232

Пeйo Бokoдepoв

преди 4 дни

===>>>Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-кyчило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ!!!:=> tiny.cc/zp6zuz

231

Анонимен

преди 4 дни

Абсолютно грешно е жените да чакат само мъже да ги защитават! Веднъж един рецидивист нападна съпруга ми заради едно куче! Из невиделица! Той е едър як, но редидивистът го закара в един ъгъл, от където той не можеше да си разгърне ръцете! Около нас имаше няколко мъже и аз смятах, че някой ще се застъпи! Това трая само миг! Скочих и извъртях един стол в гърба на рецидивиста! Оня се обърна към мен и в този момент съпругът ми му стовари такъв юмрук, че на оня бликна кръв и изчезна!

230

Анонимен

преди 4 дни

Мен ме изтриха, защото дадох рецепта как да се защитават българите от с,и,г,н,и,те без да им се подчиняват!! Аз три пъти попадах( или поръчан) в капан от жени от този етнос извън БГ. Попаднах в капан в БГ по време на Т. Живков! Слава богу се справих без полицията да знае. Но трети път, когато ме поръчаха, пострадах тежко! Оплаках се в полицията! Помощ - 0!

229

Risto

преди 4 дни

Всичко живо търси саморазправа , не само команчите . Докато всеки си решава сам проблемите , не от отчаяние, а поради абдикиралите полиция и институции така ще бъде. Хиляди държавни служители имаме и те са дъното на обществото.. и знаем за кого гласуват и на кого се възхищават,а идолите им поощряват силашките прояви и бандитизъм.

228

Анонимен

преди 4 дни

до 226, какво да са ни честити, хората гласуват за ПП-ДБ, те дават управлението на пеевски и борисов, че вече станали добри, величавите пък щели да ги подкрепят, че много им била добра програмата, щото започнаха разследване на спонсора им, така че хората не са виновни, политиците лъжат, че не се траят

227

ИЗТРИТИЯТ 225

преди 4 дни

АМА ЗАЩО ИЗПИТВАТЕ СРАМ АВТОРИТЕ В САЙТА ДА НАПИШЕТЕ,ЧЕ УЧАСТНИЦИТЕ В ПОБОЯ СА ОТ НАШИТЕ КАФЯВИ БРАТЯ??!!!... И ДА ТРИЕТЕ,ТОВА НЯМА ДА ОТМЕНИ ФАКТА ЗА 100%-ВОТО ОДОБРЕНИЕ НА КОМЕНТАРА. ТАКА,ЧЕ БЕЗСЛОВЕСНИТЕ ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА!!!

226

Анонимен

преди 4 дни

Грешката на шофьора беше, че още когато оня джунгал (специално избран най-дългия) се наклони към него, трябваше да му гръмне як юмрук в черната мутра! След което да се отдалечи от мястото бързо и да се огледа за камъни и да започне да ги замяра!! Това щеше да го спаси!! Нападението е най-добрата защита! Шофьорът има внушителна маса пред оная хърба!

225

Анонимен

преди 4 дни

Боже не разбрахте ли, че в автобуса е имало деца и жени? Четете статиите!

224

Анонимен

преди 4 дни

Това са избирателите на ДПС и ГЕРБ. Това са невинни хора. Човека е взел ръцете и краката им и се е налагал с тях. Ще излезне , че той е виновен. На мутрите от ДПС и ГЕРБ всички Ние им пречим. Да са Ви честити Бойко Борисов и Делян Пеевски!

223

Горкият полицейски

преди 4 дни

инспектор, препоти се 100 пъти, докато обяснява, че биячите са "нормални хора" и работят в чужбина, за да се борят за оцеляването си. Не били криминален контингент?! Е как "нормални хора" се събират в глутница, блокират пътя и пребиват шофьор на автобус заради одраскана кола? Станало на завой - а що са спрели тези "нормални хора" там? И тези призиви да се звъни веднага на 112 са толкова смешни! Всеки, който е търсил помощ от 112, знае за какво иде реч. Хеле пък да звъниш заради циг. изстъпления!

222

Анонимен

преди 4 дни

При комунистите тия "индийци" щяха да са вече в Белене, ама вие нали сте много умни и демократични, та сега ще ядете бой, не само, че сте с робски манталитет ами сте и мазохисти

221

До 228

преди 4 дни

"Неща сериозно е сбъркано с нас !!!" ----- По данни на туроператора в автобуса е имало 44 туристи, от които 30 деца. Тръгват на есккурзия и попадат на стадо ман.али, които викат "подкраплания" от племето, блокират пътя и раздават правосъдие. Ти ще излезеш ли да защитиш шофьора в такава ситуация? Отделно, хората са подали 4-5 сигнала до 112, но 20 мин. не е имало раакция от страна на полицията. И как да има реакция, след като тези бият и жандармерията?! Нещо сериозно е сбъркано, но не в нас!!!

220

Анонимен

преди 4 дни

Пълен автобус 50 човека гледат как пребиват шофьора ... Неща сериозно е сбъркано с нас !!!

219

Анонимен

преди 4 дни

Има репортаж на Нова тв от днес, там има част от запис от мобилен телефон. Можете да го видите в Ютуб като потърсите "Жесток побой на пътя: Мъж е със счупени челюст и ребра - Здравей, България". Също от днес има видео към канала на news24sofia, което можете да видите пак в Ютуб ако потърсите "бой, шофьор, автобус".

218

Електоратът!

преди 4 дни

Привилегированото племмме!

217

Загрижен

преди 4 дни

До АнонименМоже би имате списъци с гласуващите , за да твърдите подобно нещо или просто си пишете наизуст ?А и защо си мислите , че ако всички гласуват, ситуацията ще е по различна ?Ние сме разделен народ и на избори избираме не най-доброто а най-малко лошото .И да , трябват радикални мерки в много аспекти , иначе ще се заличим и като народ .

216

Анонимен

преди 4 дни

И как да не я Зачешеш тази тълпа,не с Автомат Ами с Картечница????! Заслужават си го!

215

Анонимен

преди 4 дни

Къде е Българският Хелзински Комитет. Кой му плаща сметките. НАП защо спи.

214

Въх, пак 60 изтрити

преди 4 дни

коментара... Къде е свободата на словото, драги евроатлантици и демократи? Ама триенето с какво променя реалността, че на този свят има хора и нехора и че маймунните не могат да се интегрират в човешкото общество?

213

от село

преди 4 дни

До Хахаха- Не, не си познал ,половин Суфия се напълни с диви ,,палестинци,,