35

Черния

преди 6 дни

Официалната валута на Черна гора е еврото, без доклади и простотии. Всичко е по политически причини. Тия икономисти и финансисти само глупости говорят. Финансите са едни лаладжийства и лъжи

34

Щирлиц

преди 6 дни

Докладът ще го напишат на изток от България.

33

СУПЕР!

преди 6 дни

БРАВО!!!

32

бе

преди 6 дни

То това се знаеше още когато ПП измамници взеха власта - няма страшно може пък да е за добро ,а и 26 година няма да е.

31

Анонимен

преди 6 дни

Нима има изненадани? Не мислия, че изобщо е имало / има планове за влизане в ЕЗ и пълноправен Шенген. Остава само въпроса, срещу какво изтъргуваха това получленство?

30

до AZ

преди 6 дни

Че кои са тези бели държави в ЕС, дето да берем зеле? Само държавите от бившия Варшавски договор са още що-годе бели, но там не наемат берачи от БГ. Така че стой си в гетото и недей да се обаждаш много.

29

Анонимен

преди 6 дни

Имате късмет, че САЩ имаха нужда от България и Румъния, за да отрежат Русия от Европа, иначе до ден днешен щяхте да познавате ЕС само на картата.

28

Анонимен

преди 6 дни

Една много добра новина. Всико тава се дължи на Кокорчовската политика!

27

Анонимен

преди 6 дни

Следващата статия на Politico ще бъде: България никога няма да влезе в еврозоната. И това ще е истината.

26

AZ

преди 6 дни

Трябва да си плиткоумен за да мислиш, че чалгаристан има шанс да влезе в еврозоната. Турското клекало си остава турско клекало. Радвайте се че поне сме в ЕС, за да можете да идете да берете зеле в някоя бяла държава и от там да си пускате гласовете за *** като възраждане.

25

Горноница

преди 6 дни

До 24 А Това на какво се дължи ,на инфлпцията и наливането на пари или българина е започнал да работи и произвежда повече? А в БВП то влиза и услугите)

24

Анонимен

преди 6 дни

До Муахаха - Твоето е направо изкуство. Толкова глу_пости в един коментар може да напише само човек със съответния талант. Знаеш ли с колко процента са се вдигнали доходите на българите за 5 години? Не знаеш. Знаеш ли с колко се е вдигнал БВП на България за 5 години? И това не знаеш. Изобщо знаеш ли какъв е смисълът от ЕС? Даже и това не знаеш. Иначе голям разбирач хахаха Предполагам си с образование поне магистърска степен в специалност "пиене на ракия пред блока на пейката". Браво!!!

23

Анонимен

преди 6 дни

Как не ги е срам тия моошеници? България е с най- ниския дълг в ЕС спрямо БВП! Простираме се според чергата си! Не харчим пари на заем за глупости! А инфлацията, за която се заяждат откъде дойде? Кой купуваше ДЦК на фалиралата Италия, Испания и Гърция? Кой печаташе пари? Този критерий никога не е зависел от нас!! ДВе трети от членките на Еврозоната не отговарят на на критериите и то фатално и фундаментално! Дълговете в Еврозоната са политическа корупция за подкупване на избирателите.

22

Анонимен

преди 6 дни

"Бг трябва да излезне от ЕС докато още може защото след еврозона става невъзможно и ще се исроди самото население ще задлъжнее и ще стане ропско." - И да се гуш_нем с Русия, за да мизерстваме и ние като всички държави, които имат близки отношения с тях. Това ти е мечтата, нали? Понеже ти си мързелив и мизерстваш, та поне и другите около теб да са зле, за да не им завиждаш. Добре че повечето хора в Бг са малко по-умни и по-работливи от теб и нямат подобни желания.

21

абе

преди 6 дни

Стига с тази Еврозона, бе! Първо, обективно наистина не отговаряме на критериите. Второ, като падне борда, управниците ще окрадат резерва, отделно дето оставаме без национална валута и самостоятелна централна банка. Трето, така и никой не каза какви аджеба ползи ще имат бай Иван и чичо Асан от въвеждането на еврото. За тях ще е само увеличението на цените. Аман от безродни айдуци!

20

Анонимен

преди 6 дни

Бг трябва да излезне от ЕС докато още може защото след еврозона става невъзможно и ще се исроди самото население ще задлъжнее и ще стане ропско.

19

Анонимен

преди 6 дни

ПП ...Киро ...асен кво стана ,а искахте да ни набутат в еврозона без да сме готови ,мушеници ,крадци

18

Анонимен

преди 6 дни

Добра новина, не сме готови.

17

Е ние това го знаем

преди 6 дни

Доста отдавна,ама прос100 Киро и компания къде се бутат

16

до 2

преди 6 дни

До Анонимен,напълно си прав,ама на ган4о мозъка е спиртосан от толкова ракия и не може изобщо да се усети как го прецакват с невлизането на еврото,но му влизат други работи,ама той се кефи