78

ами,

преди 3 дни

Не купувам от години хляб защото не е качествен нито е вкусен а е скъп.Когато ми се прияде си омесвам набързо обикновена содена питка и 100% е по-хубава от купешкия хляб.Има безброй рецепти за бързо приготвяне на хляб из интернет без особени съставки даже един само от кисело млако,брашно и бакпулвер и става страхотен.

77

Анонимен

преди 4 дни

Тази глyпocт я дрънкаха английските тарикатчета преди доста време. И ко стана? Германия и Полша взе да вкарва хляб и цените на хляба спаднахе. Квиииииииик квиииииик

76

Анонимен

преди 4 дни

Тая вчера по бтв добре я питаха каква е надценката тогава ами не мога да кажа.Ако го произведа и го препродам на доставчик и той го достави на 1,50лв примерно ако магазина с 15процвнта не му е достатъчна Не може да ди доставят нещо на 1лв и ти на 3лв са го пуснеш.. стока от първа необходимост

75

Анонимен

преди 4 дни

Аз затова ям белгийски еклери.

74

препърс

преди 4 дни

Хляба ми излиза 0,70 стотинки,като се има че му слагам и сусам и слънчоглед ,къде 1,40 за нещо което не е хляб а бъркоч от 10-14 съставки,моя е брашно,вода ,сол ,захар ,мая и ядки,слагам си и от село чубрицата дето бащата я гледа ,надценката е над 50%а за безалкохолни,бира и алкохол е още повече,българино ограбват те а ти седиш като *** на заколение

73

Гадняр

преди 4 дни

Тези видове хлябове са изчезнали отдавна. Ползват името, за да създават илюзия, че произвеждат хляб. Истината е, че ярмата която стопаните запарват за храна на прасетата е по-качествена от "хляба" който ядем!

72

Мунди пасев

преди 4 дни

Плющете мамалига . С малко сол Кат при чаушеску руманягите. Троскота се ядял ?

71

Бабите с пейката

преди 4 дни

Да изчезва . Клисав безвкусен . Не можем го яде и с кисело мляко . С вкус на нилесте и вар

70

Парадокс

преди 4 дни

Най-гадното е, че ядем некачествен хляб на висока цена. Примерно във Великобритания спокойно си купувате 800гр хляб за 2 - 2.5лв. Там пшеницата се внася. И въпреки, че английския хляб далеч не е перфектен, е по-качествен от хляба в България.

69

Къде отиваш Българин

преди 4 дни

Домати сях. Пипер сях. Картофи царевица сях. Сега и жито ли да сея ?

68

Анонимен

преди 4 дни

Четвърта хлебопекарна купувам за последните 7 години. Редовно си правя хляб сам в хлебопекарна. Не е много по-евтин, но като прибавим цената и на хлебопекарните, май ми излиза по-скъпо.

67

Руси

преди 4 дни

И без това не е хляб ,по-добре месо и зеленчук да се яде! Кой яде хляб вече ?

66

6

преди 4 дни

По-добре да изчезне председателката им Кукушева заедно с обкръжението й от бандити!Хлябът е с преувеличена цена,некачествен,ненарязан вече няма.Изобщо бандити навсякъде и ...няма спасение!

65

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 60, не е казала подобно нещо. И дори е била възмутена, че някой ѝ преписва подобни думи. Бриош не е кроасан :) Моля, прочете повече и научете нещо днес.

64

Анонимен

преди 4 дни

До vs, "рекция". Ухаааа, някой тук знае за рекция на глагола :)

63

Анонимен

преди 4 дни

КАТО ИМ НАМАЛИХА ДДС КАКВО СПЕЧЕЛИХА ПОТРЕБИТЕЛИ! НИЩО!ПО-МАЛКО ПАРИ В БЮДЖЕТА И ПОВЕЧЕ ЗА НАГЛИТЕ !ИТАЛИАНЦИТЕ СПРЯХА ДА КУПУВАТ СПАГЕТИ В СРОК ОТ 1 МЕСЕЦ САМО ЗАЩОТО ВДИГНАЛИ СПАГЕТИТЕ С НЯКОЛКО ЕВРОЦЕНТА !ДА МОЖЕШЕ И НИЕ ДА ИМ НАПРАВИМ БОЙКОТ!ПОСТОЯННО ПЛАЧАТ!ТЕЗИ И ЗЪРНАРИТЕ СА МАФИЯТА ИЗТОЧНАЛА БЮДЖЕТА

62

Спокоен

преди 4 дни

Не разбирам. Домашна хлебопекарна се намира и за 100-на лева ако се издебне на промоция. Зареждам я сутрин, програмирам я и в 19:00 когато сядаме за вечеря имаме самунче горещ, току що изпечен хляб. Да не говоря, че може да си го съставиш по твой вкус и желание. Вероятно повече от 10 години не съм купувал хляб.

61

vs

преди 4 дни

От години се знае много точно как точно големите вериги изнудват брутално производители и вносители и рекция няма! Ето как се прави, за 2 дена! При надценка 10% - 10 данък, при 50 % - 40 данък! Ако печелиш 1000 плащаш 100, при пеалба 5000 плащаш 2 000! Който излъже за печалбата, според сумата - мин. 3 години мах доживот на топло! Лесно е!

60

Анонимен

преди 4 дни

до 57, така ни казаха във Франция, но ме накара да потърся информация в гугъл, няма доказателства нито за едното, нито за другото, твърдят, че майка и мария терезия е казвала да ядат бриош, което било сладък маслен хляб, ами точно кроасан.

59

Анонимен

преди 4 дни

Пробно бяха напълнили щанда с хляб с погачи за 2.5лв малки :) да видят дали шъ вервят. Просто ще има по-скъп бутиков хляб и те така, плебейте няма да останат глади, само наплашени.