15

Анонимен

преди 4 дни

Затворът е най-малкото наказание, когато имаш пари. Най-голямото наказание е конфискация на парите и имуществото. Тогава и затворът става наказание. Какво смятат да конфискуват българските корумпирани Три власти?

14

СМЕХ....

преди 4 дни

ЩЕ ИЗПЕЕ ВСИЧКО КВОТО ЗНАЕ.....И ЩЕ БЪДЕ " СВОБОДЕН" , КАТО АСАНДЖ...ХАХАХАААА ...

13

журналистка

преди 4 дни

В една нормална държава този достоен човек щеше да е поне министър на Вътрешните работи.

12

76

преди 4 дни

Тоя откри шенгена по суша.Всеки влиза ,излиза украински бежанец ще да е.Сега ,като се кандидатира за депутат.Пълен цирк. Да каже кой му е помогнал да се домъкне,докато не е получил удър.

11

СМЕХ....

преди 4 дни

ПИТАМ СЕ:..."Колко ли тайни, ще снесе Брендо, на нашите служби".....ХАХАХА....маса наши родни бандюги, ще бъдат осветени....!

10

asdf

преди 4 дни

И сега честният български съд, не трябва да го вкара в затвора, за да могат картелите от лЮжна америка и италианската мафия да си свършат работата.

9

Samo minavam

преди 4 дни

Лежат кокошкарите. Този е акула

8

Анонимен

преди 4 дни

Мистериозният самолет, който направи за смях ПВО и ПРО в Източна Европа, и с който според службите ни, Евелин Банев-Брендо се е прибрал в България на 08.06.2022 година, е уникален случай на нелегално преминаване на границите на седем НАТО-вски държави. Самолетът-беглец каца три пъти за дозареждане, а пътниците, пилотът и товарът му останаха загадка за властите по времето на правителството на Кирил Петков. Тъй като самолетът кацна на две летища в България, едното от които бе финалната му дестинац

7

Анонимен

преди 4 дни

Бройте го за изпран.

6

Не го мислете

преди 4 дни

За добро поведение ще бъде предложен за библиотекар в затвора, а след това ще го пуснат след 4-5 години на лек режим. Вече му е обещано, платено и заверено нотариално.

5

Юлия

преди 4 дни

СВОБОДА ЗА БРЕНДО!

4

дедо ви

преди 4 дни

този тип хора не са виновни , те бяха назначени от луканов ! тези които спряха да ходят на работа бяха уволнени дисциплинарно ,,,,,,ако ме разбирате :)

3

и те така

преди 4 дни

след месец ,два или три гривничка и да си ходи поживо поздраво в къщи да си гледа телевизия :) по улиците едва ли ше смее да се разхожда . може да си ходят на гости с черепа да играят сантасе .

2

Анонимен

преди 4 дни

Направо да го пуснат от затвора и да му се извинят.

1

Анонимен

преди 4 дни

Никой нормален човек не го интересува чак толкова. Ако не е Брендо ще е Пабло. Има кой да внася. Файдъ след толкова години