45

ташунка витко

преди 3 дни

И този беше депутат с 8 грама мозък.

44

До 43

преди 4 дни

Проследи ли парите от направения път в кой джоб отидоха?

43

АЙДЯ

преди 4 дни

И наесен и колегите му да последват светлият му пример и да останат извън парламента.

42

Анонимен

преди 5 дни

Гербб направили едно пътче, голямата работа! А санираха ли жилищата, А? Санираха на някои свои приближени! Запълниха ли дупките по улиците, НЕ! Но Борисов усвои 380 млрд.евро! Къде са тези пари??В чекеджето за кюлчета ит.н!

41

Анонимен

преди 5 дни

единственото хубаво е, че свирчев е извън парламента

40

Кой си ти, че ...

преди 5 дни

Кой си ти, че да се изказваш!? Партийното синче - "демократче"! Много приказваш за корупция, а самият вкарал детето си в детска градина без ред! Всички т.наречените млади от ПП са наследници на партийната и червена номенклатура на БКП/БСП и ДС, както и много от ДБ! Хората го разбраха и затова 300 000 се отказаха от вас!

39

анонимен

преди 5 дни

На вилното ни място,което е съвсем близо до София,се изредиха за тия 35 години кметове от БСП,СДС,НдСв,Атака и накрая от ГЕРБ.Само при ГЕРБ се направи асфалтов път,при другите-нищо!!!

38

Анонимен

преди 5 дни

ти ли бе Ивчо ти ли даваш акъл комунисче мамино айде да бегаш видях ме те що за стока си

37

ташунка витко

преди 5 дни

И тоя и Боко Тиквата са от един дол дренки.

36

Анонимен

преди 5 дни

това прасе полицаите не бяха ли го проснали на земята по корем пред резиденцията на Доган,или бъркам?

35

Анонимен

преди 5 дни

мирчеф,а ти кога ще проявиш малко мъжкарство,нищо че си мека китка.Оня ден на гей парада те гледах ,че се правиш пак на жена,засрами се бе тумбак

34

Недоразбрал

преди 5 дни

Льош,много льош Борисов!!Направи метрото,направи булеварди,околовръстни,църкви,манастири,магистрали,пречиствателни станции,училища,спортни зали,но не разбра едно нещо,че за 50% от овчата нация това не значи нищо.Защото когато управлява ГЕРБ има ред и дисциплина.Всички трябва да плащат нищожният 10%ов данък,който на фонът на останалите държави в ЕС си е направо майтап.Но великите бизнесмени в БГ,задкулисието не иска и този елементарен ред и тези елементарни данъци.Искат анархия и я сътвориха!

33

Анонимен

преди 5 дни

Мирчев- виж какви тъпотии говорите- брендо- мендо, политически чехли и смокинови листа... Абе хора някаква визия за Ес нямате ли?! Поне на гей парад ходете, а то само тъпотиите на ген наско и мирчеви глупости. Няма ли някаква истински важна тема да обсъдите, да чуем нещо за бъдещето на ЕС. Много зле...

32

Анонимен

преди 5 дни

Всичко тече, всичко се променя! Кабинет на ГЕРБ с подкрепата на ДПС и на независими депутати, а даже и на малцинството ще бъде успешен и ще даде въздух за облъсканата ни държава. Борисов да не се доверява на врачките с заклинанията. Те изпълняват поръчки на среди, които се втрисат от перспективата за управление на страната от ГЕРБ & ДПС!

31

?!?

преди 5 дни

Вашата партиика ПП ДБ последно време само се катери по големият и хлъзгав гръб на Борисов. Това е голямо мъжкарство от ваша страна. Вчера Атанасов удари дъното с простотиите си при президента

30

Недоразбрал

преди 5 дни

Абе много лош тоа Борисов .Рапорт даден,рапорт приет.Офшорни сметки попълнени.Ицебе?!Абе само 20 министъра ни даде от 21 и това показва големият ламтеж към властта у него!!Майтап бе!Хубав,г,лупав народец си имаме и така го шашкаме,че черното го правим на ясносиньо бяло и обратно.Никой не разбра в гювеча че целта беше да създадем паника в която да изчегъртаме Гешев,спец съда и спец прокуратурата!Попиляхме досиетата на олигарсите! Ицето си би пръта да си харчи милионите в Брюксел,а ние стоим тука!

29

Майора

преди 5 дни

Мирчев още ли продължаваш да плюеш по Борисов след като без него щяхте да видите власт на куково лято? Да не говорим за вашето тотално провалило се управление , довело до фалит , големи заеми , дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв, ала бала с машините , пудела с пачките , кеша! Спрете се , разпуснете се и отивайте там откъдето сте дошли!

28

Поли

преди 5 дни

Негодници злобни,избиват си комплексите само с измислени обиди към Борисов .,,Големи мъже " сте вие ,клюкарки и интригантки.В главите ви е само Борисов но не и България Аре изчезвайте и работете това което можете.Не ставате за управление

27

Петров

преди 5 дни

Мирчев остана на сухо и сега проявява закъсняло даване на акъл

26

Анонимен

преди 5 дни

Ми прояви и ти.