23

вие си ги избрахте

преди 5 дни

България реагира само ако украйна е заплашена. икономиката се срутва а властта, се прави, че всичко е наред

22

Анонимен

преди 5 дни

Крайно време е някой да се размърда в MFA и да реагира на брътвежите на Мицко. То рамки щял да променя, щял да показва правилния път, въобще лунатик някъв. Време е някой да му го каже, защото остава впечатление че позицията на България е възможно да бъде променена. На висок глас да му се каже няма да има никакви компромиси.

21

Анонимен

преди 5 дни

Разбойническа шайка се шири из държавните институции, необезпокоявана вече 80 години. Няма понятия като дълг, родолюбие, всеотдайност. Малки човечета с нюх за лична изгода, пресъздаващи възгледите на родителите си поколение след поколение. Пълни антиподи на великите ни държавници от далечното минало.

20

Анонимен

преди 5 дни

Как да реагираме, бе чичо като не ни дават от посолството? Навремето Урсула даже ни заплаши със санкции, ако не слущкаме и пречим на РСМ.

19

Анонимен

преди 5 дни

истината е, че ние предадохме българите в Македония, вече публично ги пребиват, палят културните домове, но как да е другояче, като ние дори къщата на Талев за 200 хиляди не купихме, но даваме милиарди за щяло и нещяло

18

Анонимен

преди 5 дни

македонците спокойно ни наричат фашисти, кой да ни защити - САЩ и Англия дето сме им обявили война със ставане на крака в НС или Франция която е окупирана от немците, дори Германия не ни защитава, а ние сме и били съюзник, защитават Гърция, защото е била винаги техен съюзник, за разлика от нас, тях не могат да ги нарекат фашисти

17

Анонимен

преди 5 дни

до 14, точно правителството на Петков с министърката на ИТН внесоха в парламента предложението на Макрон и сваляне на ветото, което той после редактира в полза на Македония, отпадна нашето искане за непризнаване на македонски език история, а президентът ги нарече посредници на макрон, Петков веднага след това отиде в Скопие на гроба на Гоце, но вместо с аплаузи, че им свали ветото, го посрещнаха с плакати фашисти

16

Анонимен

преди 5 дни

До До Анонимен 6 Тука има два проблема. Единия е че Гърция наложи това име на РСМ за да не е България в името. И НАТО прие това антибг. А другия е вече за Мицкоски който беше окуражен от НАТО да пцува бг, защото ЕС командва бг да се откаже от историята и езика и да иска само промените в закона и така се игнорира договора с бг.

15

Анонимен

преди 5 дни

НАТО прие РСМ за членка ама защитава бг. Тоя чува ли се какво плещи.

14

До Анонимен 6

преди 5 дни

Че тя Гърция се защитава сама ве зле. Аз чух поне 4 изявления на техния министър председател. Всичките бяха да внимават в картинката. И какво се оказа - внимават. А, ние чакам нашия премиер, който е и мин. на външните работи да си извади главата от заадника. И не мие ясно с какво ппдб е виновно за настоящата ситуация.

13

Анонимен

преди 6 дни

Само да кажа,че по социалните мрежи от платената укро пропаганда под прикритието на агитация за НАТО настройват за война срещу Македония,за да ни продават после оръжия и кръвожадните да се кефят как братя се избиват,за да се разчисти територията за Нов Небесен Йерусалим.Призовават за оръжия,война,насаждат омраза и т.н.През ПСВ България я подлъгват да се включи заради Македония.През ВСВ същото.Трябва да сте много зле трети път да се вържете.

12

Анонимен

преди 6 дни

На такива се плаща да сеят омраза.

11

Анонимен

преди 6 дни

Има няколко македонски политици на които публично трябва да им бъде отлято олово против страх и за назидание !

10

ЗНАЧИ!

преди 6 дни

И така. Ние НЯМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО по геополитически причини. За да не се пречи на макетата да влязат (без изпълняването на критериите за приемане) в ЕС.

9

ЗНАЧИ!

преди 6 дни

Някое служебно правителство ще им позволи да влязат без промяна на конституцията им. Това може да бъде също така правителство на ПП-ДБ. Което също под американски диктат ще позволи на северните макета да влязат на инат, без да са изпълнили условията за влизане в ЕС

8

ЗНАЧИ!

преди 6 дни

ПРИЧИНАТА да нямаме стабилно правителство е ТОЧНО ТАЗИ! Свързана е с Македония. НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЕВЕРНАТА не иска да направи компромис и впише българите в конституцията. А американците пък натискат, Северната да бъде приета в Евросъюза колкото може по-скоро. ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ЯНКИТЕ НАТИСКАТ ПП-ДБ да не подкрепят едно бъдещо правителство на ГЕРБ. ПО ТОЗИ НАЧИН СЕВЕРНАТА ще бъде приета въпреки неизпълнението на клаузата за българите. Някое служебно беге правителство ще им позволи това!

7

Миш

преди 6 дни

А как да отстояваме интересите си като ни изпразниха складовете с оръжие . Всичко подарихме на украинците . Какъв респект ще има държавата ни когато няма патрони и са няколко автомата . Освен да сваляме гащите пред македонците и да пърдиме срещу тях....

6

Анонимен

преди 6 дни

защитават Гърция, а не нас, когато сблъсъкът беше само с нас, защитиха Македония, лично Лайен отиде в Скопие и заяви, че признава македонския език и история

5

Анонимен

преди 6 дни

то в България няма и политици, затова няма кой да реагира. Нивото на нашите полици е толкова ниско и не адекватно че няма накъде повече.

4

Делян Пеевски

преди 6 дни

Българските политици нямаме нищо против да признаем Македония за майка на България ако това ще ни донесе евроатлантически дивиденти.