77

САЩ

преди 5 дни

Единствените които си печатат валутата без обезпечение и ограбват света!!! НО НИКОЙ НЕ ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА!!! НАГЛИ КРАВАРИ ДА ПУК...ТЕ МАМАИЧКАТА ВИ ДОЛНА ПРОВОКАТИВНА!

76

бл.134 в Zап. парк

преди 5 дни

Чудесно ! Европейците са ***, мързеливи и стари.

75

Анонимен

преди 5 дни

До Олимпий Панов - Дълга им е 35 трилиона и е невъзвръщаем. Богати са защото крадоха над 50 години от целия свят със силата на долара и оръжието си. На днешно време и двете ги губят с бързи темпове. Те са като падащщия от 100 етажен небостъргач, който минавайки покрай 50-тия етаж казал - Дотук добре.

74

Анонимен

преди 5 дни

Докато китайци и араби завладяват света, в Европа и Америка само говорят празни приказки.

73

Олимпий Панов

преди 5 дни

Хахах богати със дълг от 30 трилиона долара, тя и баба така знае!

72

Анонимен

преди 5 дни

Няма ли да намалите малко лъжите и пропагандата че комунизма все повече се оказва по-демократичен от вашата демакраций с погазената свобода на словото и правото на информацията

71

Анонимен

преди 5 дни

Един американец средно живее с 59 000 долара годишно. В Люксембург един преживява с 105 000. Та не знам кой на кого завижда.

70

Анонимен

преди 5 дни

До ЛаравелЗнам ви в кравистан колко работите. Произвеждате 8 процента от световната продукция а потребявате 40 процента, щото все още имате колонии като Укрия и ЕС.

69

Анонимен

преди 5 дни

Една българска *** се омъжила за америкнско войниче. Идват тука и се големеят. Викам и абе теби никой тука не те забелязваше, ходи си плащай кредитите с бедния ти мъж и аре у лево простакесата с ***, а оня някакъв светът все едно негов а той *** НА ОПАШКАТА В СОЦИАЛНАТА ИМ СТРУКТУРА. НПЕ СА ПРЕБОГАТЕЛИ И ТЕ.

68

Анонимен

преди 5 дни

Леката жена не може да е по-богата от сутеньора.

67

Анонимен

преди 5 дни

Ами колонията Европа като купува чертежи и избира политици купуващи чертежи и такива даващи два реактора за милиард на укрите и купуващи чертеж на трети за 64 милиарда. Путин е виновен нали така.

66

Справедлив

преди 5 дни

Докато продължава боготворенето на чужденците, така ще се чувстваме. Хайде най- после да оставим всеки да си ползва създадените блага в собствената държава . И без това света се пренасели.

65

Я па ти..

преди 5 дни

До Анонимен 64 Ами Европа си има нов Хитлер .Путин не ти ли прилича на Хитлер , ама нещо не му върви във въвеждането на нов световен ред. А и войната се закучи яко.

64

Анонимен

преди 5 дни

Европа е свършена и залята от ислямонегроидни орkи кукувице. Американци отдавна не пътуват из Европа.Стандарта е тотално сринат над 2000-2500 евро заплати вече няма в Европа ,а данъците са умножени х3 Парите отиват за да се хранят и обгрижват новите БонгоХасани.На Европа и трябва нов Хитлер за да почисти всички ***.

63

МЕЧТАНИЕ В МРАКА

преди 5 дни

30 МИЛИОНА ЯНКИ ЩЕ ЩУРМУВАТ ХОТЕЛИТЕ,ПЛАЖОВЕТЕ,БАРОВЕТЕ,КАЗИНАТА И РЕСТОРАНТИТЕ 80 ГОДИНИ СЛЕД НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЕСАНТ В ЕВРОПА,ПОКРАЙ ПАРИЖКАТА ОЛИМПИАДА И ЩЕ ПОХАРЧАТ НЕПРИЛИЧНО ВИСОКИ СУМИ ВЪЗЛИЗАЩИ НА 450 МИЛИАРДА ЕВРО!...

62

Анонимен

преди 6 дни

Европа - ***! Сама си го направи...

61

Анонимен

преди 6 дни

До 58 - Ами спри да ги питаш - колко си ***?

60

Анонимен

преди 6 дни

Вижте - никой не кара европейците да се чувстват бедни. Те (европейците) са си бедни - защото се оставиха група продажни политици да съсипят икономиката им за да просперира САЩ. Всички знаят кой започна войната в Украйна - кой предизвика Майдана, кой взриви северен поток и кой сега плаща цената за това. Вместо Европа да ползва евтини руски енергоизточници е принудена да ползва скъпи американски и защо? Също така Европа плаща и 2% рекет (такса спокойствие)

59

Анонимен

преди 6 дни

Никога едно америкашко прасе няма да ме разчувства.

58

Анонимен

преди 6 дни

"Американски форум: "Питаш нещо и ти отговарят." Руски форум: "Питаш нещо и теб те питат." Български форум: "Питаш нещо и всички ти обясняват колко СиТъп...!"