14

Токмаков

преди 6 дни

Не манипулирайте хората. Времето дори е по хладно от минали години. Вече съм на 61 и напълно подкрепям думите си. Лято е и температури 30 - 34 градуса са напълно нормални.Земята е жив организъм и няма нищо случайно. Случайни са написаните глупости от случайни хора които го правят за пари и за налагане на хиляди щуротий еко меко от които печелят без да се трудят. Това се нарича измама. Живеем в измамен свят.

13

Барон Мюнхаузен

преди 6 дни

Дали пък невежите,няма да се събудят и да разберат че промени в климата има...смеят и се подиграват ,но не осъзнават ,децата им в какъв Ад ще живеят,благодарение на господата от Азия и Африка,които са като скакалци и унищожават Природата!!!Прости им Боже,на тези г.л.у.п.а.ц.и,те ще се осъзнаят ,когато е късно.Виновни за това са всички правителства ,които не взимат мерки,както и ООН!!!!

12

Вампирът от Созопол

преди 6 дни

Да, ама не е.

11

Анонимен

преди 6 дни

Това се знаеше от февруари и не бяха приготвени никакви мерки. Трябваше да са предвидени сглобяеми конструкции с панел и климатик, които да се поставят в най горещите точки на градовете, по спирки, в села без климатик и т.н. както е в Гърция и в Турция.

10

за мен

преди 6 дни

има няколко основни причини за повишаване на температурите. 1. Войните. След 1990 светът живее в перманентни войни, при които се използват нови и нови видове оръжия. По верме на войната в Сърбия тук беше ад. Никой не казва за тази зависимост, но я има. 2. Масовото унищожаване на дърветата и тревните площи, които са основен източник на храд и кислород. 3. Масовото уплътняване на сградния фонд в големите градове. А г-н Бонев вместо да спасява София, я разрешава. Той говори за уплатняване на сградн

9

Анонимен

преди 6 дни

хахахахаххахаха

8

Юуп

преди 6 дни

Миналия Юни беше най-студения ама нищо не казахте, щото не е на зелена сделка нали

7

Анонимен

преди 6 дни

Как няма да се промени климата, като само в Украйна са взривени милиони снаряди, всеки със значителен топлинен заряд. В Палестина и там от две години гърмят непрестанно. Всичко това води до промени в климата, ама на нас все друг ни е виновен!

6

Анонимен

преди 6 дни

туй го казува и миналата и всяка година *** ***

5

Анонимен

преди 6 дни

И за юли и за август ще напишат че също са били най-топли

4

Анонимен

преди 6 дни

най топъл бил щото миналия бил по студен. ами ако следващия е по топъл от текущия значи ще излезете д0лни лъжци !

3

Стига се оплаквали.

преди 6 дни

Минали беше най-студения, този е най-топлия - голяма работа.

2

Анонимен

преди 6 дни

В планината е супер. Вчера бях на връх Исполин (1524м) беше около 26 градуса. Много приятно и спокойно време и панорама във всички посоки. Под върха пасат спокойно крави и има извор със студена вода.

1

Аха

преди 6 дни

"В Западна Европа през този юни беше хладно" - Да Студено на Запад, Топло на Изток и пак Измамата Глобал Топло - Лъсна, щото Средно, това е Най-Студеният Юни в Европа!