17

Неудобният

преди 3 дни

Мачът е приключил. Стигнахме американците. В следващите 10 години ще ги задминем по сърдечно- съдови , метаболитни и онкологични заболявания. Просто българските дебели и обездвижени деца ще порастват като едни добре обгрижени диспансеризирани отрано болни възрастни.

16

дъра бъра

преди 4 дни

а сямо 2.6млн. са застрашени от алкохола, значи да почват дя пият....

15

баба Пена

преди 4 дни

Всички ги е страх от това пълните хора а не застанат от едната страна на планетата и тя дагуби своето движение - ще се люшнем на страни и аре всички заминава на кино и слаби и дебелли

14

Анонимен

преди 4 дни

Нашите шкембе-чорби нагъват свинско, бял хляб и ракия.

13

Анонимен

преди 4 дни

До До а добър ден, часовете по физическо точно 90те бяха бутафория! Идва учителя с един чувал топки, на момчетата за футбол, на момичетата за народна топка. И отиваше в стаята си, бещото беше горещо. Кой какво прави.... не го интересуваше :)

12

Анонимен

преди 4 дни

Амиииииии, то само със статии няма да стане. С признания също :) Трябва си стратегия, достъп до съоръжения и тренировки.... Ааааааа, чакай... сетих се! На никого всъщност не му пука чак толкова :)

11

Анонимен

преди 4 дни

Тъкмо да се разреди малко планетата :)))

10

Deep Zone

преди 4 дни

Официална забрана на всички автомобили и хората ще почнат да се разхождат. Всичко друго са само приказки на чиновници някъде и кършене на ръце.

9

До а добър ден

преди 4 дни

И доста преди 90-те го имаше това, за което пишеш. Абсурд беше да се измъкна от час по физкултура или да си измислям някакви причини да не участвам. Пълноценни часове бяха. Отделно, че тичахме по цял ден и не се прибирахме вкъщи, за което, естествено, и задвратници имаше. Дебело дете и с очила имаше единични, редки бройки, че и как ги тормозехме да им се присмиваме. Сега сигурно на слабите и без очила се присмиват, че като гледам масово тресат сланини деца и са с очила. То и големите така.

8

Анонимен

преди 4 дни

Отдавна не бяхме чували нищо от това недоразумение СЗО. Сега за един ден две публикации. Какво ли ни готвят?

7

Анонимен

преди 4 дни

Натръшкахте 2 милиарда без да ви мигне окото. То си е тяхна работа. А какво ще кажете за прекомерната активност като бачкането например?

6

Анонимен

преди 4 дни

Тъкмо ще пазаруват набедени за лекарства нишестета по-дълго време.

5

а добър ден

преди 4 дни

Едно време всяка сутрин в училище имаше физзарядка. След това се обръщаше внимание на часовете по физическо - да са активни всички, гледаше се (в основното училище) дали някое дете не стои изгърбено или има някакво изкривяване и в часовете по физическо се правиха допълнителни упражнения. Имаше спортни празници. Имаше и турнири по различни спортове между училищата. Ама това беше 90-те. А сега какво има - дюнери, енергийни напитки и деца забили поглед в телефоните.

4

Анонимен

преди 4 дни

Така ще е, като тикат хората към градовете като овце към кошара. Помислете, какви възможности има човек, затворен в града = дигитален концлагер. Да ходи на фитнес като хамстер във въртележка? На мен например другите ходещи на фитнес са ми неприятни и затова не ходя. Искам да пътувам надалеч от града и да правя преходи в планината. Ама тогава ще кажат, че пътуването замърсява, нали. СЕди си вкъщи, докато покривът прави ток, а ти правиш като вятъра.

3

Бай Чеп

преди 4 дни

Абе, тези от СЗО сега ли откриват топлата вода? Ние си имаме отдавна изрази като: "На баба ти хвърчилото" или "На баба ти футболните г.aщи" и други .....

2

THE BEST

преди 4 дни

Стойте пред екраните и карайте коли...................

1

Анонимен

преди 4 дни

СЗО се "загрижили" за хората? Пускам сълза...