21

Ганди

преди 5 дни

Тая дъвка мутри вън не хваща декиш вече,а по скоро е хвани единия удари другия, на народа си му е добре, краднене , мошенгии,лъскави коли, хубави апартаменти, нищо че като излезеш на улицата или ще настъпиш кучешко ***, или ще стъпиш в някоя локва, не му дреме дали ще е Радев,Боко,Фъфляка , Денков сапуна или Асенчо гея,та те затова няма кой да гласува, хората си искат простотията, чалгата и алкохола

20

Анонимен

преди 5 дни

Хората ненавиждат корупционния модел на управление на Борисов, където по стар социалистически начи н се разпределят европейските пари и се облаго детелстват само олегархичните кръгове около него! На народът му е все тая за европарите, кото не достига! Нито блоковете санираха, нито запълниха дупките по улиците. А всичко отиде на Боко в чекмеджето!

19

Борисов пак излъга

преди 5 дни

Уж Рая Назарян беше избрана да ни прати на избори!! Сега си пратил клакьорите да ни пробват за правителство.

18

Анонимен

преди 6 дни

Не!

17

Анонимен

преди 6 дни

На хората им се повръща от ПП,ДБ, които непрекъснато се провалят. Все ГЕРБ им е виновен, а управляваха с подкрепата именно, на ГЕРБ. Която партия не искаше повече да подкрепя шарлатани, трафиканти, фалшификатори, неможачи и похотливи сребролюбци, каквито са ПП,ДБ.

16

Руси

преди 6 дни

Еххх мама му стара ,ако имаше толкова "специалисти" в другите свери щяхме да сме номер едно. От такива лаладжии файда няма. Защо никой не говори за намаляване депутатите на половина. После нямало кадри ,е как да има като всичко живо иска да е парламентарист и социолог! На какво отгоре ?

15

Чекмеджан

преди 6 дни

Е най-добре нищо да не предлага, а да си каже че е разорил държавата и настроил хората едни срещу други и въобще да не се занимава за да не се намери повод да влезне на топло ,където му е мястото.

14

Народът каза

преди 6 дни

Мутри вън!

13

Айде

преди 6 дни

стига рев за нероден Петко. Дайте малко по-спокойно. Нека да видим какво ще предложат политиците и тогава да коментираме.

12

Радослав

преди 6 дни

До 12: защо само последните 3? От 1944 до ден днешен сърбаме попарата на болшевишки калинки и слуги.

11

.

преди 6 дни

До 3 Анонимен....."Рундьо трябва да направи партия и да събере гласовете на народа"....алооооууууууууу !!!! От луната ли падаш ?!?!?! Последните 3 години сърбаме попарите на рундЮ и неговите некадърници до един болшевишки копои , ДС кеатури и ченгесарски отрочета....Аре стига вече водолази с много кеш от контарабанда и трафик на хора и наркотици !!!

10

Радослав

преди 6 дни

Сигурно религията на бисквитеното чудовище събира два пъти повече последователи от което и да е потенциално правителство в този НС!

9

Анонимен

преди 6 дни

Ох,стига сте дъвчили тази тема.Няма да има правителство!Ако се спазарят все пак,то ще е отвратително.

8

Анонимен

преди 6 дни

До Тия- НО ТИ ТВЪРДИШ, ЧЕ МАРИЯ ГАБРИЕЛ Е НЕУСПЕШЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР- ДАЙ ФАКТИ!

7

Може и дългосрочно!

преди 6 дни

Нали знаете, че няма по-сигурно нещо от временното! Важното е правителството да работи! Освен за хората и за партиите в парламента ще е от полза! За първите две е ясно защо, на следващите три партии им трябва време за решаване на вътрешно партийни проблеми, а на последната да придобие политическа физиономия, а не само популизъм! Поради това правителството е възможно да просъществува и повече отколкото мислят коментаторите!

6

Анонимен

преди 6 дни

Правителство, заради които хората не излязоха да гласуват, няма бъдеще!

5

Тия

преди 6 дни

глy пости даже не ми се коментират ! 9 месечно успешно управление, един друг направи заключение че Габриела била успешен политик/ само словосъчетанието е нелепо/ , пръкнал се от нищото/ ти да видиш/ и жалеше че била употребена! Ама така е като си зависим, ше слушкаш!!!!

4

Анонимен

преди 6 дни

Излизат всякакви политолози преди всичко на Гербб, които се страхуват да кажат, че суверена води борба с корумпирания модел на Борисов и Пеевски!! Те произвеждат един несправедлив начин на разпределяне на социалните блага по стар социалистически начин, с цената на всичко!! Затова хората не излязоха да гласуват! Разцеплението в обществото се представя като ляво и дясно, каквото отдавна е заличено!! Това не са пеотиворечия между дори проруско и проатлантическо!! Това са противоречия с корупц. моде

3

Анонимен

преди 6 дни

Рундьо трябва да направи партия и да събере гласовете на народа

2

Хаха ха

преди 6 дни

Успешен проект като -ппТези шегуват ли се даже посолствито ги отсвири за некадьрност