306

Калеко Алеко

преди 1 ден

Това не е путин, а мумията на ленин ... извадили са я саркофага, да я проветрят малко ... !!!

305

хахахахаааа.........

преди 1 ден

Поредна глупост....

304

Анонимен

преди 1 ден

Всичко е истина,освен едно!Не е двойникът,а седморника!Двойника получи инфаркт!Тройника избяга в Албания,четворника го хвана рака,а петорника е в Куба.Истината е,че това е шесторника,който до скоро е бил общ работник в Кауфланд!Истинският Путин е умрял,разбира се!Още преди 15 години!Войната я започва всъщност седморника

303

Анонимен

преди 2 дни

Путин е най-големият Педeрунгeл в момента на планетата земя. Той Путин е мъничко Чукче, но Огромният му Колон вГъзa е така Гъзирaн с Комунистическа наслада, че всички по света искат да я опитат, като си я намажат на филийка хляб! Но тази наслада е много скъпа! През 1944г я опитахме с изземване на земите на селяните и натикване по ТКЗС. През 1962 за насада платихме тонове злато. След 1989 тази наслада я опитахме с приватизиране на ТКЗС и продължаваме да я опитваме с Чалга Наслада по Курортите!

302

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 дни

ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА СТАТИЯ Е ПОРЪЧАНА ОТ КОЗЯК И Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ***.

301

Това не е Путин

преди 2 дни

И баба Ванга ще ви го потвърди.

300

1

преди 2 дни

Начи да не се престарават, че ше вземе да се справи по-добре от оригинала и тогава всички ще се усетят. Като бате Джо Деменцията, пра'и се на ударен и толкоз.

299

Анонимен

преди 2 дни

До Поредната глупост Сигурно на двойникът му са му копирали и пръстовите отпечатъци на Путин. ------------ и викаш корейците са му проверили отпечатъците преди срещата с кимчето? Сигурно си фен на копейкин и си много умен :)

298

Анонимен

преди 2 дни

Едно време когато нашите български легионери са били на фронта да воюват при инвазия от север а българските амазонки са кърмели децата си по селата, ако се появила инвазия от юг и нямало повече легионери. Амазонките са оставяли на бабите децата и са отивали на южния фронт да спират инвазията от вандали. А сега Вандалите са навлезли по градовете и си правят ГейЛезбо паради и нема ни Легионери, ни Амазионки! Затова сега е забранен парада на легионерите - Ген. Иван Колев - спрял Руската инвазия!

297

Анонимен

преди 2 дни

Не е двойник. Клонинг е.

296

(^_^)

преди 3 дни

Путин отдавна е погребан за цивилизованото човечество, ако все още мърда и си мисли, че е жив, е дълбоко заблуден. Той е просто един ходещ труп, за който има отредено специално място в Ада ... там вече му подгряват фритюрника в който се пържат заклетите военнопрестъпници, като Хитлер, Пиночет, Кръстич, Милошевич и други като тях, за престъпленията си с/у човечеството ... !!!

295

!

преди 3 дни

Путин е мъртъв и това го знае всеки нормален човек но медиите не искат да кажат и друга истина а тя е че Хитлер е жив. Хитлер сега живее в Аржентина а Путин лежи в гроба.

294

Поредната глупост

преди 3 дни

Сигурно на двойникът му са му копирали и пръстовите отпечатъци на Путин. Те няма как да се скрият.

293

Анонимен

преди 3 дни

Щом се пускат такива новини, както и предвид, че обикновенно нашите партньори обвиняват другите в това, което те правят или възнамеряват да направят. Най-вероятно дядо Байдън вече не е между живите.

292

АНОНИМЕН

преди 4 дни

Няма ли кой да намери този генерал и да го екзекутира

291

Анонимен

преди 4 дни

Поредната Глуповата " тема" на Северно атлантичката " Нелката"!!!

290

Чоко

преди 4 дни

Двойник на двойника. Всъщност е Путин 3. НО - няма нищо лошо. Не са перфектни на изглед, но вътрешната и външната им политиката е една съща в полза на Русия и косвено и за света.

289

Анонимен

преди 4 дни

Пак на Нелито мокрите сънища

288

Поредната глупост

преди 4 дни

Сигурно на двойникът му са му копирали и пръстовите отпечатъци на Путин. Те няма как да се скрият.

287

Русофилчев

преди 4 дни

Путин може и да умрял,но за БГ русофилите ще е вечно жив!