204

Я, па Я

преди 4 дни

До Т Какви действия точно чакаш? Не ги ли виждаш, че действат. Разцепиха се още преди да са се събрали.

203

Интриганти,

преди 4 дни

Сглобявате интриги!

202

еееееееееее

преди 4 дни

Айде разберете се най-накрая руски *** ли са или са американски!Иначе това вашето си е чиста шизофрения!Баси кокошарника!

201

Полковник Стратински

преди 4 дни

Величие оправда подозренията ми . Просто протеза на казионистите. Признавам хитър ход.

200

Зозо

преди 4 дни

Ивелин и дебелият подполковник са слуги на фалшивия Путин. :))))))))))))))))))))))))

199

Т

преди 4 дни

Стига празни приказки чакаме действия

198

Анонимен

преди 4 дни

И как е "обиден" единия на другия, маНело? Или прокарваш идеи за разкол? Либерастията ти е изпила малкото пилешко мозъче.

197

ДОН ДОГАН Е КУПИЛ

преди 5 дни

ВСИЧКИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

196

Ангелина

преди 5 дни

Тези ,които са в НС от ПП "Величие" са там ,благодарение на обстоятелството ,че хората повярваха на Ивелин Михайлов ,а не самата партия .Марков ,прекрасно знае и затова ,не е необходимо "сънуване" ,че в новите партии ,винаги се включват хора ,чиито цели са кариеристични и за това не са нужни "следствени доказателства" ,за да се прочисти една организация още от самото начало.Стоенето в близост до вожда- Слънце и воденето на разговори с усмивка с него показва ,обратното на това ,което се говори.

195

Напротив

преди 5 дни

Може, нали на Боко и Шиши не им стигат 6-7 човека,и от ПП то ще вземат двама, от БСП със сигурност един, та въобще няма да и да стигнат до Копейката и чалгаря, ще си имат едни 125, 126 гласа

194

Тома неверни

преди 5 дни

Това между тях е било любов от пръв поглед,толкова скоро да се недолюбват...??????????

193

Малко за политика

преди 5 дни

За да мине правителството на малцинството на Бойко, той ще трябва да понапазари някой и друг депутат. Май най-лесно ще намери хора за такава покупка в парламентарната група на Величие.

192

Боби

преди 5 дни

Защо не се разведат? Гледам, че 2-мата са напълно различни и мислят различно. На полковника му властта и парите, а на Ивелин Михайлов му трябва мислещи хора за народа, каквито Величие не са. Този бардак не ми харесва между 2-мата. Не се разбират и ще се разделят.

191

9999

преди 5 дни

Много бързо се разп.....те

190

до Анонимен 181

преди 5 дни

Марков го каза много ясно: няма да се борят с никого. Ще използват различни методи срещу мафията проникнала в държавата. А това е част от дългосрочния план за развитие на страната.

189

Анонимен

преди 5 дни

Тука някой пише, че партията трябвало да се бори за нещо, но да го била обявила. Борбите са на тепиха и на моравата. Народното събрание не е тепих или поляна за борби, а място за обсъждане, добруване, събиране на идеи, закони, правилници с цел уреждане улесняването на реда в държавата, а не място за бабаитлъци и спортни наддавания.

188

Анонимен

преди 5 дни

Ивелине , ти душо крадлива !

187

Анонимен

преди 5 дни

Пореднето американско менте като Продължаваме Измяната

186

маркофф ментята

преди 5 дни

падне ли вечерта, с було от синка сдрач, пеят щурците, грее луна, а ивелинча е сама... ивелинча дай да го играем доброто ченге и лошото ченге.

185

Анонимен

преди 5 дни

И тия като израждането...все руски дураци...избора на кремъл