12

Анонимен

преди 6 дни

Пепи Еврото е заложник на Мафията във властта. Не му позволяват да се върне в България. Защото в българския затвор е хубаво, но навън от затвора е опасно за него заради неговите приятели. Много иска да се върне, но не му дават.

11

Кръчматъ

преди 6 дни

То нащу веке не е държавъ, а Териториалнъ Зонъ "Х", да не казвам за населението населяващо тази Зона, че мнозинъ пишман "патриоти" шъ съ обидят!

10

Инж+

преди 6 дни

Не може ли поне веднъж да си знаем изгодата??? Губим по 1 млрд. от превалутиране!!! Годишно!!!

9

Анонимен

преди 6 дни

Рептили, Референдума!

8

От Люксембург

преди 6 дни

Който си има печатница и ЕЦБ си печата и живее като за последно, другите да "чакат да го 'приемат'" ,че да ни станат роби.

7

Баба Ванга

преди 6 дни

Евро и Шенген ке видите през на Макрон кривия. Тъй да знаете!

6

Пловдив

преди 6 дни

Голям виц разказва този човек и нарича това наказание на изборите гласуване . Мнозинството гласувало за евро пълни глупости и този е експерт атлантик . Като са гласували мнозинството за еврото защо години наред не се позволява референдум за или против въвеждането на еврото .

5

Анонимен

преди 6 дни

На баба ти хвърчилото! Какъв "финансов експерт" си ти, след като не знаеш че ние отговаряхме на критериите години наред, и ЕС нарочно не ни пускаше ?! Щото имаше по-важни неща за решаване....зелени сделки, колко пола да има, колко дълги да са краставиците, спагетите. А сега им трябва свежа кръв. Щото инфлацията ни погълна, съсипахме къде що има икономика, а и фондът за спасяване на Украйна *** на вратата!

4

Някой може ли да

преди 6 дни

ми обясни как така "референдум за запазване на лева като разплащателно средство" е "противоконституционно действие"?

3

Анонимен

преди 6 дни

радвам се че няма да приемем еврото - благодаря ти за това Бойко - поне за нещо да сме ти благодарни, а не само да те плюем

2

Анонимен

преди 6 дни

Референдум за влизане в еврото след 100 години, когато стигнем средноевропейски стандарт.

1

Не съм съгласен с

преди 6 дни

тая теза. Еврото е заложник на калпавите политики на Брюксел. Предстои спад на стойността на еврото, за сметка на запазване на стойността на щатския долар.