15

Анонимен

преди 1 седмица

Този Модрич е пълна карикатура и във футболно и във външно излъчване, ако не знаех че е футболист, бих си помислил че е слязъл от сцената на Сатиричния.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Няма оправдание за пенсионерите от Хърватска. Този им отбор е изпята песен още от световното във Франция 2018. Съвсем отделна тема е, че заради могото мотане и бавене започнаха да дават повее допълнително време, така че да има около 90мин игра. Ако не трябва да стане като баскетбола - свирне ли съдята - спира и часовника.

13

Tенгри кан

преди 1 седмица

Хърватите заслужено спечелиха срещата;))) Навремето, повече от 3 минути добавено време не се допускаше, сега 10-15 минути са нищо, т.е. това е едно цяло продължение, при положение, че мача е 90 минути! Ако 90 минути си спал и губиш, ти губиш и толкова! Какво е това, по едно полувреме, продължения? Направеное, за да се бутат по-заможните отбори, напред като спагетите от Италия. Жалки спагетари!

12

Мариян

преди 1 седмица

Вие първо си класирайте отборчето и тогава ми коментирайте хърватите.

11

Обективен

преди 1 седмица

Тези хърватчета нещо твърде насериозно се взеха последно време и си въобразиха, че са велик отбор. Добро утро, Загреб!

10

Дико Сашев

преди 1 седмица

След изравнителният гол, съдията веднага свири край на мача. Не даде шанс на хърватите дори една атака да направят, явно страхът е бил доста голям. А се загуби време след отбелязването на гола, до изпълнението на центъра. Бавеното на играта си е било редовен номер. Стоичков навремето как бавеше, клякаше и започваше да си връзва обувките и тн...

9

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

До 9....И 2минути да беше дал, щеше да има гол у втората минута

8

Беновска пипа

преди 1 седмица

Броят на добавените минути не се определя от това колко прекъсвания е имало или колко са били фаловете. Определя се от това кой е отборът, за когото резултатът е неблагоприятен и има нужда от време да вкара гол. Ако срещу Хърватска играеше някой друг отбор, не от фаворитите, то продължението щеше да е 2-3 мин.

7

Анонимен

преди 1 седмица

При смените се влачеха, прегръщаха, бавеха топки, уфлянквахте се и най накрая изревахте. Ако не се бяхте бавили толкова нямаче да има 98 минута. Баси тарикатите. Подкрепям всички балкански отбори без хърватска

6

Анонимен

преди 1 седмица

Това европейско е реклама на бира.

5

Анонимен

преди 1 седмица

То не може постоянно късмета да е на твоя страна! В Русия като станаха вицешампиони- на два пъти с дузпи се измъкваха! Сега, като са си мислили, че след 90-та минута мача е приключил- съдията виновен, че дал по-голямо продължение! Айде пътя и към дома, са си *** раните!

4

Анонимен

преди 1 седмица

Целият турнир играхте 10 човека с този Модрич.

3

Анонимен

преди 1 седмица

За Албания и там ли е виновен съдията. Ако беха били Албания сега и реми с Италия им стига. Изфищат и накрая не могат да тичат. Трябваше и да фауират италянете преди наказателното. Вратара също излезна и не можа да фане топката.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Слаба Хърватия. Много слаба. Италия е един от най-хитрите отбори. Едвам излиза от груповата фаза и хоп- шампион. При Хърватия си пролича робският балкански манталитет. Нищо ново.

1

Анонимен

преди 1 седмица

В края на мача На пенсиите от Хърватия не им стигна въздуха.