107

Анонимен

преди 3 дни

На снимката не е склад за боеприпаси. Няма пожарникар, който да си паркира пожарната токова близо до горящ склад за боеприпаси. И няма пожарникар, който би отишъл да гаси склад за боеприпаси преди всичко дето требе да гръмне не се изгърми. Кажете ми, че бъркам.

106

Анонимен

преди 4 дни

На територията на сащ има много обекти за удари. Путинчо какво чака ? по-смело или си ходи.

105

Обективен

преди 5 дни

Де що се запали и тая снимка с пожарната - на челна страница. От две години една и съща.

104

Кравар Евроатлантик

преди 6 дни

Що е то - пие кока кола, иска мерцедес и пералня, говори по айфон...и мрази Запада.

103

Боби

преди 1 седмица

прод - ето това е пример за МОДЕРНА и СЪВРЕМЕННА - разбираш ли най-сложния модул на ПУ е кодиращия чип на лазера а най-сложния модул на Ракетата е декодиращия чип на ракетата. Това е необходимо за да може по една цел да работят няколко ракети едновременно по различни лазерни лъчи.

102

Боби

преди 1 седмица

Вземаме двата модерни ПТУРС на РФ и САЩ - Корнет и Джавелин. Отделяме модерните Корнет-Д които са монтирани на автомобили и взимаме класиката с обсег 5000м. Ракетата струва примерно 2000$ за РФ Армия и 10000$ Пусковата установка. Взимаме Джавелин ракетата с обсег до 4000м която струва 150000-180000$ и 100000$ Пусковата установка... Да Джавелин е изстреляй и забрави,но време на готовност е под 5 мин след което изисква презареждане. Корнет е в готовност докато издържи акумулатора на ПУ - часове

101

Анонимен

преди 1 седмица

Я Коледа дойде по-рано в Раша

100

Не съм

преди 1 седмица

много добър по география, но да запитам Уsрайна някаква област в Русия ли е?

99

Анонимен

преди 1 седмица

Е как ще са ударили складове, като Киев беше взет за три дни още преди... бе отдавна беше ))))

98

82 ОМБР

преди 1 седмица

...Отново гори трева(плява)! Слава на Украйна!

97

82 ОМБР

преди 1 седмица

До Борко с моторчето. Боре ле-Борко ле никой не го е грижа русия с какво има проблем! Всички ни е грижа русия да има проблем! рУСИЯ не е в позиция да се налага,коя суверенна страна в кой съюз или блог ще членува,в случай,че не е съгласна ВОЙНА,конвенционална,ядрена каквато русия пожелае! Слава на Украйна!

96

Кравар Евроатлантик

преди 1 седмица

Според руската пропаганда ставало въпрос за малък пожар започнат от неизгасена цигара. Пожарът сам угаснал, а експлозиите и димът били просто метеорологично явление, типично за сезона и руския мир.

95

Анонимен

преди 1 седмица

упс

94

Игра на полове

преди 1 седмица

Защо не пишете какво става на фронта, а ни информирате за взривени сгради? Върнаха ли Крим?

93

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленски и Путин все не уцелват терористите и складовете. И двамата уцелват само деца. Така съобщават Зеленски и Путин за резултатите от ударите.

92

Манчев

преди 1 седмица

Само така! И ако можете ,украински юнаци, повечко складове и бази на руските фашисти унищожавайте !!! Агресорите ,мародерите и убийците друго не заслужават !!!

91

Анонимен

преди 1 седмица

Боби, и кво, когато вече никой не те приема насериозно, защото се вижда, че си нямаш понятие от оръжие и война, си влизаш в реалните виждания и започваш да ни раказваш открито каква терористична диктатура е фашистки режим е Русия, да заплашваш със "силата" на руския тероризъм други държави и да дуеш "мускули" обаче чужди, а не твои. С това ли мислиш, да ни впечатляваш?

90

ПрофГрупорг

преди 1 седмица

Абе, нещо зачезнаха дyдykapиaтнитe глашатаи на Матушката Могучая и НЕ/пабедимая. Сал един Боби стои на поста, като Гюро Михайлов.

89

До Боби 86

преди 1 седмица

Първо, разкодирай думите "модерна" и "съвременна" електроника и заповядай отново на диспута, защото електрониката може да е съвременна, като ГЛОНАС, но да не е модерна и обратното. В това е дилемата.

88

82 ОМБР

преди 1 седмица

До Боби Борко с моторчето;) Я се стегни! Нали афганците мразеха САЩ,и САЩ каза,ОК', тръгваме си,а че сега афганистанския народ пищи кански от талибаните,САЩ ги боли фара! Слава Юнайтед Стейд!