23

ПРОКУРАТУРА ХАСКОВО

преди 6 дни

Окръжна прокуратура Хасково внесе в съда обвинителен акт спрямо М.А., на 58 г., за това, че в периода от 19.02.2018 г. до 11.04.2019 г., в гр. Димитровград, обл. Хасково, при условията на продължавано престъпление, в качеството си на длъжностно лице специалист Банкови операции, присвоила чужди пари - сумата от 1430 лева, от разплащателна сметка на 86-годишна жена,

22

Анонимен

преди 6 дни

Е на тия стари хора не им дойде акъла

21

Анонимен

преди 6 дни

Пенсиите станаха по-големи от заплатите и пенсионерите много вдигнаха левъл-а.

20

Блах

преди 6 дни

В България, ако звъннеш на 10 пенсионери, 8 от тях ще ти метнат пачки през терасата или оградата...

19

Анонимен

преди 6 дни

Е който няма мозък тъй тя

18

Анонимен

преди 6 дни

Ибриците на новата стара власт ! Пак не ходете на избори! После се жалвайте на аллах!

17

ОТИДЕТЕ ДА

преди 6 дни

прочетете например ето това (в гугъл) - ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА ХАСКОВО ВНЕСЕ В СЪДА ОБВИНИТЕЛЕН АКТ СПРЯМО БАНКОВА СЛУЖИТЕЛКА ЗА ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАРИ ОТ ЧУЖДА СМЕТКА И ИЗГОТВЯНЕ НА ДЕБИТНА КАРТА С НЕИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ и престанете да се подигравате на възрастните хора.

16

Анонимен

преди 6 дни

Има цели фамилий джунгали измамници но Европейския съюз не дава да ги барат

15

Анонимен

преди 6 дни

Ами имат пари старите! Спестяват, стиснати са! Не са като сегашните млади, 5 лв да имат в джоба и ще ги измахат за глупости-цигари, алкохол. Едно време всички стари хора пестяха. Моята баба като почина ,остави отделно около 6 хиляди лева спестени за погребението си. Викаше да не се набутвате, аз съм си предвидила и заделила.

14

Анонимен

преди 6 дни

Това, са джунгали ако преди 35 години бяха извършили такова нещо щяха да ги увиват в *** кожи от бой и в затвора с тежък поправите лен труд

13

Анонимен

преди 6 дни

Сутринта нали един експерт каза,че имало над 10 млрд. лв. под дюшеците? Заради него налазиха бабите.

12

До брех

преди 6 дни

Ти му мисли с тая разхайтена младеж като одъртееш. Изобщо няма да те лъжат ами ще ядеш боя и ще ти вземат парите без да се чудят стария вампир отде ги имал.

11

Анонимен

преди 6 дни

До брех - Питай бреховците като теб що са сами тия жени и няма кой да ги види какво правят. Вместо да се чудиш отде имали пари. Имат, щот сао работили и са спестявали.

10

До2

преди 6 дни

Защото тия баби са живели по бай Тошово време когато телефонни измами нямаше тогава, магазинирите трепериха да не ги начетат щото имаше яката, затвор а за такива, измами бяха безмилостни

9

Анонимен

преди 6 дни

Лъжат дъртите комуниски - на 90 години тия не могат да броят :)))

8

Анонимен

преди 6 дни

На моята баба баща й едно време бил търговец на палта от овча кожа, продавал ги из цяла България, ходил с каруцата даже при царя. И му плащали в злато. Та си спомням баба държеше една чанта пълна със злато и викаше, че от баща й е наследство. Ама след като почина, така й не разбрахме къде отида торбата със златото. Търсихме, ровихме, няма! Дали някой я сви!? Един Бог знае! Все едно земята я погълна!

7

ерт

преди 6 дни

Сега пак яко ще се подиграят на възрастните хора някои, но не забравяйте, че наскоро източиха осемстотин хиляди лева от онлайн банкирането на 13 души и фирми.

6

Анонимен

преди 6 дни

"Имал си бол пари -платил си", както казваше героят на Алеко

5

брех

преди 6 дни

Абе откъде толкова пари, у тез вампири бре?!

4

Анонимен

преди 6 дни

Моят дядо Вълчо има много пари, на 91 години е, здрав е като бик, е не е 100% здрав, има разни вече старчески болежки, краката го болят, оперираха го от сплетени черва, ама си движи, излиза си. Бивш миньор е, 25 години е бил под мината и взима 2280 лв пенсия. Има и мкого спестени, но не казва колко. Има си сейф вкъщи и там ги държи.