората мислеха че със зелената енергия ще печелят и забогатеят, бяха в надпревара кой колко ще притежава перки и панелки и то с евро пари. Вероятно както казват: зеленото е в името на климата, /не за печалбарство/, а за новото бъдеще на хора и природа. Е поне са евро пари вложили, а не лични средства.

14

ЕЛЕКТРОХОЛД

преди 4 дни

В цялата ситуация прецакани са производителите от ФЕЦ и крайните потребители. От едните Електрохолд изкупува на безценица. На другие продава скъпо и увеличава цените. Електрохолд винаги печели, всички други губят.

13

Анонимен

преди 4 дни

Затваряй, нема пари, нема ток.:))

12

Анонимен

преди 4 дни

Аз имам ФЕЦ 10kW в София. За май месец произведох 1MW/h енергия и получих 40 лв от Електрохолд за произведения ток.

11

Анонимен

преди 4 дни

Проблема е, че тока се изкупува на една или по-малко от една стотинка kW/h , а Електрохолд го продава на 15-20 на крайния потребител. Производителите винаги са на загуба, когато работят с Електрохолд.

10

Анонимен

преди 4 дни

Дори има дни в който цената толкова пада, че след като Електрохолд си сложат всички такси, цената за изкупуване става оттрицателна. Аз произвеждам ток и дори трябва да им платя, че съм им го продал. Това не е шега.

9

Анонимен

преди 4 дни

Аз имам ФЕЦ. Електрохолд ми изкупува 10kW/h за една стотинка в обедните часове. Това е по - евтино от цената на АЕЦ Козлодуй.

8

Анонимен

преди 4 дни

ПРОТЕСТЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ,ОБУСЛОВЕН ОТ АЛЧНОСТТА НА ВЕИ-ТАТА. ПРИ НОРМАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА СРЕДА ВЕИ-ТАТА СЕ ОКАЗВАТ НЕКОНУРЕНТНИ НА ПАЗАРА,КОЕТО БЕШЕ ЯСНО И В НАЧАЛОТО НА РАЗВИТИЕТО ИМ С ВЪВЕЖДАНЕТО НА НЕРЕАЛНИ СУБСИДИИ ЗА СЕКТОРА!!! ФАЛИТ И СЛЕД ФАЛИТА ЧЕРВЕИ, ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО,КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВО СИ ВЕИ...

7

Васил

преди 4 дни

Голяма част от бизнеса у нас иска да се закачи и цоца държавата.

6

Симо

преди 4 дни

Мислих да слагам фотоволтаици,но разбрах,че няма файда от ток и жици

5

VladTepes

преди 4 дни

Да представят исканията си пред протойерей Дирайр Хадавян и архиепископ Датев Акобян.

4

Анонимен

преди 4 дни

ного май муни на клона...

3

Когато

преди 4 дни

"заинтересувани" и *** политици в ЕС и техните клакьори в България определят развитието на енергетиката, ще има протести и големи проблеми. Собствениците на ВЕИ не са виновни. Просто в определен момент са се възползвали от дадена политика и когато се види, че тя е грешна нещата се обръщат.

2

Анонимен

преди 4 дни

Държавата да национализира панелите и готово. Проблема е решен.

1

Анонимен

преди 4 дни

палячовците с веи-та протестират че не им плащат колкото на тях им се иска, че чак и плашат че без тях нямало енергия...я да пуснат АЕЦ-а и Марици-те на макс и да видим.... :) ***.... пропуснаха да напишат че техния ток е генериран с AI...нали така е модерно сега и тва продава....