75

Марио

преди 1 ден

ПП-ДБ са едни продажници и предатели.

74

Стоян

преди 2 дни

С един мал.оумник по-малко в лицето на Иванов

73

Васил

преди 3 дни

Атанасов, Василев и компания са в политиката само заради парите

72

Анонимен

преди 4 дни

ни един не е приемлив.....

71

Мила

преди 4 дни

ПП-ДБ са неприемливи като цяло, просто не стават за политика, това е.

70

Анонимен

преди 5 дни

ПП са на изхвъргачката и ще прелее гласове към Възраждане на следващите избори. Така си правят сметката копейките. Нищо лично, така и хидрата и амебата приобщават.

69

Реалист

преди 5 дни

В България само ПП-ДБ работеха за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.

68

Анализ

преди 5 дни

ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса! Чест и почитатия на ингелигентния, емоционално уравновесен и морален Николай Денков - типичен европейски премиер! Чест и хочитания на брилянтния финансист Асен Василев за перфектните държав

67

Вън Боко Мутрата!

преди 5 дни

След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!

66

Раш

преди 5 дни

Мафията ДПС-ГЕРБ гони младите българи от България! Децата искат достоен живот, достойни заплати, справедливо правосъдие, свобода на словото, борба с корупцията, прозрачно разходване на държавните финанси, прозрачни конкурси за държавни поръчки, да няма мутри и мафиоти с бухалки в управлениато на страната, иска спокойствие и сигурност...

65

Равносметка

преди 5 дни

ГЕРБ загуби 1/3 от избирателите си именно заради съюзяването си с престъпника Шиши от ДПС, санкциониран по Магнитски за корупция и пране на пари!!!!!!!!!

64

Защото...

преди 5 дни

Колкото и предизборна помия и фалшиви компромати да се изля върху ПП-ДБ, те си остават единствената партия, която може да изведе България напред в развитието и интегрирането й в ЕС! Българите не са забравили спящия Б. с пачки евраци и кюлчета злато, а какво стана с къщата в Барселона и луксозния бутик на манекенката...А какво стана с Делян Пеевски, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България?

63

Анонимен

преди 5 дни

ГЕРБ-СДС са най-голямото зло. С това да по-различни.

62

Тома Биков

преди 5 дни

Борисов дори не е диктатор, той е карикатура на диктатор.

61

Защо така ли?

преди 5 дни

Защото живеем като в Баснята ОРЕЛ РАК И ЩУКА! И ще дълбаем все повече към дъното, то вече го стигнахме! На следващите избори ,няма да има и 20 процента гласували! Ще гласуват само роднините на шефовете на партии и на кандидат депутатите! Така, че да ни са честити новите избори! Това вече е тотално падение за България!

60

Анонимен

преди 5 дни

като се изключат ГЕРБ-СДС, ДПС и части от ДСБ, цялата останала парламентарна сбирщина представлява фргментирана маса бившо БКП, която се бори против независима България - p y c o p o б и! Не могт да се примирят с ориентацията на страната. Очудващо е какво търси ДСБ в тази жалка сбирщина!

59

Анонимен

преди 5 дни

Само платвни *** и крадци гласуват за ОПГ ГЕРБ.

58

Анонимен

преди 5 дни

Това очилато двуного,е най големият и изпечен хамелеон в държавата.Отвратителна мутра,която натоварва читателите с присъствието си.Едно куче на Боко,което лае по команда.

57

тоти

преди 5 дни

Певски ще ти стане началник ,ха да те видим на кой клон ще поскочиш!!

56

Сега

преди 5 дни

Биков върни се у БСП че търсят лидер може и да ти се отвори парашута тука у герб хляб няма а камо ли салам