135

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 дни

А само рашките имат ядрени бомби. Те другите нямат. Добра логика пич.

134

Кравар Евроатлантик

преди 4 дни

И за Хитлер разправяха "трябва да мислим за мир, стига сме наливали пари и оръжия за борба с нацистите, трябва мирен диалог с Хитлер".

133

...

преди 4 дни

бе само тия които НЕ са живели пот рашистански ботуш те и други продажници искат пак да се върнем в ония мракобесни времена! Интересното при тях е, че те НЕ искат да им се плаща в рубли и всичките такива искат да живеят на запад! друго интересно около тез продажници нема!!!

132

Как стигна то този

преди 4 дни

До r3v0lv3rизвод? Извънземните ли ти прошушнаха тази информация или имаше възможността да броиш руските пари, дадени на Великобритания?

131

Помните ли когато

преди 4 дни

Фараж отваряше уста по адрес на Русия в началото на войната, а след няколко дни се появи видео, в което се обясни теоретичната възможност руснаците да взривят ядрена бомба (от тип Посейдон) в неутрални води, а после цунамито да измие острова, както кофа вода пода на ***. Фараж рязко смени реториката. Явно доста време му държи влага вече :D

130

Анонимен

преди 4 дни

Нато и Ес трябва да спрат антируската агресия и наливането на оръжие в Украйна! От войната единствена полза е забогатяване на група производители на оръжие и ковчези! Хората на всякъде искат мир, но политиците провокират продължаване на военните действия!

129

Анонимен

преди 4 дни

Все Путин ви виновен за провалите на изборите )))

128

Анонимен

преди 4 дни

нали му доказаха спонсорирането от Москва на тоя.

127

Анонимен

преди 4 дни

Живея в ОК и единствено, за което съжаляват британците е че изобщо някога са влезли в ЕС. Още ги дърпат за пари, мигранти и услуги.

126

Анонимен

преди 4 дни

Който напада е агресор. Запада като дава оръжия на украйна и тя напада вместо да се защитава това е също колективна агресия. Запада отначало беше против украинската агреаия после я поущтри !!!Защото използва украйна за да унищожи Русия. Това не стига че е агресия ами лицемерие. Да убиваш и да осакатяваш деца на плажа само защото са русначета. Ами то това е геноцид.

125

r3v0lv3r

преди 4 дни

Тоя излъга британците, че след Брексит ще потекат мед и масло от чешмите, а вместо това основните поддръжници пострадаха най-много.Целият процес беше дирижиран от Русия, която искаха да отслябят ЕС и да изкара един от най-върлите си противници от съюза.Доста пари наляха руснаците в това тъмно дело, но в крайна сметка постигнаха целта си.

124

Анонимен

преди 4 дни

Жалко че "историческия" бот е развалил форума.

123

Анонимен

преди 4 дни

Малко сте се поувлякли форумните uдuomu.Tрябва да се пишат кратки мнения по темата.

122

Анонимен

преди 4 дни

САЩ и Великобритания какви са спрямо нападнатите от тях страни ами агресори са .Нас също са ни бомбардирали. Двойните стандарти на Запада ми идват в повече.

121

Анонимен

преди 4 дни

Фарадж е ултра-показателен за количеството ум на британците. Това е все едно ние да си изберем отново Жан Виденов за премиер.

120

Анонимен

преди 4 дни

До 120 Юлиан.Юлиане,Великобритания не държи и една ракета с ядрен заряд на своята територия(както и Франция)Но само пловината изстреляни към територията на Русия или Англия предвидени от еди кога си са в състояние да унищожат биологичния живот на Земята.И земята за винаги да заприлича на Марс.Що за безумие да се използват подобни заплахи.Радиоактивния слой ще унищожи всичко живо а Ядренната зима ще продължи столетия при което няма оцеляване.Суицидна и абсурдна риторика са тези заплахи.

119

НЯМА ФРАНКИ ДА ПАЗЯТ

преди 4 дни

Константин Велики беше издебнат от врагът му пълководеца ЛИЦИНИЙ които изтреби абсолютно всички Християни в Македония и тогава вече Константин Велики се съюзи с франките и сие ГЕРМАНЦИ и заедно го пречукаха този геноциден ЛИЦИНИЙ............факт.......По късно ФРАНКИТЕ унищожават и Хуните а още по-късно Франките унищожават АВАРСКИЯТ КАГАНАТ

118

Справка за 4-ти ВЕК

преди 4 дни

Император Константин Велики не живееше в град НОВА РОМА посмъртно на него наречен КОНСТАНТИНОПОЛ за да предотврати КЪРВАВАТА РЕЛИГИОЗНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА и се извиняваше с думи В СТРОЕЖ, ЗИДАРИЯ,ВАРОСВАНЕ е град ВИЗАНТИОН..........СВОБОДНИТЕ ЗИДАРИ СА БИЛИ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ защото крадците и самозванците от град Рим НЯМАЛИ ХРИСТИЯНСКА СТРОИТЕЛНА реклама а само Езически МногоБОЖНИ Строежи построени от техните РОБИ

117

ПАПА САМО ОТ РОМА

преди 4 дни

УНИЩОЖЕН РЪКОПИС ОТ РИМСКИТЕ ПАПИ беше ВЪЗСТАНОВЕН ИЗЦЯЛО ОТ НОВИТЕ НАУЧНИ ЧУДОТВОРНИ МЕТОДИ...............в този ВЪЗСТАНОВЕН ДОКУМЕНТ действащ Сенатор от град РОМА обвинява собственият си ХРИСТИЯНСКИ Император Константин Велики че ГРЪКЪТ Пантер полегнал на полянка с юдеоеврейката ДЕВА МАРИЯ и така бил заченат този ХРИСТОС дето Шефа го проповядвал............УНИЩОЖЕН ОТ РИМСКИТЕ ПАПИ И ВЪЗСТАНОВЕН ОТ НАУКАТА РЪКОПИС................ САТАНИСТИТЕ ПОЛЯЦИ,ЧЕХИ от държавата на ФРАНКСКИЯТ РОБОВЛАДЕЛЕЦ

116

Хитлер от РОМА

преди 4 дни

ЧИСЛОТО 12 е въведено от ШУМЕРСКИТЕ АСТРОНОМИ.............ДАЛЕЧ ПО-КЪСНО ГЪРЦИТЕ внасят число 12 като собственик е суперменът ХЕРКУЛЕС............ Още по-късно РИМЛЯНИТЕ открадват число 12 за QPR унищожено вандалски комай от числото 12 на ХРИСТИЯНИТЕ .......... КУБРАТ БРАТЪТ ИРАКЛИЙ се казвал дефакто "ХЕРКУЛЕС ДВАНАДЕСЕТ" и държавата на славянските РОБИ с по 12 съпруги с вожд робовладелеца Франк САМО е ФАЛШИФИКАТ на ПАПСКАТА ЦЕНЗУРА ГОРЯЛА РЪКОПИСИ с цел ГЕНОЦИД над чехите и поляците