147

Анонимен

преди 3 дни

ЛГБТИ са същите като тези от ДПС.Все се борят за(права) и свободи за да си развяват сЛободията.Гнус ме е от такива като набедените за певици Мила и безкрупулната и майка.Да емигрират ЛГБТИ като тук не могат да парадират ненормалността си там където ги приемат.Няма да липсват.Видях снимки от пошлото им събитие.То само промити мозъци, дрогирани непотребници.Не мога да подкрепям такива.И това няма нищо общо със сексуалната им ориентация а наглостта с която я натрапват.Не приемам извинението и.

146

Гумичка за триене

преди 5 дни

Без да връщам времето аз бих те сгънал прилежно, Роберто!!!!!!!!!!! Мъж ли си жена ли си не ме грее ако ще и гущер да си!!!!! Трибагреника не ти е важен *** по важни са ти онези неразбраните!!!!!

145

Ани

преди 5 дни

Късно е, знаеме ги такива закъснели извинения!

144

Ефтина реклама

преди 5 дни

Е чак пък стотици хиляди, ми то държавата загинала бе хора

143

ссс

преди 5 дни

Тази не знам коя е, при търсене се оказа, че е дъщеря на някаква неизвестна певица, като и тя хванала същия път. Освен, че е нелицеприятна и не може да пее, се оказа, че е и много просто парче. Опитва се да търси начини да придобие известност, но трябва и акъл за да знаеш какви граници може да преминеш.

142

Анонимен

преди 5 дни

Това е някакво начало ...

141

чак па

преди 5 дни

Чак пък и обиди, заплахи и не знам си какво - напсували ги два пъти и вече ще си търсим правата в Хага и при арменския поп... лупайте си се тихо, както всички останали хора не е нужно да се парадира чак толкоз с кой с кого си ляга...

140

Пет минути слава

преди 5 дни

Коя е Мила Роберт?

139

Анонимен

преди 5 дни

Някой ще прокоментира ли агресията на част от тази """"общност"""" върху традиционните български ценности. Те въртят агресия след агресия и са все жертвите милите те.

138

Смешни са

преди 5 дни

Всеки ден виждам доста хора от Лигата на необикновените и не е имало случай някой да е нападнат или обиден , или каквато и да е демонстрация на "омраза" към тях. Виж неприязън може да предизвикат с постоянната си демонстрация на комплекси. Аз като съм плешив и се е случвало да отнасям някоя шега или подигравка, да направя Прайд на плешивите ??

137

Анонимен

преди 6 дни

Действието на kokoшkътъ представлява състав на престъпление по НК - поругаеане на националните символи. Няма "ама не знаех, извинявайте". В Сливенския затвор, там ще оценят ЛГБТИ+ качествата й.

136

Анонимен

преди 6 дни

Ха ха ха тая е супер не адекватна с промит мозък "стотици хиляди ЛГБТ хора в България" не повече от 1000 са, горката жалка работа.

135

Анонимен

преди 6 дни

Не ми пука, кой къде го поема. Нито кой, какъв е. Просто да спрат да парадират с това. Имам познат от другия бряг, ами определено нещо им лопе дъската на тези хайванчета

134

Анонимен

преди 6 дни

Колко гроша взе за тез глупости , аз цял ден блъскам за няма 50 лв и въпреки че ми идва не бих хвърлил знамето.

133

Анонимен

преди 6 дни

Да каже целенасочена провокация ли ? Тез извинения ..

132

Анонимен

преди 6 дни

чак па обиди и заплахи...в общи линии почти никой не се интересува от ЛГБТИ хората, нито им нарушава правата, просто те много обичат да ни парадират и да ни се навират...

131

39

преди 6 дни

Ами сега(175) по-долу хубав въпрос е задал, ама д-р Гълъбова едва ли чете и пише тук.

130

Хан Крум

преди 6 дни

Извинението се приема, ако една седмица метеш улиците във "Факултета".

129

Анонимен

преди 6 дни

Защо отказваме да приемем различните, които са също толкова хора, колкото и нормалните? - Да сме наясно, всички сме различни нормални, другите различни явно са ненормални и трябва да си ходят при ненормалните. Как ще накараш нормален да съжителства с ненормален, м? Тва още не е изобретено аааааа всъщност го има го и се нарича затворено пространство за хора с психични разстройства ака лудницата. Следователно, да си решават проблемите в лудницата. Ясно?

128

НСИ

преди 6 дни

Чак пък стотици хиляди...