332

Анонимен

преди 4 дни

о тая бръмчалка търси слава, като оная дето пикае на паметника на априлските въстаници Рут не знам каква си .*** пиар .А тая и глас няма , не може да пее

331

Aha

преди 4 дни

Финансирана е от някое чуждо НПО да отиде на парада и да направи това със знамето.Това е сигурно.Тая НЕ Е гей, но ги подкрепя хомосексуалистите редовно,със сигурност и се плаща за което.И то в много хиляди.Между другото в една Турция подобно действие щеше да и коства перманентно кариерата и със сигурност щеше да полежи в затвор.Да се радва,че всъщност е тук.

330

Анонимен

преди 4 дни

Политиците се подиграват с вас от над 30 години, а Вие се сърдите за нещо което не може да повлияе вашия живот с нищо!

329

Споко

преди 4 дни

Споко, народът ще се повълнува и повъзмущава за поругаването на знамето на Велика България, момата ще я осъдят да плати глоба и всичко ще се успокои, народът ще види, че европедерастията не е нещо лошо, има справедливост за Велика България при европедерастията.

328

Анонимен

преди 4 дни

Това е добре обмислено. Европедерастията се превръща в държавана политика налагана от Брюксел, а на българина му дават материал да се занимава със знамето, на велика България която дала коппутеро и писмеността, поругали и знамето моля ви се, и народа се вълнува и пляска, и не вижда какво става.

327

Лудото Ленче

преди 4 дни

Щом си го търси и иска да показва провокационно поведение да получи според заслугите !!! Никой не ги преследва в България ,но стават арогантни и нагли !!! Парад на извратеността ,пошлостта и сатанизма !!! Това не е норма и никога няма да бъде !!! Майната и на Мила Робъртс и на подобните и !!!

326

Надзирателя

преди 4 дни

Затвор за некадърната гадина !!! Тя с пеене е наясно, че до никъде няма да стигне , затова залага на скандали ! Затвор за гадината !!!

325

Анонимен

преди 4 дни

грозотия...

324

АРЕ У ЛЕВО

преди 4 дни

До АнонименЦървул булгаристански....Щом го е направила,имало е защо....

323

ТОЧНО

преди 4 дни

Пък ВМРО дават Мила Роберт на прокурор....???Тия нещастници,които продаваха БГ-е паспорти...!!!Ми вие сте за разстрел бе....

322

Анонимен

преди 4 дни

Много молим служителите на реда да не се подхилкват докато му свалят показания на това нещо.

321

Анонимен

преди 4 дни

аре го махайте тва, има хубави крака, поругахте ги и ги покрихте с мърсотия - бугаре

320

Анонимен

преди 4 дни

Митко изобщо не е баща на Ваня Щерева.

319

aZ-ът

преди 4 дни

Пълни глупости. Митко Щерев е баща на Ваня Щерева

318

Анонимен

преди 4 дни

Между другото, майка й Ваня Щерева няма никаква роднинска връзка с композитора Митко Щерев. Той има дъщери, но с други имена.

317

aZ-ът

преди 4 дни

За тези, които не знаят. Нещото на снимката , или по-точно нИщото на снимката е котилото на певицата Ваня Щерева. И внучка на композитора Митко Щерев.

316

Абе

преди 4 дни

Това някакъв *** ли е? Бой в районното от зори до късен мрак-докато му влязат в тъпата тиква-пол, националност, права и задължения

315

Анонимен

преди 4 дни

Само дето дроплата трябва да е Робертова, но е решила на британка и американка да се прави. Доказа го й с това долно изпълненение. Трябва вече да има някой наказан, за да не им минава и през ум да се заиграват с национални светини повече.

314

Анонимен

преди 4 дни

За поругаване на знаме до 2 г затвор, за насилие над жена нищо, даже няма и условна. Интересно.

313

Анонимен

преди 4 дни

Робърт е по баща! Баскетболиста Роберт Гергов