199

Анонимен

преди 1 ден

Мицкоски може да поиска единствено да прави вятър на супата.Няма такава държава,няма народ македонди.Изчезнал е в древността.

198

Анонимен

преди 2 дни

Май скоро скоро това смешно знаме, дето слънце ли е звезда ли е никой не знае, ще бъде заменено от едно друго знаме. Двуглав черен орел на червен фон, та тогава ще се сетят те за майка България и ще търсят помощ ама ще бъде късно.

197

Анонимен

преди 2 дни

Какво да кажем пък ние, за да влезнем в ЕС трябваше да си разтурим армията и да спрем няколко блока на АЕЦ Козлодуй. От макетата се иска единствено да впишат българите в конституцията си. Какви толкова жертви са направили не знам. Ами да си гледат ЕС през крив макарон, но и да спрем да им издаваме безразборно български паспорти. Да ходят да си вадят паспорти в Белград.

196

Анонимен

преди 4 дни

Всички сев макета на бохлуко. Точка

195

ние заради макетата,

преди 5 дни

Идеята е да нямаме стабилни правителство и парламент, докато северните влязат в ЕС. След като влязат вече ще ни бъде позволено от американците да изберем ново стабилно правителство. Залогът е много голям.

194

ние заради макетата,

преди 5 дни

нямаме редовно правителство вече 2-3 години. Американците натискат ПП-ДБ да не подкрепя правителство на първата политическа сила ГЕРБ. Надеждата на янките (и на северните макета) е, че ако в бегето няма редовно правителство, Северната ще може да влезе в ЕС без да е изпълнила нито едно от условията. Просто някое служебно или правителство на ПП-ДБ ще си затвори очите и няма да наложи вето на макетата. Ще минат между капките, ще влязат без да променят нищо в конституцията си. Затова нямаме правител

193

Анонимен

преди 5 дни

А Албанската общност в РСМ какво мисли по въпроса?

192

Хахаха

преди 5 дни

Този е смешен. Като не искаш в ЕС убеди сънародниците си и приключвайте темата! Ще си живуркате между сърбия и русия...и между другото ще се наричате северно македонци...хахаха

191

До 191

преди 5 дни

Никой не ви иска в Европа- вие се натискате! Македония я има от 30 години- България от 1300. Какво повече да се каже по темата. Стойте си там - никой не ви иска в Европа.

190

vijte sega

преди 5 дни

Makedonia q ima i shte q ima i dori makedontsite vyv Bylgariq edin den shte bydat priznati i shte si poluchat pravata. S topli Makedonski pozdravi

189

Анонимен

преди 5 дни

Московските политици в Скопие ще скачат на България. Московските политици в София ще скачат на Северна Македония. Така се прави.

188

А бре Мицко

преди 5 дни

Дедо ти е БългаринБаба ти е БългаркаТи какъв си?

187

Анонимен

преди 5 дни

Дано макетата осъзнават кой им е истинския препъни камък за ЕС. Единият е ВМРО-ДПМНЕ, а другият и по-важен е Сърбия. Когато го осъзнаят доста бързо ще станат част от ЕС. Дотогава да си стоят в задния двор на Европа и да продължават да ги бутат към сръбския свят, щом им е толкова акъла. В сръбския свят всичко ще им е цветя и рози, както е в днешна Сърбия хахаха

186

Атмаджа

преди 5 дни

Малки страни като Норвегия,Швеция,Дания,Финландия,Люксембург и ред други живеят в далеч по-висок жизнен стандарт както от Русия,така и от ред по-големи страни.При това,без да са ограбвали други страни и без да са воювали с други страни.

185

Един Българин

преди 5 дни

Кажи си , че не желаеш Македония в ЕС и това е. Какво го увърташ - изолирай се с "велика" сърбия и назад към средновековието ама то тогава и Македония не е имало, а областта е била в Одринска Тракия, където е било после преображенското въстание....ама каво да те уча, като вас са ви избили интелигенцията сърбежите и сте останали само то-лу пите.

184

Гризел

преди 5 дни

Прозрачно е,че Сърбия и Русия подстрекават македонците,за да има разделение.Европейците,гърците и американците да се занимават с тях,България не бива да им обръща внимание.Целта е ясна:създаване на вражда.Непрекъснатото ревизиране и изопачаване на историята не води до нищо друго освен до вражди и отдалечаване.Всичко което се е случило е ясно,просто недобросъвестни хора правят от историята политика.

183

Гландрагор

преди 5 дни

До АнонименНищо не искам да признават макетата!Прекалено много внимание им обръщаме и заради тях си правим две национални катастрофи.Който се чувства българин на тяхна територия,да се прибере у нас.Който се чувства сърбин или друга народност да си стои там и въпросът да се приключва.

182

Анонимен

преди 5 дни

Прав е. България ТРЯБВА да поиска И други условия. Например да признаят, че всичките им "топ 50 герои" са българи и всичките им дядовци са били българи. Такава е обективната истина и не трябва да я изкривяваме заради геополитика. Напротив, политиката трябва да е подчинена на фактите.

181

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен Гърция е в НАТО, а Сърбия е била също но в предишното НАТО на антанта. Така че се вижда кой има интерес от югославска, южна сръпска и северомакедонска нация за да раздели България.

180

Анонимен

преди 5 дни

До До АнонименНе се занимавайте с глупости, темата е македонските българи и Македония! Македоно-Одринското движение на българите е обхващало южните Балкани, от днешна Македония през днешна северна Гърция и до Македоно-Одринска Тракия включително , в днешна Турция. Но най-много изгода от създаване на македонска "нация" , са имали Сърбия и Гърция, които са завзели териториите на българското население през Балканските войни и е трябвало да ги задържат някак, за сметка на българското население жив