11

Анонимен

преди 5 дни

Пребий зелен рекетьор - спаси детски живот!

10

Анонимен

преди 5 дни

Бизнесът и тецовете не са нерентабилни, нерентабилни ги правят зелените престъпници от Брюксел! То с толкова забрани, рестрикции и платени квоти и наркоразпространението ще стане нерентабилно!

9

Анонимен

преди 5 дни

Който иска да има собствен бизнес,да се оправя,като не може да покрие изискванията,фалит и да сменя попрището.Ае стига сме хранили всички псевдо бизнесмени ,нерентабилни тецове,пътни строители,корабни магнати,частни болници, и квото се сетите..То така всеки може да е бизнесмен,след като държавата ще помага....Какъв е смисъла да ви има,като чакате на бюджета.Сбъркана пазарна икономика...Мерси!

8

Анонимен

преди 5 дни

Каква декарбонизация, бе драги измамници? Накрая ще свършите пребити със сопи от озверелите хора, които сте докарали до глад, нагли зелени рекетьори!

7

Fena

преди 5 дни

Аман от книжни корифеи. Всички мислят Директиви, Конвергентни програми и закони, ама никой не може да измисли технология или чисто гориво. Водородът е супер опасен за транспортиране, ядрени мощности се строят бавно, ВЕЦ-а дето акумулира енергия не работи, а ФЕЦ са получили досега "само" 7 млрд. държавна субсидия под формата на високи цени. Това ли ви е "зелен преход"? ***, дори да крадете не можете!

6

Анонимен

преди 5 дни

Абе овце, първо ги питайте защо е тая декарбонизация! Нека научно да обяснят, но не да поканят 2-3 марионетки, които повтарят като пaпагали каквото им е наредено, а истински, обективни специалисти. Декарбонизацията е единствено за да ви държат под контрол, преживни! Ако са толкова загрижени за природата, защо не говорят за замърсяването с пластмаса примерно? Защото няма как до доведе до крайната цел-контрол върху живота на всеки един индивид.

5

СМЕХ....

преди 5 дни

БЕЗ ДЪРВА И ВЪГЛИЩА, ПАРТИИТЕ НЕМА КАК ДА ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ....ХАХАХА....И АБОРИГЕНИТЕ ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА ИМ ВЕРВАТ....!

4

Анонимен

преди 5 дни

Извинете, какви почистващи технологии, вие съвсем ли сте полудели? Въглеродния двуокис е част от атмосферата, а това безумие началото на нова религия и ново средновековие.

3

12345

преди 5 дни

Няма как да се постигне декарбонизация с плащане на въглеродни квоти.Това ще доведе само до фалити и нищо друго.Истината е инвестиции във очистващи технологии.Хората в Китай отдавна го правят и то с доста висока ефективност 93%. Толкова ли е трудно да се разбере това ,или наистина целта на ЕС е да се деиндустриализира Европа.

2

Мда

преди 5 дни

Най големият бизнес измислян някога от евреите е търговията с вьглеродни емисииПравиш пари от нищотоИма един показателен филм - вьглерод , може да научите много неща от него

1

Превеждам

преди 5 дни

Ако някой не изпере и усвои едни милярди спуснати отгоре, ще намерим през кой балък да ги изперем, пърдон усвоим. Щото и ЕУ печели от това иначе нямаше да дава безвъзмездно..хартия напечатана на определени хора. Взема си процента к да му мислят солараджийте! И ветроперковците как ще се оправят с тези машини.