196

Бони Бонбони

преди 1 ден

До 191. - Пазарът се нуждае от оборот на парите иначе загива. Парите по дюшеци и банки и криптобалони и борси са въздух под налягане. Иначе имаме инфлация и война за нулиране на дълговете. В момента няма толкова материални активи колкото напечатани трилиони пари.

195

Анонимен

преди 1 ден

АКО БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ 30 МЛРД ПОД ДЮШЕЦИТЕ,ЗНАЧИ СА ГОЛА ВОДА. РИСК ОТ БАЛОНИЗИРАНЕ НЯМА ЗАЩОТО ТОВА Е БОМБОНИЗИРАНЕ!!...

194

Анонимен

преди 1 ден

Това, че вземаш но и плащаш повече пари за по малко стоки не е растеж а спад на покупателната способност, демократичните болшевики са по зле и от старите болшевики, винаги извъртат и изкривяват нещата както им е изгодно.

193

Анонимен

преди 2 дни

Едно време Данайците от Етиопия дойдоха и си направиха градове колонии и направиха хората да им работят като роби! Днешните инвеститори - наследници на Данайците, вместо да обвързват Българският Лев със Злато, те го обвързват както по времето на Бай Тошо с комунистически теории - с изземване на земята на българина! След 1989г станаха собственици на ТКЗС. А сега с Чалгарски Инвестиционни теории искат да обвържат Българският Лев с изкупена ЕвроКратуна! Да си мисли българина, че има пари!

192

Анонимен

преди 2 дни

Тия икономисти нищо не разбират от икономика, но са спецове по търгашество и пропаганда, останала от времето на Ленин и Сталин с втлъчената теория на Карл Марк и Фридрих Енгелс, за ограбване на Златото по Земята - събирано от векове по нашите земи - още от времето на Варненската Златна Цивилизация и разрушена от нaвлеците на Данай от Етиопия.... преди няколко хиляди години!

191

Анонимен

преди 2 дни

Истината е, че една камара мър.зе.лив.ци - брокери на недвижими имоти стоят и не изкарват нищо, защото българина ако не е на зор не харчи пари за скъпите им и с надути цени апартаменти и къщи... Та този господин се опитва да сръчка ста.дото да се размърда, че иначе господина може да остане без доходи. Икономистите за да печелят, някой трябва да харчи...

190

Анонимен

преди 2 дни

Двамате Очилати комунистически инвеститори имат сини венци! И пред камерите се представят за Българи?

189

Анонимен

преди 2 дни

Тия комунисти горе - станали инвеститори, са инвестирали милиарди да си купят милиардерски очила!

188

Анонимен

преди 2 дни

Значи така: след 1989г. комунистите си раздадоха ТКЗСетата, хотелите. И Комунистите всеки ден инвестираха в ЧАЛГАТА, а сега вече понеже нямало къде да инвестирате - инвестирате в ГейЛезбо парадите по площадите?

187

инвеститор

преди 2 дни

Над 85% от истинските българи са собственици на имотите си.Без ипотеки. Депозити към 100 милиарда . Пари бол, ама няма къде да се инвестират. Няма в какво. За това са и имотните балони и крипто балоните и всякакви подобни балони.

186

Мичето

преди 2 дни

До Логистика:това ,че гледаш в паничката на другия ,е наследство от социализЪма.Днес вече не е така.Всеки може да живее както иска,стига да не нарушава законите.Ама дали работел,или не-си е негова работа.Завистта е лошо нещо.Стигаме и до десетте божи заповеди.Те са преживели векове.

185

Брама

преди 2 дни

До Брокеро.Ще пуснат ковид-20.Нема лабаво.Планетата се задъхва.В Индия и Китай живеят в землянки по провинциите.Като термити.Това размножаване в геометрична прогресия трябва да спре.Начина е термоядрена свирепа война.Живота на Земята многократно е загивал,и е започвал пак,от нищото.Та,скоро ни очаква същото.Когато бях ученик населението беше 3.5 милиарда.Дарвин греши :човека не произлиза от маймуните.

184

Анонимен

преди 2 дни

Карам кола с мадама до мен една. Гледам стопаджия със знак стоп ме спира и пари ми иска за да си купел ракия! Гледам го, гледам го, а той към мен не гледа, а се взиза към бедрата на мадамата в автомобила! Казвам му стопирай по нататък за пари да имаш за ракия и мене ме пусни, а таз мадама ти я давам аз, за да може довечера след като се напиеш да правиж с нея чапраз. И той се съгласи! Мадамата взе и в ръка и вложи стоп да спира тя за пари Милиардери, Милионери и Милиционери!

183

Всяка Прилика сдлсеС

преди 2 дни

За кво са ти всичките тези париЩом приятели нямаш вече?За какво са ви всички тези париОт бедняци по-тъжно живеетеСамотни през сълзи се смеетеСърцата ви празни не продават нови.Сърцата ви болни ни мразят, ни любятЗа какво са ви всички тези париДецата ви в дрога и катастрофи гинатПомниш ли клева по детски си обещахме приятели до гроб?Днес богат си и безразличен и подминаваш ме аз съм беден.Смехът ти се загуби Напечели ли изгубили ли ти си знаеш.За кво са ти всичките тези пари

182

Анонимен

преди 2 дни

Едно време когато нашите български легионери са били на фронта да воюват при инвазия от север а българските амазонки са кърмели децата си по селата, ско се появила инвазия от юг и нямало повече легионери. Амазонките са оставяли на бабите децата и са отивали на южния фронт да спират инвазията от вандали. А сега Вандалите са навлезли по градовете и си правят ГейЛезбо паради и нема ни Легионери, ни Амазионки! Затова сега е забранен парада на легионерите - Ген. Иван Колев - спрял Руската инвазия!

181

хааха

преди 3 дни

300 к за двустаен в квартал, който не знам ъде се намира. цена на къща където и да е ЮК - наем веднага минимум 1500 паунда. надувайте момчеета.бум

180

До delta

преди 3 дни

Те и 2008 година така уверено бореха инфлацията и после "Ау, ама какво стана с цените на имотите? Ама нали щяха да се вдигат? Що паднаха?"

179

Брокеро

преди 3 дни

До Средно статистическиСтроим за африканците и индийците да има къде да живеят след 20 години. Само една държава- Нигерия след 25 години ще има население Колкото е населението на целия Европейски съюз! В индия на ДЕН се раждат 90 000 деца-повтарям на ден!

178

Средно статистически

преди 3 дни

Само да припомня , че сме най- бързо топящото се население в Света-ФАКТ. Средната възраст на българския гражданин е вече 45 години-ФАКТ. За жените това е извън детеродна възраст в 99% от случаите-ФАКТ...

177

Ильо Минатов

преди 3 дни

В България на определен цикъл години има зануляване-стригане на овцете. Поредното стригане идва до 2 години макс...