102

Анонимен

преди 5 дни

"Малко за политика " Това е в правата на фр. президент според конституцията.

101

Мда

преди 5 дни

Хората не искат вече корумпирани марионетки - като тозиПомните протестите миналата година когато им вдигнаха още пенсионната вьзрастКолкото и да се опитва да прехвьрли вината на някой друг - хората помнят какво е направил

100

Пол Муад’диб

преди 5 дни

Франция ще се умиротвори, тогава когато Нотр Дам стане джамия. А Лувъра и Версай съответно харем и резиденция на новия Еврохалиф. Точка. Тханкю Макароне. Ти много ни помагаш в святото дело. Аллах Акбар. Е атомната бомба е по по най акбар. Хахаха. След нея тишинаааа.

99

До Макарон

преди 5 дни

Може разбира се. И това е заради теб

98

Руя

преди 5 дни

Тоя с неопределения пол да се маха.Освен простотии и бели нищо не може да направи.

97

Прогноза

преди 5 дни

Французите ще изметат всякакви Меленшони и Льольопени както го направиха на президенстските избори.

96

Малко за политика

преди 5 дни

Питам се що за демократично управление има във Франция. Оказва се, че френският президент по свое решение с един декрет и без да се консултира с никого може да разпусне Народното събрание и да насрочи избори. Може винаги да разпусне правителството. А не говорим пък за това как полицията биеше протестиращите срещу пенсионната реформа на Макрон. А ни убеждават, че във Франция имало демокрация, а в Русия - авторитаризъм. Това всевластие на президента във Франция ако не е авторитъризъм, какво е?

95

Иху

преди 5 дни

Явно бабите са намалели и няма как вече да спечели избори.

94

Анонимен

преди 5 дни

Ами то наистина друг път за Франция вече няма.Ако не унищожи исляма и да даде импулс това да стане в Европа наистина приключват като Византия.Всъщнсот това искат и хората и го казаха на изборите.

93

Влади

преди 5 дни

Ами трябва да стане, първо във Франция, после в цяла Европа."... Qu'un sang impurAbreuve nos sillons!..." -"... нечистата кръв да напои нашите бразди..." - Марсилезата. Иначе христианска, бяла Европа си отива, превзета от араби и африканци-мюсюлмани.

92

Убиец на уиски

преди 5 дни

Ха,ха,ха!

91

О , ПОМНИМ Византия

преди 5 дни

Петен поне спаси част от Франция от комунистите, който се оказаха зелени ислямисти.Сега центристите във Франция ще изгубят цяла Франция.Процеса е необратим и напомня поглъщането на Византия от исляма.Ислямът като боа поглъща за 100 г Византия след като е поканен официално от Кантакузин за съюзник, да си уреди сметките със своите политически противници във Византия.Днес е същото, френски леви поканиха исляма през 70 те да се справят с консерваторите и голистите.Виждаме просто края на драмата

90

Анонимен

преди 5 дни

Макрон я ескалира като реши да произведе избори.Сега единственото решение е ОСТАВКА.Преставяте ли си колко фантастично е намерението на Франция да воюва с Путин и Русия, когато е пред гражданска война според действащия си президент.Много французи вече разбират генерал Петен.

89

Този дойде

преди 5 дни

от нищото и ще се върне пак там, откъдето е дошъл.

88

Петърчо

преди 5 дни

Макрон е този който с действията и политиките си тласка избирателите в крайното дясно и ляво. Ако французите одобряваха това което прави защо тогава загуби изборите толкова катастрофално? Така че ако някой разделя страната и я води към гражданска война то тогава това е лично той и никой друг. Пак да ходи да вечеря с кралски особи докато народът му протестира.

87

Анонимен

преди 5 дни

Абе тоя нямаше ли да води война с Русия ахахахахахахаа

86

Анонимен

преди 5 дни

Най-много се притеснявам какво ще се случи с френското предложение за вписване на българите в Конституцията на Република Северна Македония. Ние българите тук очаквахме най-много от Макрон.

85

Сон Шонжмон

преди 5 дни

Аз мисля, че е напълно приемливо арогантните франсета да си спретнат една гражданска война след като търпят това мекотело. И без това са се напълнили с доктори и инженери. Па и колониите загубиха, та няма вече евтинджос ресурси....

84

1

преди 5 дни

Голям праз, на кого му пука. Да не съм французин, че да ме интересува.

83

Анонимен

преди 5 дни

Е чак пък гражданска война, може да има малко драма по площадите, няколко обезглавени политици и ще се кротнат и успокоят.