61

СПОМЕН ОТ БЪДЕЩЕТО

преди 4 дни

НА 01.07.2025 ЧЕТОХ НОВИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ ЗА ВЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА ПРЕЗ 2027г!!!...

60

Не искам евро

преди 4 дни

искам долар, ако няма лев. С какво право едно малцинство ще определя в каква валута хората ще си държат частните депозити? А курсът, изобщо не е сигурен, че ще е 1.92, както ви омайват Гербаджиите от 2020 с една местна поправчица, без значение, която бързо ще отменят при натиск.. Защото документите на ЕЦБ сочат, че тя и няколко държави решават какъв ще е обменен курс, който може да е плюс, минус 15%. Много неистини се тиражират с еврото. Където са ГЕРБ там е далаверата за тях и минусите за народ

59

Анонимен

преди 4 дни

Браво, дано стане скоро. Gлупаците не ги слушайте, те са gлупаци. Задължително евро, неандерталци

58

Наглост!

преди 4 дни

За един милион ще е Рай еврото, политици теглене на заеми. Банкери падане бариери. освобождаване резерв за кризи на банките. Няколко фирми, печелещи от превалутиране. За 5 милиона българи ще е Ад. Задължителен фонд Укр, задължително изкупуване дългове на фалиралите Италия, Испания, Гърция дългове. Всяка криза в ЕС директно ще влияе на България. 48 тона злато и резерви на България отиват под управление ЕЦБ. Поне долар да беше! Служебен кабинет НЕЗАКОНЕН. НС незаконно с 20% реално гласували.

57

До Трябва България

преди 4 дни

Защо не затворите офшорките и държави перачници на пари. Преди 3 г. мафията си изнесе парите кеш в Азия, Африка, Л. Америка. И с правителствени самолети. А еврото е национализация на частни депозити в долари, франкове, паунди Загуба на суверенитет. И унищожаване най-сигурното нещо след 1989 г. Валутен борд. Следва цифрово евро. Затова имаше изкуствена инфлация, да се хвалят, че няма след приема. Този служебен кабинет е незаконен, за да внася каквото и да било. Калинките в Конституционния мълчат

56

До 27

преди 5 дни

Няма проблем да имаш спестявания ама не 2 милиона лева, за 10 години спестени, при заплата 2000лв. Ако си така, Еми въри доказвай... И се надявай да не ти ги вземат...

55

До 36

преди 5 дни

БНБ вече сече Евро за не разбралите. Дали е лошо и или добро не знам... Но се печатат и секат монети.

54

Анонимен

преди 5 дни

хаха рибата още в морето а те вече слагат тигана на котлона.

53

Алито

преди 5 дни

До Анонимен 41---азика предлагам да обменяме в рули 1 рупла 0,02лв и ша станете милионери какво туй евру

52

Анонимен

преди 5 дни

До борко Русия е във война, но бг никой не задължава да ликвидира лева. Явно бг е по-зле от Русия и е фалит в ес.

51

борко

преди 5 дни

До Срам- сменяй бързо в рубли -там е далаверата

50

Анонимен

преди 5 дни

До Абе БОГ Колко повече държави влезнат толко повече борч трябва да плаща бг. При фалит на ЕС, ще спасат само Германия и Гърция а за бг ако остане нещо.

49

Аз мисля

преди 5 дни

Че е несправедливо да давате Мила Роберт на прокурор че носила рокля в бг флага и я хвърлила.А Борисов Пеевски и Доган образно казано като си навряха българския флаг в а н осите правейки държавата най бедна в ЕС обирайки народа и репресирайки го като феодали изгонвайки над 3 милиона българи поставяйки държавата под контрола на МАФИЯТА!!!!!тях що не ги давате на ПРОКУРОР?!!!!!!

48

Абе БОГ

преди 5 дни

Да унищожи България Амин!

47

Трябва България

преди 5 дни

Да стане европейска държава!И Европа да следи под лупа българските перачи на пари от дрога и тн

46

Срам

преди 5 дни

Пак се подгоготвят да ни изработят.Поскъпване и обезценяване на спестени пари.

45

Анонимен

преди 5 дни

До УНИЖАВАМ русофили Като не може да върнеш заемите в евро какво ще продаваш като няма какво да се продава вече в бг. Сичко беше разграбено. Сега остава само скок на данъци и цени като в Гърция.

44

Анонимен

преди 5 дни

До УНИЖАВАМ русофили Фалирай тогава като се дебел

43

Анонимен

преди 5 дни

До Mad Men Купи имот в София със заплата от 2023 г. и няма да успееш. Догодина няма да успееш и със заплата от 2025 защото се обесценява еврото в апартаменти.

42

УНИЖАВАМ русофили

преди 5 дни

Ако еврото и доларът фалирали... ХАЙАХАГАЙАХАХГАХАХАХАХХСЙАХА. Абе мал1умник, те ако фалират, България въобще няма да я е имало на картата вече.