12

Анонимен

преди 4 дни

Ако Асандж беше направил същото в Русия, всички русофили в един глас щяха да обясняват, че е държавен предател и трябва да гн_ие в затвора, но понеже е изкарал ки_рливити ризи на САЩ го определят като борец за свобода. Аз също го определям като борец за свобода, но бих направил същото и ако Асандж беше изсветлил ки_рливите ризи на руснаците. И това го правя, защото не съм лицемер. Русофилите се оплакват от лицемерието на Запада, а аз по-големи лицемери от тях, мерещи с двоен аршин,не съм срещал.

11

123

преди 4 дни

Най-кефи аргумента "ако беше в Русия нямаше да е жив".... И като Русия е *** с външни тоалетни- прогресивния Запад какво е? Гестапо с вътрешни тоалетни и лъскав имидж.

10

Анонимен

преди 4 дни

Демокрацията се омаза с фекалии със случая Асандж. Сега евроатлантиците се опитват да трият акото, но реално го размазват и миризмата е непоносима!

9

до 12

преди 4 дни

Кажи нещо за Немцов, Навални и т.н., и пак си ругай американците.

8

Анонимен

преди 4 дни

Bзexa мy здpaвeтo. Фaшингтoнa тъй нaпpaй и cъc Cepгeй Aнтoнoв, ĸoйтo нecпpaвeдливo oбвиниxa в yбийcтвoтo нa aтлaнтиĸa Kapл Boйтилa. Cepгeй Aнтoнoв, Гoшy Mapĸoв, бяxa жepтвa нa Фaшингтoнcĸaтa тepopиcтичнa opгaнизaция Глaдиo

7

Анонимен

преди 4 дни

Съсипаха човек който им изкара мръсните ризи.

6

анонимен

преди 4 дни

Предател ! В Русията за такова нещо щяха да му резнат тиквето още първия месец !

5

путьо от фризера

преди 4 дни

Асандж жив.....а аз от фризера "гледам"

4

Центаджия гей

преди 4 дни

Класифицирана информация за военните престъпления на краварските смръдни

3

пияница мистик

преди 4 дни

Ами човека да се радва, че е роден на Запад и го съди САЩ, че е изнасял класифицирана информация, защото ако това го беше направил с Мoрдор, досега я да е паднал от висок етаж, я да е пил полониев чай или да се е напръскал с Новичок

2

Русия

преди 4 дни

Фашингтонците колку такива погребаха. Убийците на двамата разкрили измамите на държавната фирма Боинг фанаха ли ги!

1

Зозо

преди 4 дни

Копейкииии, много ви поздрави от фалшивия Путин. Истинският е в хладилника. Асандж е на свобода, а Навални убит. Така е в азиатската джамахирия със сняг. Ай сиктир!