22

Анонимен

преди 4 дни

Политическото бездействие за налагане на минимум 500 000лв инвестиция за влизане на руски гражданин в страната пречи на инвестициите...

21

Анонимен

преди 4 дни

Друго, което изключително много ще помогне на икономиката ни е ИЗЛИЗАНЕ от зелената сделка! Най-малкото в момента как да сме конкуретни на някои наши съседи, както и на много други части от света, които не са в тази долна схема...

20

Анонимен

преди 4 дни

За да не бяга работната ръка в чужбина основните разходи за живот като ТОК, ВОДА, ГОРИВА ТРЯБВА ДА СА НИСКИ! ДРАСТИЧНО ПОНИСКИ ОТ ОСТАНАЛА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА! Така и цените на храните няма да се качват толкова.

19

инвестиции ли

преди 4 дни

искат някои хора да превърнат милата ни Родина в световна пералня за мръсни пари...

18

вижте какво

преди 4 дни

голямо повишаване на МИНИМАЛНАТА заплата означава смърт за малките бизнеси в провинцията. За съм да растат заплатите, но конкретно с минималната трябва да сме много внимателни! Разбира се работодател, който има любовница и няколко коли, деца му живеещи в топ лукс, обезателно трябва ДА БЪДЕ ПРИТИСКАН да плаща ПОВЕЧЕ. Но има малки, дребни бизнеси, които наистина не могат да се справят с повишаваща се мин. заплата.

17

Анонимен

преди 4 дни

Пълни глупости . На инвестициите пречат две неща - Членството в ЕС и нема кадри . Ръст на икономиката няма защото е по малък от инфлацията . С унищожение на населението ще се свива и икономиката а адмнистрацията не . Всичко това води до обедлняване свиване не потреблението и производствата . Този процес ще върви бавно и най напред ще изчезнат по малките населени места . Изход може да има само ако напуснем ЕС и нато и привлечем китайски инвестиции и търговия с Русия .

16

Анонимен

преди 5 дни

Преди 20г. точно обратно беше че борда бил много добре. Сега еврото било много добре. И лева не струва. Ами ако фалира еврото чудно какво ще лъжат тогава като не остана нищо.

15

Анонимен

преди 5 дни

Абе вие по-дърти не може ли да каните, соц кумирите ги сменят с евро идолите, същите дърти комунистически чанти, дето, утре ако дявола им се яви с една торба пари и майка си ще продадат, аман от пропаганда, потъпкахте референдума и сега айде още пумия, безродствени ***.

14

Ква политика

преди 5 дни

Има вБългария всичко е мафия!!!!

13

Петър Младенов

преди 5 дни

Най добре е Ейбрамсите да дойдат на жълтите павета!

12

Румен Гечев

преди 5 дни

Не пипайте валутния борд, ваш'та мама! Пладнешки разбойници, само се чудите как да ни доокрадете!

11

В българия

преди 5 дни

Всичко е корумпирано ДДС се източва от всички фирми всичко и феодали и роби помия а не държава!

10

Само Тесни Пи4ки

преди 5 дни

Повече милицюнерски погребения и Сретан Йосич Шампион!

9

Сръбската мафия

преди 5 дни

Унижава българските *** които се мислят за много страшна вафия!Ама Сретан Йосич не го е страх от вас!!!!!!!

8

САМО СРЕТАН ЙОСИЧ

преди 5 дни

МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ!!!

7

Само Вучич

преди 5 дни

Тя Сърбия изглежда по европейска държава от България която уж е в ЕС и в НАТО.По какво си личи?!По нищо!И в Сърбия от отдавна се пазарува с Евро!!!!

6

Само Сретан Йосич

преди 5 дни

9 Пуши Курац Комунист

5

Само Сретан Йосич

преди 5 дни

Може да спаси България!

4

България е

преди 5 дни

Крастава жаба

3

Чарълс Дарвин UK

преди 5 дни

Да ми давате Минуси е отказ да приемете реалността и това си е за ваша сметка не еволюирали български при Мати!