60

Бай Кольо

преди 15 години

Що пък да не им пуснат жицата директно у къщата, ама без трансформатор! Щото 20 kV ми звучи като добра цифра за печене на изпечени крадци! Пък и в щатите ползват горе долу същия волтаж на електрическия стол. Та мисълта ми е, че този ток можем да им го харижем!

59

az

преди 15 години

Като си толкова светнат я кажи могат ли в Страсбург да ти спрат тока изцяло за неплатена сметка.Друг е въпроса, че с *** по друг начин не става

58

colobur

преди 15 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ,НЕ СТОЙТЕ САМО ЗАД КОМПЮТРИТЕ!!!ВИЖТЕ НАШИТЕ БЕЛИ БРАТЯ В ЧЕХИЯ ОНЗИ ДЕН КАКВО ПРАВИХА!БОЙ НА ТАЯ СМРАД ЦИГАНЦКА!!!

57

karam_vlak

преди 15 години

Много си прав. Предложението е било веднъж. В наши дни искат пари за да те отърват от ***...

56

Енрст

преди 15 години

Преди повече от 60 г. един съпричастен човек им осигуряваше транспорт и всичко останало, трябваше само да ги натоварим на вагоните, ама не би...

55

Гост

преди 15 години

оная шушумига Шушулов-Мушулов се изцепи да не протестираме срещу ЧЕЗ че видите ли били чешка държавна фирма , пък Чехия в момента била временен председател на ЕС , че да не ги разсърдим :-)Къде си бе Шушу-Мушулов ? Що не вземеш отношение ? Значи *** могат да съдят ЧЕЗ а българите не - така ли ???

54

dgd

преди 15 години

В Бг има достатъчно продажни адвокати и 'правозащитни' организации. Всеки един от тях би се ангажирал и майка си да съди, за да получи пак догодина от ЕС финансиране за проекти свързани с дискриминация на малцинствата. Само дето такъв смешен сценарий няма да мине в Страсбург. Работя там (не юрист или съдия) и ви гарантирам, че ако жалбата беше например бой от полицай - веднага щеше да има осъдени. Ама за такава глупост - няма. Скоро имаше нещо подобно - от Румъния. Отрязаха ги от раз, даже не се и шумя около делото.

53

Петя

преди 15 години

Как не ви е срам! Веднага да свалите на хората ел.таблата! Как иначи ще крадат ток, за да си плащат сметките от 10-15лв.! Едно "нормално" домакинство има сметки около 20-30лв, те не стига че са пестеливи, ами и жиците да им качите на високо... Как ще си плащат курсовете по алпинизъм?!Жиците им високо, таблата им високо, та вие ги обричате на геноцид!

52

:)

преди 15 години

абе аман от тези *** *** , да видим как ще ги съдят за нещо дето не е тяхно ,

51

минаващ

преди 15 години

Таблата и електромерите са собственост на енергоразпределителното дружество - това къде и как ще ги слага си е негово право и избор.Виж, по-висока такса е неправилна, т.к. изборът е бил отново на дружеството да ги постави по-високо.Колкото до това дали 40 лева са много или малко - да питат ДКЕВР.Дотук единствената неравнопоставеност е с 7те лева отгоре, ако журналиста и предал правилно.

50

преди 15 години

ne tok-atom za ***

49

преди 15 години

Vsi4koto *** - na sapyn!

48

Ванчето

преди 15 години

преди няколко месеца ДКВЕР прие наредба , с която се уеднаквява таксата за включване и тя става 19 лв за 3 дружества. Това беше по повод рязкото необосновано увеличение на таксата от страна на ЧЕЗ. те се оправдаха ,че имали разходи по включване. ЕОН от години държи 25 лв и като чуха , че ЧЕЗ повишиха и те поискаха да увеличат.След многог жалби, ДКЕВР излезе с решение колко да струва включването. По всики телевизии имаше таблици със стари и нови цени за включване, а това че ти не знаеш... ЧЕЗ и другите разчитат на това- все да не знаем, все да си траем

47

d_code

преди 15 години

За номер 45 - браво, баце, аз съм с теб, но искам да усъвършенствам идеята ти :)Сега нали мало и голямо се газифицира...А и както се газифицират цели квартали, може да почнем от Филиповци и други гета-развъдници за престъпници. Ама няма да се газифицират всички къщи... само една кабинка в центъра :)

46

преди 15 години

Не оправдавам като цяло ЧЕЗ,но в случая бих им дал медал!Спомнете си преди години за Столипиново, и какво ставаше там, като се спре тока...Нямаха страх нито от дърхава , нито от полиция, нито от нищо.Браво, ЧЕЗ!Като почнат да плащат както нас, да работят както нас , да си гледат децата както нас, да не висят само за помощи, може да им пуснете тока!

45

преди 15 години

Давам безплатен ток за роми ,настанете се само удобно върху специялното кресло и ще светнете от щастие.

44

преди 15 години

Ех пусти лагери.Хитлер щеше да им пусне тока както се казва,ама отърваха кожата.

43

преди 15 години

Аве къв ток ще им пускате на ***,дърпайте им шалтера и по живо по здраво.Айде.Да си прекарва сами,ше ги еее в ****ката ***.

42

AZ

преди 15 години

v sofiq e 40 lv taksata be bastyni, kyde go tfa 19lv? da ne ti e bai to6ovo vreme

41

Ванчето

преди 15 години

Нали ДКЕВР прие такса за включване 19 лв за всички дружества, ако не се лъжа. Експресното включване е 38 лв. Да не би ЧЕЗ да не са разбрали ???!!