13

Край с

преди 4 дни

Престъпността! 76000 на 4 , хахаха, че това джобните на всеки депутат и приближените им кръгове и кръгчета! А акулите, кога ще ги задомите?

12

Анонимен

преди 4 дни

Малеее, ега ти новината! Че вземете "последния катаджия" например - За него 76 000 са "джобни пари", а тия - Четирима. Значи няма и по 20 000 на човек. Смях!

11

ТОП НОВИНА

преди 4 дни

Като е чета е било преди са се появят ваксините срещу 19 и да могат да се лекуват.Не са били на себе си.М,да!

10

Абе май

преди 5 дни

България те е в Европа!Така ще се окаже накрая!Май Сърбия е в Европа!

9

Айде Сърбия Победа!

преди 5 дни

Напишете Да Го Ду х ат бедните на парламента това което си е истината за Българската политика кво ни лъжете с това съединението прави силата!Не е актуално!

8

Порно Държава

преди 5 дни

Това е Срам да си българин!!!!Така някои хора карат джипове за 300000 лв не с шиб Ана работа!С ши б Ана работа само мизерия!И се е цават с теб ши б аните мутри и комунисти!

7

Анонимен

преди 5 дни

Всички са един дол дренки.

6

Теди

преди 5 дни

НАПРИМЕР НА МЕН МИ БЯХА ИЗТОЧИЛИ ДЕБИТНАТА КАРТА ПРЕСТЪПНИЦИ ПРОИГРАЛИ ПАРИТЕ МИ В ЕФБЕТ ИМАШЕ НЕЛЕПИ КОМЕНТАРИ ЧЕ АЗ САМА СЪМ ПРОИГРАЛА ПАРИТЕ СИ САМО ЧЕ АЗ ПИСАХ ЖАЛБИ В ПОЛИЦИЯТА И БАНКАТА И ХВАНАХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МИ ВЪЗСТАНОВИХА ПАРИТЕ ЕЙ ТОВА ТИ Е ПРИМЕР ЗА ДОКАЗВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

5

Военен Прокурор

преди 5 дни

Конфискация на цялото им имущество!

4

Нема прокуратура

преди 5 дни

На стадиона пред войници с калашници !!!!

3

Теди

преди 5 дни

ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ТРУДНО СЕ РАЗКРИВАТ ТРЯБВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА СВИДЕТЕЛИ ИНАЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ НА 100 ПРОЦЕНТА

2

Анонимен

преди 5 дни

Въпросът е колко време трябва на прокуратурата са напише един обвинителен акт и да вкара в съда случай на очевидно присвояване? Отговорът е : не по малко от 5-6 години, както виждаме тук. И говорим за сравнително елементарен казус на хора присвоява ли от бившата общинска болница в Раднево. Ами ако има по сложен казус, който трябва да се разследва? Тогава минаваме над 10г. чакане. Е на това му се вика липса на правосъдие

1

Анонимен

преди 5 дни

На мините да копаят камъни и да им дойде алчния акъл.