103

До 88

преди 2 дни

88 - ЯВНО СТЕ ДОСТА ОГРАНИЧЕН ИНДИВИД , ЗА ДА ОБИЖДАТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ! БЪЛГАРИЯ Е СТРАХОТНА !

102

Анонимен

преди 2 дни

До Кьовеши101 Има. Костов. И докато Б.Б. не блести с кой знае каква интелигентност - Все пак е прочел една единствена книга в живота си, то Костов е изключително умен, креативен и комбинативен престъпник. Успя да измами и обере дори евреин - Майкъл Чорни. Едва ли някога ще разберем какви богатства са минали през фондацията на жена му "Бъдеще за България", но относно приватизацията... Легенди се носят за успешните му машинации. И след всичко това се измъкна безнаказан. Това е то българско право

101

Кьовеши

преди 5 дни

Бойко да започва и той да си приготвя сака за затвора, на прическа е готов. Няма по-голям престъпник от него в България!

100

Не може така!

преди 5 дни

Най-добре е тоя Сретан Йосич да не го пускат от затвора, защото още много престъпници ще вземат да се наредят на опашка пред Централния затвор, досещате се , Кой още...

99

Анонимен

преди 5 дни

Бойко Борисов е последният

98

Токмаков

преди 5 дни

Боеко е най честния човек! Вие луди ли сте. Та тоя е цвете в сравнение с ония 240 цели 30 години плюс още 45 които москва ви натресе а вие продължавате да си ги избирате!

97

Анонимен

преди 5 дни

До БЪЛГАРИ БОКЛУЦИМного точен анализ. Някога по телевизията на една мутра от Бургас един човек го каза точно и ясно. България е нация от ***.

96

Бори

преди 5 дни

Брендо нагледно доказа,че страната ни е разграден двор! Влиза у излиза когато си иска,озовава се където си желае,а за полиция,съд и прокуратура,просто забравете! Чака го кариера и в ЦСЗ! Какъв Шенген и какво приемане на еврото и нас чакаме! С тези политици и управляващи, нищо хубаво не чакаме!

95

100

преди 5 дни

100

94

Анонимен

преди 5 дни

там си му е мястото

93

Анонимен

преди 5 дни

къф тоа

92

Анонимен

преди 5 дни

Друг път последният, та те отдавна си имат депутати в парламента

91

СУФ

преди 5 дни

Добре, де, фалшив, фалшив Fossil по добре е да кисне той в кутията, пък аз да си кося оригинала :) Интересува ме дали може да ми осигури дизайнерска дрога и има ли контакти в LVMH, докато спечеля първите 2-3 милиона. Повече кво да искам от менте. : P

90

Анонимен

преди 5 дни

А Бойко Борисов не е фосил бухахахахаха

89

Анонимен

преди 5 дни

Всичко е режисирано. Брендо се издирва с Червена бюлетина, но се разхожда спокойно с бавна походка (и адвокат от Бургас) в София. Случайно от една бургаска медия Флагман среща близо до затвора журналист. Брендо с усмивка и много любезен пренасочва въпроса на журналиста към адвоката си, който носи възглавница Дормео или топ матрак за затворника в тъмносин ***. Случайна среща? Едва ли? Брендо афишира пристигането си в затвора през медиите. Защо? Защо е тази показност? Службите ли го пазят?

88

БЪЛГАРИ БОКЛУЦИ

преди 5 дни

БРЕНДО Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ УМСТВЕНО, МОРАЛНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕНИ ДЕГЕНЕРА*И И ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГНИЕТЕ В ТАЗИ МУТРЕНСКА КОЧИ*А КОЯТО НАРИЧАТЕ ''ДЪРЖАВА''!!!

87

Само да не

преди 5 дни

Се разприказва,че на Борисов ще му се стъжни.

86

Unknown

преди 5 дни

И тоя скоро ще пие едно студено бренди ...

85

Анонимен

преди 5 дни

А дали не се е предал доброволно за да може да стои като мълчалива заплаха за някой от актуалните ни политици?!? Мълчанието е злато, но и мълчащите генерират дивиденти и или амнистия. Времето ще покаже кой, какво и как

84

СУФ

преди 5 дни

Фосил? Този за пръв път го виждам. Това, че е роден на една и съща дата с Мечочето, не го прави и 1% Fossil watch model Riley. Престъпници не ми ги величайте, моля. На друга дрога съм аз. :)))